Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wracam z IP dostalam tabsy - dopegyt. Zdecydowałam się jechać jak dobiłam 166/106. Mam brać do końca ciąży, nawet jak ciśnienie się unormuje.
Dzięki wszystkim za rady, żeby nie bagatelizować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2017, 23:08
AleAleksandra, vitoria, MamaZtrójmiasta, Fryzia33, bebag, AguŚka89, livia30, Nieukowa, Krystyna, Mila123, Serducho, paulka86, Papcia, Marsjanka2, karolina1488, Fiolk@, evs lubią tę wiadomość
-
Czarna gratulacje !
A u mnie wirusisko sie przyplatalo. Tak mam nos zatkany ze nie idzie zasnac nawet
Boje sie ze przez te moje smarkanie i kaszel Szyjka sie dalej bedzie skracac. Kurde tydzien temu miala 23mm a chciałabym żeby choć z 1.5 tyg jeszcze młody posiedzial w brzuchu.
Nie podoba mu sie chyba moje chorobsko. Kopie niemilosiernie i co chwile klucie w pochwie jak się rusza. Tak wiec musi cisnac na szyjke.Lilu lubi tę wiadomość
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Dziewczyny chyba bede nastepna. O 22:00 odeszły mi wody. Leżę juz w szpitalu ale ani skurczy ani rozwarcia. Szyjka tez twarda. Caly czas wody mi odchodzą. Ale powiedxieli ze dopiero rano sie coś zacznie. Ehh nie ta kolejność ale jestem dobrej myśli. Odezwę sie po wszystkim. Albo rano
Nieukowa, Noeli, livia30, Fryzia33, Marsjanka2, Krystyna, AleAleksandra, bebag, karolina1488, sandrula, Papcia, MamaZtrójmiasta, Nitka_lutowa, Fiolk@, evs, Crisperss, chloet, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
podczytuję wasz wątek od jakiegoś czasu, ale niestety nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego. Wiem, że trochę późno, ale chciałabym dołączyć do grona Lutówek 2017
Wydajecie się świetnymi babeczkami, samo czytanie Was przynosi ulgę moim skołatanym nerwom
Spodziewam się pierwszego dziecka - synka, termin - 14.02., na ostatniej wizycie (19.01.) Mały ważył ok 2700, szyjka zamknięta, lekarz stwierdził, że 2 może 3 tyg przede mną.
Serdecznie gratuluję szczęśliwie rozpakowanym Mamom! zdrowia dla Maluszków i szybkiego powrotu do domku i samych radości!
Moniqe powodzenia, oby poszło szybko i w miarę bezboleśnie
karolina1488, Papcia, Fiolk@, k.atarnka91, Marsjanka2, zbikowa lubią tę wiadomość