Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja w nocy musiałam wziąć nospe bo bolał mnie brzuch i aż do kręgosłupa promieniowało i mnie to obudziło
Muszę powtórzyć betę ale tak piekuelnue się boję i w wiem czy robić dzisiaj czy zrobić bliżej wizyty
Chociaż w sumie co to zmieni kiedy zrobię -
gosia86 wrote:Oj ja w nocy musiałam wziąć nospe bo bolał mnie brzuch i aż do kręgosłupa promieniowało i mnie to obudziło
Muszę powtórzyć betę ale tak piekuelnue się boję i w wiem czy robić dzisiaj czy zrobić bliżej wizyty
Chociaż w sumie co to zmieni kiedy zrobię
beti97 wrote:Jak masz możliwość zamówienia przez internet w aptece Dbam o zdrowie to 28,90.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 08:14
gosia86 lubi tę wiadomość
-
A masz możliwość zadzwonić do lekarza i zapytać czy mizesz to swobodnie zamienić? No to ja bardziej polecam dopochwową
Ale najbardziej jestem jednak za dupkiem bo jest najwygodniejszy w stosowaniu
Eklerka dowiedz się czy mozesz zamienić a ja mogę Ci wysłać luteinę bo mam w domu kilka paczek podjezykowejWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 08:15
-
Oj ja czuję że nasze pociechy same sobie wybiorą najlepszy czas Chociaż ja bym chciała żeby moje Maleństwo urodziło się 5.05.2015 Idę się ogarnąć, umyć i wyjść z psem bo mama niedługo do mnie przyjdzie a ja w negliżu.
-
hej Dziewczyny, mi tam wszystko jedno kiedy urodzi się nasza Kruszynka byle by zdrowa była ale powiem skrycie, że termin wyznaczony przez kalkulator jak najbardziej mi się podoba 26maj
-
no wlasnie moze lekow nie, jakos tak sie boje ich brac:) chyba ze juz nie wytrzymam a narazie lekko cmi... sprobuje z tym ziemniakiem albo octem (probowalam sama woda oklad ale nie da rady... a jak nie to paracetamol:)
a mam taka masc w takim malutkim pudelesiu ziolowo - mietowa nazwy nie ma - czy moge ja? chyba ze moze jak nie znam nazwy to lepiej nie...
musze i tak czekac az bede w domu bo teraz w pracy to ani octu ani ziemniaka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 09:30
-
A ja wczoraj też byłam u gina, wywiad zrobiony, karta ciąży założona, ale niestety nie zobaczyłam w pełnej okazałości Maluszka bo ten jak na złość przykleił się do ściany i słabo było go widać. za kilka dni miałam iść na kolejne usg żeby już go zmierzyć i popatrzeć na serduszko, ale mnie nie ma a potem nie ma lekarza więc czekam już cierpliwie i spokojnie na 29.09
Przeszczęśliwa jestem, zdjęcie dostaliśmy i nie możemy się napatrzeć tak więc za 2 tyg będę miała wszystkie informacje o Maluszku póki co wygląda na bardzo bezpiecznego
Na bóle brzucha, które ostatnio dokuczają mi codziennie kilka razy dziennie i promieniują w nogi i plecy dostałam duphaston.. 3x1 dwa opakowania.
Już nie mogę doczekać się szczęścia na następnej wizyciegosia86, Magic lubią tę wiadomość
-
Pies był tylko tydzień u rodziców teraz sama się nim zajmuję i w tym tyg jeszcze w południe jeżdżę siostry psa wyprowadzać. Wczoraj padłam po 19 i mój B. musiał iść z psem bo ja byłam nie żywa. Ja mam dopiero wizytę 8 października więc jeszcze 3 tygodnie żeby znów zobaczyć swoją dzidziulkę Czasami się zastanawiam jak ona teraz wygląda, czy jej u mnie dobrze
-
Anooosiak86 wrote:Mi jeszcze pomagało wcieranie albo AMOLU, albo maści końskiej w czoło