Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Slash super bryka i historia
Gosiu mi puchna kostki od jakiegos czasu ale tylko one na szczesciechociaz mam wrazenie ze moje kolana i lydki sa tez jak balerony ale ja do chudzielcow tez nigdy nie nalezalam i od zawsze mam masywne nozki. Takze nie wiem czy to nie dodatkowe kg.
Ale kostki ewidentnie spuchniete sa wieczorami.
Lepiej jedz na Ip to sprawdzic, mi gin zawsze mowil ze jesli jest zywa krew to jechac bez zastanowienia. Moze to tylko naczynko peklo ale bynajmniej bedziesz wiedziala co sie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:31
slash lubi tę wiadomość
-
Gosia tez zielone pampersy kupowałas czy te białe premium care?
to te?
http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/ProductDetail/ProductDetail/2003120247234
Mi tez puchna stopy, kostek to nie mam, a paluszki to takie małe serdeleczki. Teraz jak spię to mam nogi wyzej i tak spie cała noc to rano jak sie budze jest ok do jakiegos czasu, a potem wiadomo znów puchną.
Dziękuję za miłe słowa co do naszej furki dziewczyny.
Historia niespodziewana - nigdy bym nie przypuszczała ze po tylu latach mozemy sie spotkac.
Ja tez raczej pojechałabym do szpitala, w razie plamienia, a moze zadzwon do swojego gina zapytaj co robic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:42
-
Ja jakoś nie jestem przekonana do pieluszek dady- tak jak pisała Gosia- sama używam "lepszych" artykułów higienicznych typu o.b. bo w innych źle się czuję więc dla Małej kupiłam na początek miesięczny zapas pampers premium care.
-
nick nieaktualnySlash noł problem
poprawię, już wcześniej miałam dopisywać ale nie było okazji, a dziś to nie mam nawet czasu po du... się podrapać, wieczorem pewnie padnę.
Gosia trzymam kciuki, dobrze że pojechaliście, a Polcia jeszcze troszkę niech poczeka.slash lubi tę wiadomość
-
Gosiu dobrze że jedziesz na IP lepiej to sprawdzić po ostatnich majówkowych przebojach. Ja mam karton z biedry od 3-6 kg ale dokupię jeszcze paczkę oryginalnych pampersów no i 33 szt premium care do szpitala. Zobaczę co mi się będzie lepiej sprawdzać. Mojej koleżanki synka oryginalne pampersy premium care uczulały i je przesikiwał. Ona zachwycona jest dadą z kolei. Mnie coś męczy w przełyku. Taki ból jakbym kamienie przełykała. Musiałam dzisiaj polecieć do lidla po lody bo język do du.. mi uciekał. Jutro idę zanieść siuśki do labo i mam nadzieję że moje zakażenie mnie opuściło.
Aga przewijak mam identyczny :p -
Mnie tez puchna nogi. Ja mam znow skurcze wczoraj co 4 minuty ale przechodzily przy zmianie pozycji i po kapieli ustapily. Za kazdym razem silnuejsze mam te skurcze.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny