Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w żadnej z ciąż nie mialam typowych objawow, wiec brak objawow nie jest powodem do zmartwienia.
Helimi faktycznie kiepska sytuacja, ale ja zawsze wychodze z zalozenia, ze nocleg nie musi byc wypasiony, bo i tak caly dzien spedzamy nad morzem i to jest dla mnie najwzniejsze Na pewno pobyt nad morzem wynagrodzi Ci zmane mieszkania.
My mielismy w lipcu jechac do Zakopanego, ale lekarz w mojej sytuacji odradzil nam ten wyjazdn a nad morze dopiero na koniec sierpnia, bo mamy wtedy wesele w Szczecinie i zeby nie jechac dwa razy pojedzemy dopiero wtedy.
U nas z seksem sprawa jest łatwa, bo meza wiecej nie ma w domu niz jest, a teraz i tak trzeba zachowac celibat. -
jestemhela wrote:
i tak bolały każdego dnia bez przerwy?
ja też jestem w 9 tyg. (8 tydz. 2 dni. ) podobno w 9 tyg stężenie beta hcg jest najwyższe, dlatego może być kiepskie samopoczucie.
ja mam mdłości ale nie wymiotuję.
kiedy masz wizytę?
Piersi nie bolały mnie nawet jeden dzien - nie licząc nawału po porodzie, ale sutki owszem, calusieńką ciążę.
No u mnie 8 tydz i 1 dzien :)a wizytę mam teraz 13.07, a Ty ? -
Iśka79 wrote:Nelus - ja tez w 5 tygodniu jestem, brzuch często pobolewa i latam to toalety sprawdzić czy przypadkiem jednak nie okres, omg
Madlen - gratuluję serduszka :* u mnie oprócz tych wrażliwych piersi i tego, że nagle mało jem to też żadnych objawów (a, częściej siusiam, ale żadnych mdłości itp.)
Słyszałam taką teorię, że mdłości czy wymioty są objawem oczyszczania się organizmu ...a ja wcześniej robiłam oczyszczanie (kilka metod), więc może stąd? Albo po prostu jeszcze za wcześnie
Belly - ryb wędzonych ponoć też nie można...ja bym sobie zjadła śledzia, ale on w tych solankach jest surowy przecież, no i nie wiem
my się wybieramy w bieszczady w lipcu....
W Bieszczady powiadasz? A gdzie dokładnie? Ja od urodzenia mieszkam w Bieszczadach a jeszcze nigdy nie byłam na Tarnicy -
Wiesiołki wrote:A czy któraś z Was ćwiczy w ciąży lub ma zamiar?
Ja od czasu do czasu ćwiczę ćwiczenia z youtube dla kobiet w pierwszym trymestrze, a od czwartego miesiąca jak wszystko będzie dobrze to mam zamiar ćwiczyć callanetics. Bardzo lubię te ćwiczenia a są bardzo proste i dają świetne efekty.Iśka79 lubi tę wiadomość
-
motylekstsw wrote:Piersi nie bolały mnie nawet jeden dzien - nie licząc nawału po porodzie, ale sutki owszem, calusieńką ciążę.
No u mnie 8 tydz i 1 dzien :)a wizytę mam teraz 13.07, a Ty ?
Dziś na nfz a prywatnie 29 a bąbelka z serduszkiem już widziałaś? -
mary1305 wrote:Ja od czasu do czasu ćwiczę ćwiczenia z youtube dla kobiet w pierwszym trymestrze, a od czwartego miesiąca jak wszystko będzie dobrze to mam zamiar ćwiczyć callanetics. Bardzo lubię te ćwiczenia a są bardzo proste i dają świetne efekty.
Oooo zaraz sobie sprawdzę dziękuję za podpowiedź. -
Dzis jakies babeczki na placu zabaw zajmowaly mi sie kuba bo "wygladam jak trup". Czuje sie podobnie. Nie musze sprawdzac cyckow, wystarczy ze przypomne sobie zapach swojej skory I juz mam odruch wymiotny, czuje ze smierdze ja I wszystko wokol. Nawet kubusia nie moge powachac!
-
jestemhela wrote:Czekam przed gabinetem, Pani w rejestracji powiedziała, że lekarz nie robi usg - trzeba zejść na dół- natomiast na pewno będzie mnie badał...nie rozumiem trochę - co będzie badał?
Ja mam straszne nudności ale bez wymiotów - ale męczy mnie tak jak bym zaraz miała zwymiotować - z córką tego nie miałam.... ledwo siedzę o często w głowie mi się kręci i spać się strasznie chce......jestemhela lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
vitoria wrote:Dzis jakies babeczki na placu zabaw zajmowaly mi sie kuba bo "wygladam jak trup". Czuje sie podobnie. Nie musze sprawdzac cyckow, wystarczy ze przypomne sobie zapach swojej skory I juz mam odruch wymiotny, czuje ze smierdze ja I wszystko wokol. Nawet kubusia nie moge powachac!MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
jestemhela wrote:Czekam przed gabinetem, Pani w rejestracji powiedziała, że lekarz nie robi usg - trzeba zejść na dół- natomiast na pewno będzie mnie badał...nie rozumiem trochę - co będzie badał?
jestemhela, Addien lubią tę wiadomość
-
Agatka_46 wrote:Mi trochę śmierdzi lodówka ale da się wytrzymać- za to moja skóra mi mlekiem smierdzi i ciągle się zastanawiam czy ludzie też to czują....
-
Wiesiołki wrote:A czy któraś z Was ćwiczy w ciąży lub ma zamiar?
Ja zaczęłam ćwiczyć w domu na macie z youtube'a ćwiczenia dla kobiet w ciąży oczywiście na ile Mały mi pozwala, ale zwykle chodzi wkoło mnie i próbuje robić to co ja albo łapie mnie za głowęWiesiołki lubi tę wiadomość