Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinqa jeden porządny facet, który wie, że nie ma jeszcze pół roku w zapasie ;)

GabiK, gosia86, paulinqa lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej <3 meldujemy się po wizycie...książę ma się dobrze <3 rośnie jak należy, waży 2059g :) ułożony główkowo ,nie jest nisko ,szyjka też nie najgorsza,cały czas brać luteinę i magnez.także w sumie dobre wieści :)

a teraz zabieramy się za nadrabianie Was :)

Karolcia88, GabiK, gosia86, paulinqa, Eklerka, dorota1987, katalina, nadulek, madziorek, Nejcik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, PIGULSKA lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej LAseczki. Do tych leżących - damy radę!!! Dziś kupiliśmy wózek. :) Ale nie wrzucę zdjęcia bo złożyłam całay, żeby mi kot zaraz norek nie szukał ;)
    Camarelo Carera kolor C13.
    Dostałam też pakę z apteki Gemini. Zamówiłam w środę po 21 a przyszła dziś przed 10! szok :)
    Kupiłam klapki pod prysznic i oficjalnie informuję, że mam wszystko żeby przywitać Oleńkę!
    Po niedzieli pakuję torbę bo mała ma głowę tak nisko, że może mi się rozwarcie robić od wewnątrz i wolę być przygotowana.

Pokłociłam się dziś z Misiem, bo zadzwoniła tesciowa, żeby przyjechał w sobotę a ja nie chcę żeby on jechał...

gosia86, paulinqa, katalina, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosiunia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu my początek 33 tygodnia :)
    83f6c19cb37761e4med.jpg

KotMisia, Karolcia88, GabiK, gosia86, paulinqa, Wonderwall, dorota1987, katalina, nojaniewiem, nadulek, madziorek, beti97, Agusia246, MiM, Nejcik, maribel, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Catyyy, PIGULSKA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72656.png
    https://www.maluchy.pl/li-72658.png
    https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
    ANIOŁEK 21.06.13 [*] <3
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wozek sliczny!
    Gosiunia piekna Ty :-)

KotMisia, paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiunia extra brzuszek! Okrągły jak piłeczka :)

paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia on bardziej stresuje się że zacznie się coś dziać jak będzie w niemczech;p heheh., ale do 20 kwietnia nie rodze;p
    dziś dzwonił i pytał czy już torbę szpitalną spakowałam i czy ciuchy na wyjście mam naszykowane;p a ja że nigdzie na razie sie nie wybieram i że mam czas ;)

Kotmisia będziemy śmigać takimi samymi wóżkami;p my tez ten zamówiliśmy;)

Gosiunia gratulacje wizyty aaaa i brzuchol śliczny ;) laska z Ciebie;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 18:58

KotMisia, GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=60995

Takie celebrytki lubimy :D

paulinqa, gosia86, Karolcia88, Wonderwall, katalina, gosiunia lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia lubimy, ale żeby tylko nagle nie pokazała jak to w 3tyg po porodzie dojdzie do formy z całym sztabem niań ;) Ale i tak jest spoko :P

Niestety wbrew pozorom zakupy to nie był taki relaks... moja mama jest najgorszym typem osób do zakupów... ja ogarnęłabym to w 1/4 czasu.. Teraz jestem wykończona, boli mnie krocze i padam.. Jutro ich odwozimy, zacznę odpoczywać od poniedziałku... UF :)

KotMisia lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia obys nie musiala do nas dolaczyc.
    Ja mialam przed chwila ktg, mala byla na poczatku spokona,pozniej dostala czkawki a na koniec zaczela tak walic w glowice i sie wiercic, ze na korytarzu bylo ja slychac. Polozna latala do mnie sprawdzac co i jak. Nerwusek maly :)
    Wzielam prysznic i lepiej sie czuje,bo sie tu upocilam Okropnie.

Zaraz chyba cos przekasze bo glod mnie dopada.

Kotmisia gratuluje zakupu wozka i zgromadzenia calej wyprawki :)

Gosiunia pieknie wygladasz :)

GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Dziś dostałam paczke z gemini – wszystko ladnie zapakowane w folie babelkowa prawie każdy produkt oddzielnie. Wczoraj na zywo ogladalam w sklepie troche wozkow – ech wszystkie ladne były.
    I jak tu wybrac.

Gabik – trzymaj się dzielnie, wytrzymasz jeszcze .

Kurcze bo się pogubiłam – ILE JUŻ Was lezy w szpitalu? Gabik, Ofeline – kto jeszcze?
    Trzymajcie się dziewczyny.

Eklerka – to ile twój skarb wazy?

Gosiunia ślicznie.

GabiK, gosiunia lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja jak patrze na swój brzuszek to mam wrazenie ze od poprzedniej wizyty czyli od 27 lutego nic nie urósł :(

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Kurcze ja jak patrze na swój brzuszek to mam wrazenie ze od poprzedniej wizyty czyli od 27 lutego nic nie urósł :(

Ale wcale nie musi urosnąć :) Dzieciątko rośnie ale też mu ciaśniej. Wód płodowych już nie przybywa. Także spokojnie. Nie liczy się rozmiar brzuszka :* tylko zawartość :D

Ja bym się nie pogniewała gdybym została już z tym wymiarem do porodu :) mam 101 :) Ale sama ubieram skarpetki na stojąco, buty sama założę i zawiążę :)

gosiunia lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kotmisia. No mam nadzieje ze nasza gwiazdka tam sobie w srodeczku rosnie. No ja tez jeszcze sama ubieram buty itp. Choc nie ukrywam ze jest juz to jakies małe wyzwanie.No i zauwazyłam ze buty robią się przyciasne juz na mnie.

klz98u696p33kjce.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam wielkosc brzuszka nijak ma sie do rozmiarow malucha.

Moj brzuch tez sie jakos nie powieksza ogromnie z tygodnia na tydzien a Lilianka to juz niezly klocuszek. W tydzien 300 g przybrala. :)

GabiK, KotMisia lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to jeszcze pomaluje paznokcie u stóp;p chociaż juz mi ciężko, najgorsza rzecz do zrobienia to ogarnięcie bobra;p

Ofe ile już ma mała?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:03

gosia86, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze daje rade zrobic sobie porzadek na dole ale juz ledWo. Ja w ogole jak siadam to brzuch mi sie rozchodzi na boki i wyglada jak oponka. Niestety nie mam pieknej okraglej pileczki. Ale to nic.

Mala wazy 2100 g.

atdc8iikup31msj2.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę moja mama dalej wymiotuje a ja się boję że to jelitówka i też załapię :/ jeszcze jutro nie wiem czy pracy nie będę musiała za nią ogarnąć a to niestety nie jest lekka robota. Wszystko do kitu, nawet chłopa na skypie nie ma. Wezmę probiotyk profilaktycznie nie zaszkodzi.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to już ładna waga;) ja mam wizyte 23 ciekawe ile mój bąbel będzie mial;p

mi brzuch wypchało do przodu dlatego mam już problem;p i schodzi mi nad tym baaaardzo długo;p

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiunia piękny brzuszek i Ty śliczna :* mam nadzieje że Twoja wizyta była zapoczątkowaniem dobrych wieści z wizyt i teraz już żadna z nas nie będzie miała problemów

KotMisia gratuluję zakupu wózka i domknięcia wyprawki

Boziu Paulinqa podziwiam że dajesz radę pomalować paznokcie u nóg bo u mnie czasem problem to założyć skarpetki a bobra to sobie mogę zobaczyć w lusterku:D

paulinqa, gosiunia lubią tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ