Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bobra ogarniam tylko kremem do depilacji, za maszynkę się nawet nie biorę bo ostatnio zrobiłam sobie kuku jak dłubałam na ślepo
Za to pazurki u nóżek bez problemu, nawet wczoraj malowałam żeby paradować z czerwienią na stópkachpaulinqa, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Paulinqa to Ty chyba jakaś mega porozciągana jesteś, że jeszcze dajesz radę z paznokciami!
ja idę się wykąpać na spokojnie i jednak pojedziemy do szpitala jak mąż wróci z pracypaulinqa lubi tę wiadomość
-
Karolcia trzymam kciuki. Daj znac jak juz bedziesz cos wiedziec
Ofe zazdroszcze wagi, moj Kubus 1900gr,a bylabym chyba spokojniejsza gdyby mial min 2kg. Licze,ze to sie szybko bedzie zmieniac i za tydz bedzie juz wiekszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:30
-
Karolcia lubie za pierwszą część posta;)
czy ja wiem czy porozciągana?;p ni mam aż takiego wielkiego brzucha ale stóp już nie widzę;p
Daj znać ze szpitala! gdzie jedziecie???
Eklerka chyba też musze kupić krem bo boję sie już uzywać maszynki;)Eklerka lubi tę wiadomość
-
A mnie to leżenie dobija. Tyle bym chciała porobić, a jaką ochotę mam na spacer, ehhh... Już pomijam fakt, że wysłałam męża na pocztę żeby odebrał przesyłkę, a tam mu powiedzieli, że mogę ją odebrać TYLKO ja. Co za bzdura
A ile waży mała to się pewnie nawet nie dowiem, bo na wizytach mi jej nie mierzą -
A ja mam ochotę na martini ze spritem i limonka
masakra
Do mnie gemini przyjedzie w poniedziałek, bo juz dostałam maila a zamawiałam wczoraj ok 22. Błyskawicznie. Ja nadal wybieram pościelkinie wiem co mi sie w mózg stało, ze taka niezdecydowana jestem. Pauliqa a Ty gdzie kupowałas pościel?
Dziewczyny trzymajcie sie tam dzielnie w tych szpitalach i domach, zeby dzidziulki siedziały jak najdłużej w brzuszkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2015, 20:44
gosiunia, paulinqa, GabiK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziorek wrote:A ja mam ochotę na martini ze spritem i limonka
masakra.
Błagam nie przypominaj o takich luksusach, bo ochota wzrasta
wytrzymałam u teściowej 2 godziny, temat przewodni wszystkich ciotek to ciąża i która pierwsza sie wypłakuje dwie kuzynki męża tez w ciąży wszystkie 3 mamy podobne terminy.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Agusia u mnie na wsi też mężowi nie wydali dla mnie poleconego, co bardziej mnie dziwi bo on tu mieszka całe życie i zna tą kobietę z poczty i nie zdziwiłabym się gdyby w odwrotnej sytuacji nie chciała wydać bo ja jakaś taka antyspołeczna jestem tutaj na wsi, jakoś z nikim się nie potrafiłam zakumplować
-
Też ostatnio miałam problemy z pocztą
Przyszedł mi polecony z ZUS-u, mamie nie dali choć była w domu. Poszła z awizo odebrać list i co? Nie wydadzą, bo nazwisko się nie zgadza
I nic nie pomogło tłumaczenie, że mieszkam 70km dalej, jestem w zaawansowanej ciąży i w tym liście jest być może wezwanie na komisję lekarską
Kazali mi odebrać list osobiście... Poszłam do ZUS-u u siebie w mieście, opowiedziałam całą historię i tam dowiedziałam się, że to było tylko jakieś daremne pisemko, więc po prostu to olałam i listu nie odebrałam.
Lubią życie utrudniać
Karolcia, daj znać jak będziesz coś wiedziała -
Witam wieczorna pora.
Po wizycie u gin mam konfort psychiczny
U siostry bylam, Zuzia ma 8 dni i jest super grzeczna. Kweka sobie jak chce jesc. Wydoi cyca i idzie spac....
Emilka przy swoich kolkach to ani jednego dnia nie byla taka spokojna
Potem spotkanie z kolezankami w Rynku Krakowskim. Ja zjadlam sernik z bialej czekolady i herbatke z pomarancza. I przed 21 w domku. Maz nakarmil i wykapal Emilke.
Dobrej i spokojnej nocki dla Wszystkich!!!GabiK, KotMisia, gosia86, madziorek, paulinqa lubią tę wiadomość
-
Gabik - o tak, od siostry zawsze cos w spadku dostane
A od kolezanek dostalam tulipany i zajaca z gipsu pomalowanego z okazji zblizajacych sie moich urodzin
Dobrze ze ja dla nich mialam wyszydelkowane " ocieplacze na jajka Wielkanocne";
GabiK, madziorek lubią tę wiadomość