Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bloodflower z calego serca wspolczuje Ci ze musialas podejmowac taka decyzje. Zgadzam sie z dziewczynami ze sposob w jaki Cie potraktowano jest skandaliczny. Napewno nie masz teraz do tego glowy ale ja bym napisala skarge do rzecznika praw pacjenta.
-
Bloodflower takie decyzje zawsze są dramatyczne i której byś nie podjęła, będziesz zastanawiać się czy dobrze zrobiliście. Moim zdaniem dobra decyzja to ta, kiedy robisz to co uważasz za najlepsze czy to dla siebie czy dla dziecka. Szanuję Waszą decyzję bo wyobrażam sobie jak ciężko musiało wam być ją podjąć. I szczerze mówiąc, wydaje mi się że zrobiłabym to samo. Mam nadzieję że mąż jest przy Tobie. Trzymajcie się oboje. Jak będziesz potrzebowała wsparcia lub chciała pogadać to śmiało pisz, jesteśmy z Tobą.
-
bloodflower wrote:Dziewczyny,
podjelismy z Damianem decyzje o zakonczeniu ciazy. Pewnie cale zycie bede sobie zadawac pytanie, czy to byla decyzja. Niczego to jednak nie zmieni. Jestem po jednych tabletach, jeszcze dwie dawki.
Na chwile obecna odczuwam totalna zlosc i wkurwienie na wczesniejsze badania. Nie chce zadnego z lekarzy oskarzac o zaniedbanie, ale mimo wszystko. Dziekuje Wam za wszystko.
Trzymajcie się kochani! Jestem pewna ze podjęliście dobra decyzję! Teraz dużo odpoczywajcie w spokoju. Mam nadzieję że pozwolnili wam się pożegnać z malentwem! Ściskam -
derii84 wrote:
Dawno nie pisałam, ale powiem wam, że mam taką masakrę,że nie wiem jak sobie dam radę później. Olaf jest nieznośny, Tymek robi mu na złość, w domu jest jeden wielki krzyk nerwy.
Prawdopodobnie będę mieć dziewczynkę. We wtorek lecę do Pl z dziećmi odstawić mamę, miała pomagać, a okazało się, że i tak nic prawie nie robiła,ehh,a w środę mam wizytę, wiec może lekarz potwierdzi core. Do tego wszystkiego kupiłam wózek we wrześniu i okazało się, że od oszustki (używany), wiec poplynelam na 1190zl, ani wozka i rzeczy dla dziecka ani pieniędzy, szok. Jestem mega zła na siebie, że tak mocno ufam ludziom i wierzę.
Od teraz postaram się częściej wchodzić na nasz wątek Buzka
Idz normalnie na policje pieniadze zapewne przelalas na jakies konto i dane wiec napewno to masz to jest pezestepstwo i za taka kwote bedzie miala laska przesrane! Moja siostra zostala tak oszulana przez olx i odzyskala pieniadze jak poszla na pllicje takze ja na Twoim miejscu bym nieodpuscila takiej kasy i niema znaczenia czy to nowy czy uzywany towar.derii84 lubi tę wiadomość
-
Derii a zgłaszałaś sprawę na policję? no kurcze jednak to nie 10 zł tylko spora sumka... a może nie byłaś jedyna i laska naciągnęła jeszcze kilka osób?
Nie wiem jak można tak zrobić wiedząc, że osoba która ode mnie kupuje spodziewa się dziecka i wózek to nie jedyny wydatek... nie wiem co takimi ludźmi kieruje...;/derii84 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
derii84 wrote:Sprawę musze zgłosić osobiście, a w Pl będę dopiero 25go, ale 26go po.lekarzu zamierzam iść na policje i zgłosić to. Ta kobieta sprzedała ten sam wózek kilku kobietom, oszustka piepszona.
I jak tu teraz ufać ludziom... masakra;/
-
Bloodflower sami najlepiej wiecie jaka decyzja była dla Was sluszna, duzo sił dla Was, 3majcie sie ciepło"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
deri witam;) a kase napewno odzyskasz jak to zglosisz, kolezanka tak kiedys aparat kupila i kolesia scigneli powparu mc bo mial sporo takich acji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 21:37
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Dziewczyny krzywa mi wyszla ok I mocz tez ok, ale w morfologii jakies braki mam. Czerwonych krwinek jest 3,49 mln przy normie od 4,0 a hematokryt 34,6% przy normie od 36,0. Hemoglobina w normie 12,1 przy normie od 12,0. Skoro hemoglobina jest ok to chyba to nie anemia?
-
Vitoria z czerwonymi krwinkami mam podobnie ale wizyta dopiero w środę wiec dopiero wtedy sie dowiem co i jak.. Myślę ze te wyniki bardzo nie odbiegają od norm więc to chyba nic złego:) ja np. Co badanie mam coraz niższe płytki krwi:/ z początku ciąży miałam 215 a teraz już tylko 145:/
Ale chociaż krzywa też mi wyszła dobrze :p nie wiem jak mocz bo mi babka nie wydrukowala akurat tych wyników wiec o tym tez dowiem się dopiero w środę..
-
Vitoria mi teraz wyszedł hematokryt 32,4 przy normie od 36, Erytrocyty 3,63 przy normie od 3,93 - pierwszy raz te dwie wartosci mam poniżej normy. Hemoglobine tez mam ok, płytki krwi 263 wiec tez ok. W piątek idę do ginekologa to się dowiem ale czytałam, że w tym okresie ciąży nieznaczne spadki tego to norma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 23:34
Nasze największe Szczęście
-
Dziewczyny o jestem juz po. O 6.15 urodzil sie Henryk Aleksander. Lekarka po zbadaniu powiedziala, ze podjelismy dobra decyzje. Po kolorze i ilosci wod plodowych ciaza nie miala szansy na donoszenie.
Chcialam Wam podziekowac za wsparcie i dobre slowa.
Ktoras z Was pytala sie o pappa. Tak mialam robione, wyniki wyszly dobre. Niczego to teraz nie zmieni. Moze pozniej jak bede miala na to sily to zaczne analizowac i konsultowac. Trzymam kciuki za Wasze MalenstwaNitka_lutowa lubi tę wiadomość
-
Bloodflower ogromnie Ci współczuję i podziwiam, z jaką godnością i spokojem zniosłaś ten cały czas przeciągania diagnozy.
Potraktowano Cię skandalicznie, prawie jak w sytuacji sławetnego Chazana i ja, na Twoim miejscu nie zostawiłam bym tego bez interwencji. Ale to wszystko później, jak dojdziesz do siebie. Myślę o Tobie i Twoim Maleństwie, które, dzięki Twojej decyzji już nigdy nie będzie narażone na żadne cierpienia.
-
bloodflower, ściskamy Cię mocno! To straszne co Cię spotkało, życzę Ci dużo siły na najbliższe dni, odpoczywaj i dbaj o siebie i swoje zdrowie.
Jeśli chodzi o wyniki to też miałam takie spadki i dopóki hemoglobina mi nie spadła do 11,2 wszystko było ok, dopiero przy niższej hemoglobinie dostalam żelazoale to też raczej ciążowa norma (zwłaszcza że ja przed ciążą miałam niską hemoglobinę 12,5) trzeba po prostu suplementować i zdrowo jeść i wszystko będzie dobrze - lekarz na pewno Wam to powie