Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguska trzymaj sie choc wiem ze nie jest latwo..
Dzidziol gratuluje
MamazTrojmiasta powodzenia
Ja wczoraj bylam na wizycie, mloda wazy 3100, przeplywy ok, cisnienie niskie, szyjka skrocona a w niedziele mam odstawic wszystkie leki. Nastepna wizyta 14 lutego i lekarz sie smial ze pewnie sie zobaczymy, ale na tym etapie akcja jest dynamiczna i w kazdej chwili moze sie zaczac takze pozne lutowki czekamy na rozwoj wydarzen.Papcia, karolina1488, bebag, Krystyna, Mila123, Asiek84, evs, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Aguska głowa do góry, wszystko na pewno będzie dobrze, trzymaj się cieplutko.
Mamaztrojmiasta 3mam kciuki
Dzidziol gratuluję córeczki :*
Ja w końcu też zaczynam czuć jakieś wewnętrzne przygotowania, ciekawa jestem co się pokaże na ktg w sobotę
WNieukowa lubi tę wiadomość
-
Serducho 1,5 tygodnia temu 2 dni męczyłam się z napadowymi bólami krzyża. Zaczynało się pod piersiami, schodziło na krzyż i zaciskało się na dole brzucha. 2 dni później byłam u gina 23 stycznia i okazało że szyjka się całkowicie skróciła i zgładziła. Więc może wszystko zaczyna się już szykować.
-
Krew wyszla dobra takze na ciśnienie 8 tabletek mam brac plus tabletka na tetno wysokie i apap na bol glowy i uwazaja ze szystko zalatwione bo dziecko i ja nacpani chemia. Takze beda czekac az sobie sama urodze do nie wiadomo kiedy ;((((( to jest chore
-
Wczoraj na szkole rodzenia położna mówiła, aby zacząć zakładać dopochwowo kapsułki z olejem z wiesiołka, aby krocze przygotować chyba chodzi o elastyczność słyszałyście coś o tym? Wspominała też o piciu naparu z liści malin, na wzmocnienie mięśni macicy. Czy któraś z Was coś takiego stosuje?Nasze małe cudeńko - Oliwia czekamy na Ciebie nasz mały wieeelki skabie!
-
MAMA MIA - o liściach malin też nam na szkole rodzenia mówili. Miałam problem żeby kupić je w Poznaniu, trochę się nachodziłam za tym. Pije tak jak kazały od 37 tygodnia ciąży 2-3 razy dziennie. A czy twoja położna mówiła o jakie kapsułki z olejem z wiesiołka chodzi ??? Bo to chyba muszą być typowo dopochwowe żeby otoczka się rozpuściła pod wpływem śluzu w pochwie i mogła działać ??/
-
Aguśka myślę, że lekarze nie mają na celu zrobienia Ci krzywdy ani Twojemu dziecku. Widocznie wywoływany poród jak i cesarka z takim wysokim ciśnieniem jest niebezpieczniejsze niż te tabletki. Nie denerwuj się bo podnosisz sobie ciśnienie tym tylko jeszcze bardziej. Będzie dobrze i tej myśli się trzymaj. To już końcówka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:28
-
Hej kochane!
Chcialam się tylko pochwalic, że około 9.00 byłam w szpitalu ze skurczami a o godzinie 11.50 przyszedł na świat Błażejek 3080 g i 54 cm do kochanialivia30, magda_lena86, bebag, Nieukowa, karolina1488, Aguu, Fryzia33, Fiolk@, AguŚka89, Krystyna, Mila123, Papcia, Lilu, evs, paulka86, Asiek84, Helmi, Nitka_lutowa, Czarnaa94, zbikowa lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
-
Sandrula ogromne gratulacje sprawnie poszło
Aguska nie martw się i nie denerwuj bo jeszcze bardziej Ci ciśnienie skoczy. Ja się nie znam ale wydaje mi się, że nikt Ci cc nie zrobi dopóki nie zbiją ciśnienia bo to niebezpiecznesandrula lubi tę wiadomość
Nasze największe Szczęście
-
Sandrula brawo! Widać Błażej terminowy i solidna firma, można na nim polegac nuz od urodzenia a jeszcze wczoraj pisałaś ze przenosisz do wywolania
Dzidziol tonie tez ogromnie gratuluję!
Aguska uspokoj się, bo tylko jeszcze ciśnienie ci ze stresu rośnie. Nikt by nie podawał ci czegoś toksyczne dla dziecka, może liczą ze w końcu ciśnienie spadnie na tyle żeby zaryzykować cc? Daj im szansę, bez leków twoje maleństwo miałoby jeszcze gorzej skoro badania pokazały ze twoje nadciśnienie mu szkodzi! Postaraj się choć odrobinę uspokoić, zrób to dla dzidzi!bebag, sandrula lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:Hej kochane!
Chcialam się tylko pochwalic, że około 9.00 byłam w szpitalu ze skurczami a o godzinie 11.50 przyszedł na świat Błażejek 3080 g i 54 cm do kochania
Rewelacja! I wielkie gratulacje. Poród ekspresowy - jak ty to zrobiłaś?sandrula lubi tę wiadomość