Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bloodflower - jak robiłam pierwsze podejście do usg w prywatnej klinice to lekarz nagrywał - bez głosu- jednak moje dziecko było wtedy troszkę za male i dokładnych badań nie zrobił dlatego wczoraj powtarzałam.
bloodflower lubi tę wiadomość
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Helmi wrote:U nas dziewczynka Laura, Majka, albo Bianka
A dla chlopca jakos ciezej imie znalezc
Mi sie podoba Kacper, mojemu Marcin i trzeba bedzie znalezc jakis kompromis
Obojgu to chyba jedynie Filip nam sie podoba
BIANKAmarzę o BIANCE
ale coś mi się wydaje że mały lokator to Leon
-
Hej nam wszyscy mówią że będzie dziewczynka hehe nie wiem skąd takie przypuszczenia ale ja bym się bardzo cieszyła. Zawsze chciałam dziewczynkę o imieniu Wiktoria taka mała Wiki, Pola tez mi sie bardzo podoba. Co do chłopca myślimy nad : Gracjanem, Alanem, Nikodemem
-
Ja już po prenatalnych!
Dzidziuś ma 6 cm, rączki, nóżki wszystko jak to pan doktor powiedział ,,wzorowe''
Ciąża młodsza o tydzień, tak myślałam bo owu była późno..
Ogólnie to mamusia i tatuś wniebowzięci
noooo i będzie synuś
a tutaj buźka naszego maleństwa:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/985475473f01.jpgFiolk@, AguŚka89, Mmeryy88, moniqe1985, bebag, Helmi, Czarnaa94, Mała35, infinity888, bloodflower, zbikowa, jestemhela lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Ja już po prenatalnych!
Dzidziuś ma 6 cm, rączki, nóżki wszystko jak to pan doktor powiedział ,,wzorowe''
noooo i będzie synuś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/985475473f01.jpg
Świetnie wieści oby tak dalej.
Macie jakieś przypuszczenia co do płci dziecka? -
Mój mąż synowi chce dac Miłosz albo Mieszko. Miłosz mi się podoba ale do Mieszka nie jestem przekonana
Córka Liliana. Unas w rodzinie same chlopy sie od jakiegos czasu rodza u meza też dlatego dziewczyna by się przydała ale moje przeczucie mowi mi ze w brzuszku jest maly mężczyzna. -
sandrula wrote:Ja już po prenatalnych!
noooo i będzie synuś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/985475473f01.jpg
No to świetnie ze dzidz zdrowyfajnie ze juz wiecie kto mieszka w brzuszku
-
dziękujemy
no było widać jak na dłoni, że chłopak
Ja też jakoś w głębi serca miałam przeczucie że będzie chłopczyk
Mój mąż od razu jak doktor powiedział że chłopak stwierdził ,,wiedziałem, ze będzie chłopak''. Moi rodzice też wniebowzięci bo na razie mają jedną wnuczkę
-
Gratuluję dobrych wiadomości i synka. Ja jeszcze godzinę nerwów mam. Krew w medicover w Gdańsku bez problemu mi pobrali przed usg prenatalnym. Na wynik 2-3 tyg czekam. Strasznie dlugo.. babeczka mówiła ze od lat pracuje i kilku krotnie test pappa wszyszedl kiepski i jeszcze nigdy nie sprawdzilo.sie. mowila ze jak usg jest ok to testem wogole sie nie przejmować. No nic zobaczymy. Trzymajcie kciuki laski:)
Helmi, AguŚka89 lubią tę wiadomość
córeczka 2010 córeczka 2012 -
MamaZtrójmiasta wrote:Gratuluję dobrych wiadomości i synka. Ja jeszcze godzinę nerwów mam. Krew w medicover w Gdańsku bez problemu mi pobrali przed usg prenatalnym. Na wynik 2-3 tyg czekam. Strasznie dlugo.. babeczka mówiła ze od lat pracuje i kilku krotnie test pappa wszyszedl kiepski i jeszcze nigdy nie sprawdzilo.sie. mowila ze jak usg jest ok to testem wogole sie nie przejmować. No nic zobaczymy. Trzymajcie kciuki laski:)
Mi pobrali krew w zeszlym tygodniu i dzis juz byly wynikiale to oczywiście zależy od kliniki
Mnie serce waliło jak szalone jak czekałam na poczekalni :p
Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki!
-
śpieszę z wynikami:) wg usg wszystko dobrze, dziecko tak fikało, kręciło się, machało do nas paluchy pchało do buzi przez niemal całe badanie, w końcu miało dość że je ciągle ktoś szturcha i odwrócioło sie do nas dupskiem:)i juz nie chiało się odwrócić
Badanie miałam przez brzuch, ale doktor stwierdziła że nie widać na tyle dobrze i zrobiła mi dopochwowo i odrazu wszystko było widac elegancko.
Nie podjełą się określenia płci, mówi że nie widzi dobrze, ale ja jak zobaczyłam profil - spojrzałam matczynym okiem to odrazu zaobaczyłąm córciętak czuję że chyba będzie 3 córa:)
dzieć ma 57mmco odpowiada 12w4d:)
Śmiesznie, że tam takie akrobacje odchodzą a my nic nie czujemy:)
ŻYCZE WSZYSTKIM UDANYCH USG!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 18:02
AguŚka89, Brunetka, bebag, infinity888, Mmeryy88, sandrula, Fiolk@, elukkkcha245, Czarnaa94, bloodflower, zbikowa, Nieukowa, jestemhela lubią tę wiadomość
córeczka 2010 córeczka 2012 -
Mmeryy88 wrote:Dziewczyny poradźcie...
Lekarz pierwszego kontaktu przepisał mi antybiotyk (bakterii i podwyższone leukocyty w moczu). Brałybyście czy poczekały na poniedziałkową wizytę u ginekologa?
Do wizyty bardzo niedaleko wiec ja bym poczekałaMmeryy88 lubi tę wiadomość