🍀 LUTY 2021 🍀
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wymiotuję, ale mam mdłości podczas jedzenia, szczególnie w godzinach porannych i często mam wrażenie, że gdybym zjadła kęs więcej, zwymiotowałabym. Są chwile, kiedy nie mogę przełknąć jedzenia bo mnie "cofa". Wieczorem za to mogłabym wszystko zjeść.
Dziś w nocy nie mogłam spać, cały czas się przewracałam z boku na bok, a miałam na rano do pracy i teraz jestem nieprzytomna Po powrocie do domu chyba się położę. -
Cześć dziewczyny! Po 5 latach starań i dwóch inseminacjach w piątek beta HCG pokazała 242,0 ♥️
Wczoraj dla pewności czy dobrze widzę - test ciążowy i piękne dwie kreseczki ♥️
To nasza pierwsza ciąża i długo wyczekana...
Na objawy chyba jeszcze za wcześnie , narazie czuję się normalnie ☺️
23.06 akurat na dzień ojca lekarz zaplanował wizytę 😍 to będzie 5+5tc , może już będzie słychać serduszko?Philly, Majorka, GrubAsia, Makino28, Rucola, Gosia1234, Magddullina2, Lolita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majorka wrote:Bajka nie nastawiaj się, w tym czasie możesz nawet nie zobaczyć pęcherzyka 😉 także jak nic nie będzie na wizycie jeszcze to się nie stresuj
Właśnie mnie to trochę przeraża!
To niby byłby 6 tydzień ale roznie może byc.. 😳
Taka datę ustalił lekarz więc mam nadzieję że wie co robi 🙈 -
nick nieaktualny
-
Ja z corka w ciazy zarodek z serduszkiem widzialam juz w 5+6 wiec jest nozliwe. Teraz w 6+1 ale duzo zalezy od sprzetu. Lepiej sie nie nastawiac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2020, 14:02
Magddullina2 lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Bajka15 wrote:Cześć dziewczyny! Po 5 latach starań i dwóch inseminacjach w piątek beta HCG pokazała 242,0 ♥️
Wczoraj dla pewności czy dobrze widzę - test ciążowy i piękne dwie kreseczki ♥️
To nasza pierwsza ciąża i długo wyczekana...
Na objawy chyba jeszcze za wcześnie , narazie czuję się normalnie ☺️
23.06 akurat na dzień ojca lekarz zaplanował wizytę 😍 to będzie 5+5tc , może już będzie słychać serduszko?
Nie powinno się używać dopplera do odsłuchu serduszka do przynajmniej 10tc.
Makino28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakino28 wrote:Z objawów to strasznie bolą mnie piersi i mam taką jakby gule w gardle,sama nie wiem jak to określić xd No i mogłabym przespać pół dnia xd
Kto tam teraz najszybciej wizytuje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajka15 mi lekarka tez wyznaczyla termin na 5+3 i bylo widac pecherzyk bez zarodka jeszcze. pokazywala gdzie bedzie zarodek. kolejna wizyta za 2 tygodnie byla i bylo serduszko. na spokojnie. ja tez sie nastawialam na serduszko ale w zupelnosci wystarczyla mi informacja, ze wszystko ok i ze nie jest to np cp czy cos innego zlego. a te 2 tygodnie atrasznie szybko zlecialy.
ja mam zaufanie do mojej lekarki i uwierz mi bardzo mnie uspokoilo jak lekarka powiedziala, ze wszystko ladnie wyglada i jest dobrej mysliBajka15, Rucola lubią tę wiadomość
hashimoto, letrox 125
pregna plus, pregna DHA, acard, folian 400, metylowana wit b 12, wit D 2000, duphaston
15.05.2020 7pdo
⏸ beta HCG 19,7 🙏 🎈
18.05.2020 10 dpo
beta HCG 170,6 🎈
20.05.2020 12 dpo
beta HCG 375,3 🎈
TSH 1,211
progesteron 36,9
🔜 wizyta u ginekologa 29.05.2020 (6+0)
pecherzyk ciazowy 12,7 i ciałko żółte 😍pozniejsza owulacja raczej 5+4.
🔜 wizyta u ginekologa 10.06.2020 czekamy na zarodek i serduszko ♥️
pregna start,
14.04.20 II kreski
14.04.20 beta HCG - 45,1
TSH - 0,179
16.04.20 beta HCG 30😭
18.04.20 beta HCG 15😭
Ciaza biochemiczna strata ✨