Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bloodflower - jak robiłam pierwsze podejście do usg w prywatnej klinice to lekarz nagrywał - bez głosu- jednak moje dziecko było wtedy troszkę za male i dokładnych badań nie zrobił dlatego wczoraj powtarzałam.
bloodflower lubi tę wiadomość

Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Helmi wrote:U nas dziewczynka Laura, Majka, albo Bianka

A dla chlopca jakos ciezej imie znalezc
Mi sie podoba Kacper, mojemu Marcin i trzeba bedzie znalezc jakis kompromis
Obojgu to chyba jedynie Filip nam sie podoba
BIANKA
marzę o BIANCE
ale coś mi się wydaje że mały lokator to Leon 

-
Hej nam wszyscy mówią że będzie dziewczynka hehe nie wiem skąd takie przypuszczenia ale ja bym się bardzo cieszyła. Zawsze chciałam dziewczynkę o imieniu Wiktoria taka mała Wiki, Pola tez mi sie bardzo podoba. Co do chłopca myślimy nad : Gracjanem, Alanem, Nikodemem

-
Ja już po prenatalnych!

Dzidziuś ma 6 cm, rączki, nóżki wszystko jak to pan doktor powiedział ,,wzorowe''
Ciąża młodsza o tydzień, tak myślałam bo owu była późno..
Ogólnie to mamusia i tatuś wniebowzięci
noooo i będzie synuś
a tutaj buźka naszego maleństwa:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/985475473f01.jpg
Fiolk@, AguŚka89, Mmeryy88, moniqe1985, bebag, Helmi, Czarnaa94, Mała35, infinity888, bloodflower, zbikowa, jestemhela lubią tę wiadomość

02.02.2017 - Błażejek
3080 g i 54 cm do kochania 
-
sandrula wrote:Ja już po prenatalnych!

Dzidziuś ma 6 cm, rączki, nóżki wszystko jak to pan doktor powiedział ,,wzorowe''
noooo i będzie synuś
Świetnie wieści oby tak dalej.
Macie jakieś przypuszczenia co do płci dziecka? -
Mój mąż synowi chce dac Miłosz albo Mieszko. Miłosz mi się podoba ale do Mieszka nie jestem przekonana

Córka Liliana. Unas w rodzinie same chlopy sie od jakiegos czasu rodza u meza też dlatego dziewczyna by się przydała ale moje przeczucie mowi mi ze w brzuszku jest maly mężczyzna.
-
sandrula wrote:Ja już po prenatalnych!

noooo i będzie synuś
No to świetnie ze dzidz zdrowy
fajnie ze juz wiecie kto mieszka w brzuszku

-
dziękujemy

no było widać jak na dłoni, że chłopak
Ja też jakoś w głębi serca miałam przeczucie że będzie chłopczyk
Mój mąż od razu jak doktor powiedział że chłopak stwierdził ,,wiedziałem, ze będzie chłopak''
. Moi rodzice też wniebowzięci bo na razie mają jedną wnuczkę

02.02.2017 - Błażejek
-
Gratuluję dobrych wiadomości i synka. Ja jeszcze godzinę nerwów mam. Krew w medicover w Gdańsku bez problemu mi pobrali przed usg prenatalnym. Na wynik 2-3 tyg czekam. Strasznie dlugo.. babeczka mówiła ze od lat pracuje i kilku krotnie test pappa wszyszedl kiepski i jeszcze nigdy nie sprawdzilo.sie. mowila ze jak usg jest ok to testem wogole sie nie przejmować. No nic zobaczymy. Trzymajcie kciuki laski:)
Helmi, AguŚka89 lubią tę wiadomość

córeczka 2010 córeczka 2012 -
MamaZtrójmiasta wrote:Gratuluję dobrych wiadomości i synka. Ja jeszcze godzinę nerwów mam. Krew w medicover w Gdańsku bez problemu mi pobrali przed usg prenatalnym. Na wynik 2-3 tyg czekam. Strasznie dlugo.. babeczka mówiła ze od lat pracuje i kilku krotnie test pappa wszyszedl kiepski i jeszcze nigdy nie sprawdzilo.sie. mowila ze jak usg jest ok to testem wogole sie nie przejmować. No nic zobaczymy. Trzymajcie kciuki laski:)
Mi pobrali krew w zeszlym tygodniu i dzis juz byly wyniki
ale to oczywiście zależy od kliniki 
Mnie serce waliło jak szalone jak czekałam na poczekalni :p
Na pewno wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki!

02.02.2017 - Błażejek
-
śpieszę z wynikami:) wg usg wszystko dobrze, dziecko tak fikało, kręciło się, machało do nas paluchy pchało do buzi przez niemal całe badanie, w końcu miało dość że je ciągle ktoś szturcha i odwrócioło sie do nas dupskiem:)i juz nie chiało się odwrócić

Badanie miałam przez brzuch, ale doktor stwierdziła że nie widać na tyle dobrze i zrobiła mi dopochwowo i odrazu wszystko było widac elegancko.
Nie podjełą się określenia płci, mówi że nie widzi dobrze, ale ja jak zobaczyłam profil - spojrzałam matczynym okiem to odrazu zaobaczyłąm córcię
tak czuję że chyba będzie 3 córa:)
dzieć ma 57mmco odpowiada 12w4d:)
Śmiesznie, że tam takie akrobacje odchodzą a my nic nie czujemy:)
ŻYCZE WSZYSTKIM UDANYCH USG!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 18:02
AguŚka89, Brunetka, bebag, infinity888, Mmeryy88, sandrula, Fiolk@, elukkkcha245, Czarnaa94, bloodflower, zbikowa, Nieukowa, jestemhela lubią tę wiadomość

córeczka 2010 córeczka 2012 -
Mmeryy88 wrote:Dziewczyny poradźcie...
Lekarz pierwszego kontaktu przepisał mi antybiotyk (bakterii i podwyższone leukocyty w moczu). Brałybyście czy poczekały na poniedziałkową wizytę u ginekologa?
Do wizyty bardzo niedaleko wiec ja bym poczekała
Mmeryy88 lubi tę wiadomość