Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witamy się w rozpoczętym 26tc
Z tej okazji na brzuchu wysoko wyskoczyły mi jakieś krostki, które swędzą, ale jak się ich dotknie to boląNie mam pojęcia co to. I hit - zadzwoniłam żeby się do rodzinnego umówić to mnie zapisali na czwartek!
I jeszcze jeden hit, od 17 roku życia farbuję włosy, teraz pierwszy raz mam aż taką przerwę i z przerażeniem odkryłam, że zaczynam siwieć! Narazie to tylko kilka włosów, ale jak dla mnie zdecydowanie za wcześnienadulek, MiM, Monika1357 lubią tę wiadomość
-
Gosia mi się podobają te zdjęcia
i cena też nie wysoka u nas ponoc od 200 wzwyż za 10 zdjęć.
Agusia ja jeszcze nie widzę siwych i obym długo nie zobaczyła;p
a dziewczyny takie pytanie jakie macie zamiar kupować butelki??? macie jakies polecone? -
Paulinqa ja myślę że kupię tylko jedną butelkę bo nastawiam się na karmienie piersią
może zdecyduje się na avent lub dr brown
Ja też nie mam pojęcia czym podmywac się po porodzie, zapytam położnej na szkole rodzenia ogólnie to jest bardzo fajna babka i chciałabym żeby to ona była potem środowiskową może się uda
Gosiu śliczny brzusioi ja też nie cierpię zgagi coś okropnego
Dorota trzymam kciuki za wizytę
Eklerka to na prawdę nie zazdroszczę mam nadzieje ze po porodzie się polepszy
Bluberry ja też zamówiłam ta z sercem i guzikami właśnie przyszła musze rozpakowaćekspresowa przesyłka
Monilia gratulacje
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Caty własnie tez mam polecone od dwóch mama butelki dr brown i zastanawiam się ;p ale chyba kupię jedną tą i TT, bo jkaby czasem nie podpasowała któraś to będzie w czym wybierać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:13
-
Nana86 wrote:Witajcie dziewczyny, dawno mnie nie było, ale piszecie w takim tempie ze nie mam szans nadrobic, trochę jednak podczytuję, słyszę ze urządzanie juz pokoiki, zazdroszczę! my dopiero ruszymy w marcu, jakie kolory ścian robicie?
pisalyscie tez o pościeli dla maluszka, mi gdzieś obilo sie o uszy ze nie mozna noworodkow klasc na poduszce i ze w ogóle lepiej mieć kocyk zamiast kołderki, wiecie coś więcej na ten temat?co do kolorów ścian cały czas chciałam zielone wzgórza firmy dekoral, ale w ostateczności na szybkiego zmieniłam zdanie i wybrałam pole ryżowe firmy dulux, efektem pochwalę się jak już będzie po...
gosiunia, Nana86 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam 2 butelki lovi aktywne ssanie. Jedną małą, jedną większą. Dzieci później zweryfikują nasze zakupy. Udało mi się dzisiaj dostać 3 bodziaki z długim rękawem za 15 zł. Czysta bawełna. Sobie za to kupiłam luźną tunikę z krótkim rękawem. Teraz jest mi tak gorąco że powietrza nie mogę złapać. Ja na szczęście nie farbuję włosów, mój naturalny kolor mi jak najbardziej odpowiada. Chyba się zdrzemnę bo wyczerpały mnie zakupy.
-
Wszelkie zakupy butelek i smoczkow i innych detali zostawiam na marzec. Wtedy powinnam miec dosc kasy na wykonczenie takich zakupow i w marcu również odbieramy zamowiony wozek i lozeczko. Do tego czasu jeszcze dokupie ciuszkow dla malej i rzeczy typu kolderki, reczniczki, kocyk dodaktowy i co mi jeszcze przyjdzie do glowy, a sobie na przyszly miesiac planuje koszule i staniki. Tak wczoraj przegladalam swoje rzeczy i znalazlam bielizne ometkowana jeszcze co na swieta dostalam. Jak spojrzalam to rozmiar L, ale majtki totalnie nieciazowe, a przed ciaza nosilam M, wiec zastanawiam się co teraz mam z tym zrobic, bo od poczatku czerwca chcialabym wrocic do treningow (chyba że bedzie cc to moze troche pozniej) i na pewno nie zostane z takim tylkiem i nogami jak teraz mam zaniedbane :p
Monilia dobre wiesci! Bardzo się cieszeczekamy na kolejne relacje
Pochwalcie się pokoikami jak beda gotowepozytywnie zazdroszcze mozliwosci remontow i dekorowania wszystkiego "na swoim"
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Ja też kupiłam na razie jedną butelką lovi aktywne ssanie. Też na nastawiam się mocno na karmienie piersią, ale po porodzie czeka mnie egzamin dyplomowy i powrót jeszcze na chwilkę do skzoły, więc i butelka i laktator będzie niezbędny raczej. Butelek więcej kupię jak się okaże, że są potrzebne
Dziewczyny ja na razie kupiłam jedną koszulę do karmienia o taką http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozmiary-l-xl-i4979711524.html i jeszcze ze dwie będę dokupować, zastanwiam się czy te o których piszecie z rozpięciami na guziczki sa praktyczne, chodzi mi o tę koniecznośc rozpinania i zapinania. Jak myślicie?
(u tego samego sprzedawcy zamówiłam też legginsy ciązowe lekko ocieplane, mam nadzieję, że bedą fajne, bo legginsy to jedyne w czym się dobrze czuję)
-
Monila gratuluję zdrowej córeczki :*
Butelki chce nam zasponsorować babcia w lutym wiec nie będę jej odmawiać
A co do majtek to moja siostra ma taki handelek obwoźny miedzy innymi gatki wlasnie wiec posiłkuję się u niejale rozmiar mnie przeraża z miesiąca na miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:40
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Pompon wydaje mi się ze te co ty kupiłaś mogą okazać się praktyczniejsze ale to wyjdzie w praktyce
mnie się po prostu bardziej podobały te z guzikami i są na prawdę fajne juz pomierzylam wszystko jest ok!
Ja też musiałam zmienić rozmiar majtek ale po porodzie z uciecha kupię mniejszeOby tylko dojść z powrotem do tego rozmiaru M
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 15:42
-
Chwalę się i polecam
Koszula, szlafrok i ręczniczek z kapturkiem dla Nikosiawszystko u jednego sprzedawcy http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=17268970
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:16
beti97, Wonderwall, Bluberry, gosia86, Catyyy, gosiunia, Nana86, MiM, Monika1357, madziorek, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pigulska fajne rzeczy na taki szlafrok poluje;p
Pompon własnie najwięcej nastawia się na karmienie piersią dla mnie nie jest to priorytet i wcale nie bede sie uważac za gorsza matka jak szybko przejde na butelki i na mm oraz nie popadne w jakiś dołek . moja mama też karmiła krótko bo mowila że nawet miesiąca nie dała rady. dla mnie moje piersi są sprawą bardzo intymna i dla dobra dziecka mam zamiar na początku przystawiać ale jak najszybciej chce przejść na butle. żebym tylko tu wojny o karmienie nie wywołała;pgosia86, gosiunia, PIGULSKA lubią tę wiadomość