Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki Papcia czekamy na wiadomosci.
Moj maly od niedzieli do wczoraj goraczkowal do tego kaszel katar bol gardla i brzucha masakra nie dosc ze mam problemy ze spaniem to teraz jak zombie chodze ale serce mi sie kraje jak patrze na synka w poniedzialek bylismy u naszego pediatry wypisal leki ktore niestety znacznej poprawy nie daly dzis na szczescie goraczki nie bylo ale reszta objawow zostala dzwonilam do pediatry i zlecil nam morfologie crp i mykoplazme z krwi zrobic i w sobote wizyta i usg pluc oby wszystko bylo wporzadku z tego wszystkiego coraz czesciej mi brzuch twardnieje i czuje coraz mocniejsze i czestsze uciski na pecherz we wtorek wizyta zobaczymy jak tam maluszek. Musimy sie wszyscy dobrze dokurowac przed porodem...
-
Ja pytalam o takie pulsowanie po lewej stronie nisko i myslalam ze to czkawka bo tak wyczytalam na necie. A gin mowi ze czuc przepływy, tętno w jakies zyle czy prpowinie. Juz nie pamiętam ale mówiła ze to b.dobrze
Papcia- czekam na info
Nie wiem jak takie skurcze wyglądają?
Mnie corazc częściej boli ale jak na okres
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Moja mała ma BARDZO czesto czkawke i to taką konkretną, nawet w nocy jak wode piję to po chwili córcia ma czkawke, tyle ze ja po wypiciu chcialabym.iść.spac natomiast moj..brzuszkowy lokator niekoniecznie:) bo ugaszeniu pragnienia i po dlugiej czkawce przychodzi chęć na zabawę
córeczka 2010 córeczka 2012 -
Już daję znać! Dziewczyny, to prawdopodobnie jednak fałszywy alarm. Jakoś tak mi się wydawało, że za słabe te skurcze, jak sobie przypominałam poprzednie porodowe... U mnie teraz to takie napinanie brzucha i promieniowanie do pleców, ale w poprzedniej ciąży miałam na początku właśnie bardzo silne "miesiączkowe".
A więc tak - wzięłam tę kąpiel, moczyłam się chyba ze 20 min w wodzie, podczas niej miałam skurcz, po wyjściu jeszcze 2 co 20 min, tak jak Wam pisałam, dlatego poprosiłam M, żeby mnie ogolił. Później położyliśmy się jeszcze do łóżka, no i zasnęłam po chwili (przed pierwszym porodem jeszcze nie miałam regularnych skurczy, a już nie mogłam zasnąć, bo czułam taki niepokój, jakoś wiedziałam, że się rozkręca, a teraz normalnie poszłam spać). Spałam do 3, wstałam siku, już nic się nie działo i spałam do 7
Aż mi głupio, że narobiłam zamieszania i nie rozpoznałam, że to nie ten moment, chociaż już raz rodziłam xD
Mila - zdrówka dla synka, Kurujcie się! My korzystaliśmy z leżaczka, ale najczęściej w użyciu była mata edukacyjna, co do huśtawki się nie wypowiem, bo nie mieliśmy i nie zamierzam kupować
Agatka, dokładnie, u nas po porodzie też była dość często czkawka u synka, oczywiście teściowa doszukiwała się jakiejś choroby, a to normalneKrystyna, bebag lubią tę wiadomość
-
Papcia, fajnie, że Kalinka jednak jeszcze chwilkę posiedzi w brzuszku.
Nieukowa, Mila zdrówka dla Waszych synków. Jak tam się dziś czują? Choróbska trochę odpuszczają?
Co do czkawki to mój synek też często i długo czka (po 10-15 minut) i tylko raz zdarzyło się że trwało to krócej kiedy moja mama niechcący mnie przestraszyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2017, 08:18
Papcia lubi tę wiadomość