Lutówki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda a jak sie urodzil tez mial duzo wloskow???
Jak moj Igor byl na wczesniakach w inkubatorze to na ostatniej sali byl chlopczyk ktory tez mial bujna czuprynke jak tylko sie urodzil. Pierwszy raz widzialam zeby dziecko mialo tyle wloskow i wazyl kolo 5kg byl wielki i wlochaty:) -
Cześć dziewczyny, dawno nie pisałam, jakoś tak wyszło. Wasze dzieciaczki są cudne!
Bebag ja kupiłam lenny lamb "moje pierwsze nosidło" jest sporo tańsze od tuli. czeka aż mała usiądzie. Jak patrzyłam na zdjęcie Eli to przez dobrą chwilę zastanawiałam się co widzę na dole, potem mnie oświeciło że to pewnie kolano szanownego małżonka
pozdrawiam Was ciepłobebag lubi tę wiadomość
-
zbikowa, ale fajnie, że się odezwałaś! Co u Was?
Właśnie też myślałam nad tulą, a o Lenny Lamb nie słyszałam, także dzięki za info, zaraz obejrzę
To na zdjęciu to oczywiście włochate kolano małżonka, który robił fotę i jak widać jest mistrzem kadrowania -
u nas ok. byłam na pare dni w Warszawie z małą u mojej przyjaciółki. trochę obawiałam się podróży pociągiem, ale 3h zleciały i nikt się nie skarżył bo i nie było na co. teraz trochę walczę z kaszlem młodej, która swoja drogą kończy dziś 5 miesięcy. ale ten czas leci. ja juz w tyle głowy mam ze niedługo do pracy trzeba wracać. brrr
-
Bebag mam to samo, szefowa mnie odwiedziła w zeszłym tygodniu i już za wczasu zapowiedziała żebym czasem zaległego urlopu nie wykorzystywała na raz tylko np. po jednym dniu w tygodniu. Ehhh...jak sobie pomyśle że mam tam wrócić to mi niedobrze. Na dodatek moja praca wiąże się z częstymi wyjazdami do Niemiec. A ja nie chce jeździć kiedy mam małe dziecko. Jestem ciekawa jak to teraz będzie wszystko wyglądało. Ona jest typową BUSINESSWOMEN.
-
Ja już nie wiem co z tą moją Emilką się stało. Od dłuższego już czasu zjadała 150-180ml 5 razy na dobę. Jak przyszły upały zaczęła jeść mniej, ze 180 robiły się porcje 90-120ml ale zaczęła jeść w nocy 2 razy po 180ml. Zrzucałam to na upał ale wczoraj zjadła w dzień tylko 3 razy po 50ml, jak zasnęła wieczorem (bez jedzenia) to na śpiocha wypiła tylko 70ml, o 3 w nocy się obudziła i zjadła tylko 50ml i o 7 rano znów tylko 50ml. Po tych 50ml nie płacze tylko wypycha butelkę językiem i wypluwa mleko. Jak je mleko to się strasznie rusza, macha rączkami, nóżkami, przeciąga się ale się wtedy śmieje bardzo i cieszy. Już nie wiem co o tym myśleć bo nie widać żeby jej coś dolegało, jest taka jak zawsze, język czysty, zębów nie widać żeby miały się pojawić. Pić też nic nie pije, ani wody ani herbatki koperkowej. Chyba się wybiorę jutro do pediatry niech ją obejrzy bo ja nie wiem co o tym myśleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 07:46
Nasze największe Szczęście