Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka to ja jeszcze leze. Pielegniarki same przychodzily mi dawac zastrzyk p.bolowy mimo ze nie prosilam. Ja to sie budzilam z takiej drzemki co godzine mega wyspana- ba o 1 bylam pewna ze ju jest kolo 6 i bede mogla probowac wstac. Ale jak zapytalam poloznej to dopiero po porannym obchodzi mi pozwola. Nie wiem jak dam sobie rade pod prysznicem bo mezowi powiedzialam zeby byl na 12(niech trochd odespi i nabierze sil) a mama na 10 to akurat mi podrzuci jakies sniadanie.
-
Wlasnie przyszla polozna podlaczyc p.bolowy ze bedziemy pomalu probowac wstawac i sie umyc.
Jednak to bylo tylko przemycie woda utleniona i oproznienie siuskow (bo ja pod cewnikiem jeszcze)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 04:36
-
Hej dziewczyny
U mnie jak na szpitalną noc nawet ok
Czekam na ktg bo w nocy czułam jakieś skurcze i teraz płynie więcej wód i z krwią, nie wiem co myśleć o wczorajszym ktg bo nawet obchodu wieczornego nie było
Dzisiaj piekna data więc córko moją wyłazimy:*
Olka nie strasz tym obkurczaniem macicy bo aż się boję
Dochodźcie szybciutko do siebie dziewczyny:*
Blu a jak u Ciebie sytuacja?
Karolka coś się ruszyło z tych skurczy? -
nick nieaktualnyKarolka to u cb inaczej u mnie widżisz po 6h masz wstac i koniec...i tabletki ktore sama w aptece kupic moge a cb tez tak boli obkurczanie?? Gosiu moze cb nie bedzie tak bolalo Pola pewnie duzo mniejsza jak moj to daj znac co i jak pozniej i czekamy na info od blu??? Ktos urodzil/ rodzi??
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Olka tak, wczoraj bolalo strasznie. A polozna po cc mowila ze jak sie przystawi dziecko do piersi to bedzie jeszcze bardziej bolec.
wymiana wkladki na lezaco graniczy z cudem
olka a u Ciebie juz sie rozkrecil polog czy jeszcze nie? Bo u mnie to dopiero drugi raz pocieklo.
A przystawialas juz synka?
-
Kosogłos83 wrote:Do rozpakowanych dziewczyn:) Jak śpią Wasze maluchy? W sensie czy pod kołderką czy np: w samym pajacyku? Czy mają podusię? Czy może w rożku lub śpiworku? No i czy z Wami w łóżku czy same?
Dajcie proszę znać bo nie wiem jak przygotować łóżeczko. Wiem że to sprawa indywidualna ale od czegoś powinniśmy zacząć sprawdzxać
Nie jestem majówka ale polecam śpiworek. Moja córka kazdy kocyk rozkopuje I trzeba przykrywać co chwile. Za to śpiworek super sie sprawdza.
Nieźle sprawdza się też rożek,łatwo się przenosi bobasa. Ale ja niestety mam jakiś za ciepły,grubszy niż mieli w szpitalu i mala cała upocona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 09:27
Anioł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia88 wrote:Olka tak, wczoraj bolalo strasznie. A polozna po cc mowila ze jak sie przystawi dziecko do piersi to bedzie jeszcze bardziej bolec.
wymiana wkladki na lezaco graniczy z cudem
olka a u Ciebie juz sie rozkrecil polog czy jeszcze nie? Bo u mnie to dopiero drugi raz pocieklo.
A przystawialas juz synka? -
BLU. Jak tam ?
dziękuję, że łączysz się ze mną w bólu. .. przespałam się już z tym, że może być ciężko i może być to cc...
Kurcze. To chyba hormony, ale poczułam się na forum "niewidoczna"... wprawdzie rzadko się odzywałam,ale mimo wszystko
Nadal trzymam kciuki za majówki.
Gosia - to prawda. Dziś piękna data. Może akurat uda się Córeczce zdecydować ba dziś (miś powinien ją przekonać)gosia86 lubi tę wiadomość
-
Karolcia i Olka to kiepsko macie z opieka w tych szpitalach, u mnie polozne zmienialy podklady i podmywaly dopoki sama nie stanelam na nogach. I na mnie paracetamol w kroplowce dzialal bosko,przez 6h moglam sie ruszac bez wiekszego bolu,az sie wspollokatorki po sn dziwily
Emiliada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny