Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z kocykiem to bardziej chodzi o to ze jak jest zbyt sztywny to dziecko raz sie ruszy I cale jest odkryte, a takie kocyki lejace, otulajace sa bardzo miekkie, bardziej przylegaja do cialka I nie jest dziecku tak latwo sie poodkrywac, mowie tu juz o starszych niemowlaczkach bo wiadomo ze noworodek to I spod pieluchy sie nie odkryje.
sylwciaaa lubi tę wiadomość
-
Ja znam dwa przypadki, że z dziewczynki zrobil się chłopiec i dwa, że z chłopca jest dziewczynka choć tu juz nie wiem jak się tak mozna pomylic
Ja od początku miałam ogromne przeczucie, że bedzie syn. Każdy kto mnie widział również mówił, że na pewno będzie syn. Choć od zawsze bardzo chciałam mieć syna tak teraz już tak przywyklam do myśli, że bedzie córeczka, że nie wyobrażam sobie innej opcji i lekarza bym chyba ubila choć sama na własne oczy widzialam w 26tc wargi sromowe i zero siusiaka
Ja kupiłam kocyk cotton classic z colorstories i jest super według mnie (kupiłam tam też rożek i ręcznik z kapturkiem)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 23:51
Nitka_lutowa lubi tę wiadomość
Nasze największe Szczęście
-
Ja się za bardzo nie zastanawiałam nad tymi kocykami tylko jak była promocja w biedrze to brałam
oba po wielu praniach są nadal fajne i mięciutkie
Mój syn to już tyle razy jajka pokazał że pomyłka jest wręcz niemożliwa. Od prenatalnych na każdej wizycie wszystko pokazujewydaje mi się że takie pomyłki zdarzają się kiedy dziecko nie chce pokazać co tam ma i lekarzowi raz czy dwa uda się podejrzeć. Wtedy wiadomo że pomyłka jest bardziej prawdopodobna.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
No nasz dr tez mowil ze ewidentnie chlopiec I o pomylce nie ma mowy, sprawdzal 3 razy przez to ze go przekonywalismy ze to na pewno dziewczynka
kolejne usg zbliza sie wielkimi krokami, zawsze to stresik jak sie dzidzie widzi srednio co 2-3 miesiace
-
Dziewczyny ja to zwariuje chyba
całą noc swędzialo mnie cale cialo jeszcze teraz się podrapuje a zadnej wysypki nie mam
jedyne co mi przychodzi do głowy to objaw cholestazy ciazowej bo miala to żona mojego kolegi z pracy
musze jutro z rana zrobić badanie aspat alat na wątrobę zeby to sprawdzić. Obecne juz mamisie zmagala się ktoras z cholestaza ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 11:45
-
AguŚka89 wrote:Jeszcze fosfataza alkaiczna i bilirubina procz aspatu i alatu ale to kurka musze do rana sie stresować. Nie chce się nakrecac ale jak wyjda podwyższone te wyniki to znaczy ze mam jakiegos pecha chyba
oby nie
będzie dobrze, trzymam kciuki, kochana :* -
Ogólnie skóra ma prawo nas swedziec bo w końcu sie rozciąga. Tylko mnie zaniepokoilo to ze wewnetrzna strona dloni mnie swedzi ale stopy nie no i cala ta noc drapania się. No nic nie wyczaruje juz dzis takze jutro ta krew zbadam i z wynikami zaszwonie do gin.
-
Aguska na innym forum dziewczyna mowila ze ja swedzi ciagle glowa dlonie i stopy od podeszwy i okazalo sie ze ma badaniekilka set razy przekroczone i cc odrazu ale byla na koncowce ciazy. Pisala ze niebylo jakos tak mocno uciazliwe to swedzenie...
-
Choleostaza to mi się bardziej z końcówką ciąży kojarzy ale nie znam się. Kurcze a może to tylko jakiś jednorazowy incydent? Oby tak było, w ciąży różne dziwne rzeczy się dzieją...
-
Aguska nie nakrecaj bo stres nie sluzy, wiem latwo sie mowi ale.. Ja ostatnio widzialam u siebie wszystkie objawy swiezej toksoplazmozy i tez dwa tyg.sie nakrecalam a badanie pokazalo ze to jak zwykle wujek google zadzialal na psyche. I Tobie tez tego zycze.
Podczytuje sobie dziewczyny z listopadowek i az mnie ciary przechodza jak pisza o swoich porodach i i po kolei sie rozpakowujaa u Nas tez coraz blizej hmmm jakos do mnie to nie dociera
Nitka_lutowa lubi tę wiadomość