Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy któraś z was się orientuje może jaka jest różnica między no-spą forte a no-spą max? Wiem że dawka jest ta sama wiec byłam przekonana ze to to samo. Bo mi gin przepisał tylko 2 opakowania forte i musiałam kupić max, a odkąd zmieniłam znowu mam bóle brzucha
-
Mmeryy88 wrote:Augmentin
Czyli nie najgorzej
Polecam Laktacyjny Leksykon Leków
http://www.kobiety.med.pl/cnol/index.php?option=com_content&view=article&id=131&Itemid=49
A moim zdaniem zacznij od żurawiny a nie od razu od antybiotykuMmeryy88, Goździk89 lubią tę wiadomość
-
Dla wszystkie leki max to podwójna dawka a forte to te w kapsułkach które się szybciej rozpuszczają. Jak dawka taka sama to przecież nie ma różnicy. Równie dobrze można kupić zwykłą nospę i brać dwie tabletki zamiast jednej i będzie nospa max.
Czarnaa94 lubi tę wiadomość
[*] 7.01.2014
[*] 21.09.2015 -
Moje Drogie,
nie wytrzymalam i poszlam dzis do gina. I jestem przeszczesliwa, bo po raz pierwszy slyszalam serduszko, a maluch ma juz 5,29 cm)))
Mmeryy88, Helmi, Czarnaa94, Fiolk@, zbikowa, AguŚka89, Goździk89, elukkkcha245, jestemhela lubią tę wiadomość
-
Mmeryy88 wrote:Dziewczyny poradźcie...
Lekarz pierwszego kontaktu przepisał mi antybiotyk (bakterii i podwyższone leukocyty w moczu). Brałybyście czy poczekały na poniedziałkową wizytę u ginekologa? -
dzien dobry!
Fajne macie zdjecia z usg. U mnie tez widac babla ale zamiescic sie raz nie chcial I stracilam do niego cierpliwosc.
Mi tez zawsze mowili ze lepszy antybiotyk niz bakterie. Ja bralam 2tyg przed porodem antybiotyk ale juz nie pamietam co to bylo.
W zeszla sb poczatek 12tc nie rzygalam, nadzieja sie we mnie obudzila ze to juz koniec, ale od nd caly tydzien milosc do kibla powracala regularnie. Dzis poczatek 2trym I stoje juz pol godziny nad kiblem I nie wiem, niby mdli ale wymiotowac nie wymiotuje, moze w koncu przeszlo...? Mdlosci mega silne przeniosly mi sie ostatnio na wieczor...a moglyby juz isc na dobre, ile mozna...
-
To właśnie też przekonana byłam że to to samo, tylko te bóle brzucha powróciły więc pomyślałam że może jednak jakaś różnica w przyswajaniu jest. Może to tylko zbieg okoliczności.
-
Dobry dawno nie zagladalam
Widze nowe twarze.
Co do mdłości i zygania miałam przez chwile co 2 dzien ale znow wrocily i codzienie po 2,3 razy musi byc.
Dodatkowo dostalam cisnienia w oku jezeli sie nie poprawi po kropelkach beda kazać mi przyjść na odział trzymajcie kciuki żeby to świństwo odeszło:) -
Hej dziewczyny mnie też dawno nie było,n ie będę nadrabiać, co napisalyscie przez ten czas, bo mi czasu braknie
wróciłam już z wakacji było cudnie, właśnie dopiero dziś ogarnelam się z praniem.
Poza tym byłam na prenatalnych winiki z krwi do 2 tyg. a USG w porządku dziecko ma ponad 8 cm ale płeć nieznana.
Mmeryy88, jestemhela lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019