MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
witam się w dniu moich 32 urodzin! Ale już jestem stara! Masakra! Ale czuje się nadal na 20 na szczęście!
Jakoś dziś wstałam z chandrą,że muszę się uczyć i jeszcze mam zajęcia do późna, ale zadzwonił niemąż z życzeniami i zapowiedział,że robi dziś kolację, więc super
Moje dziecię juz tak kopie,że się prawie posiusiałam jak mi wczoraj w pęcherz zasadziła kopa. Ale dobrze, znaczy,że silna baba rośnie!
Aha, ktos pytał o rogale do karmienia. W gemini kilka wzorów jest w wyprzedazy właśnie. https://www.aptekagemini.pl/search/st_search/motherhood
Ja mam z motherhood po siostrze, która bardzo chwaliła i po wypraniu pokrowca jest jak nowa, a karmiła 1,5 roku, więc myślę,że warto.
Miłego dnia!Ellen, Kamilutek, Arwi, ag194, marie_marie22, Martchen, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Rudzik Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
O rogale do karmienia właśnie ja pytałam, bo chce kupić. Chyba wezme tego zwykłego za 57 zł bodajże. Bo te premium 2x droższe a tylko troche większe. Chyba że jednak lepszy ten większy???Rudzik lubi tę wiadomość
-
Rudzik spełnienia marzeń!
Super że poruszyl sie temat rogali. Właśnie lepiej większe, średnie czy małe ? Tyle ich w wyborze że nie wiem. Ja wybrałm mały bo mi sie spodobał granatowo czerwonyale czy słusznie ...? Jeszcze nie zamówiony ... jak macie jakieś rady w tym temacie to piszcie.
Rudzik lubi tę wiadomość
-
Rudzik wszystkiego najlepszego!
Gonia będzie dobrze. Ciąża to trudny czas dla małżeństwa i wogole dla rodziny, ale dacie rade!
Ojejku nic się nie martw, będzie dobrze - dzidziole tak maja z ta pępowiną, w końcu to ich jedyna zabawka
Mój maluszek jak tylko włączam tel żeby jego brykanie ponagrywać to się uspokaja...Rudzik, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
Rudzik wrote:Cześć Dziewczyny,
witam się w dniu moich 32 urodzin! Ale już jestem stara! Masakra! Ale czuje się nadal na 20 na szczęście!
Jakoś dziś wstałam z chandrą,że muszę się uczyć i jeszcze mam zajęcia do późna, ale zadzwonił niemąż z życzeniami i zapowiedział,że robi dziś kolację, więc super
Moje dziecię juz tak kopie,że się prawie posiusiałam jak mi wczoraj w pęcherz zasadziła kopa. Ale dobrze, znaczy,że silna baba rośnie!
Aha, ktos pytał o rogale do karmienia. W gemini kilka wzorów jest w wyprzedazy właśnie. https://www.aptekagemini.pl/search/st_search/motherhood
Ja mam z motherhood po siostrze, która bardzo chwaliła i po wypraniu pokrowca jest jak nowa, a karmiła 1,5 roku, więc myślę,że warto.
Miłego dnia! -
Witam się i ja! Od rana trochę rozbita, bo męczy mnie biegunka
Najgorsze jest to, że dieta na biegunkę, którą mam opracowaną wyklucza się z cukrzyową i mam problem
Mam nadzieje, że szybko przejdzie.
Rudzik wszytskiego najlepszego z okazji urodzin!
Gonia trzymam kciuki za wizytę i żeby te ciemne chmury, które zebrały się nad Waszym związkiem zniknęły wraz z mijającą zimą
Ojejku nie przejmuj się i napewno nie czytaj googla! Wierzę, że jednak Twój synek da radę się odwinąć
Na poprawę humoru zrobiłam duże (a raczej drogie) zamówienie. Zamówiłam komodę, przewijak na nią, materacyk i fotelikNie ma to jak zakupy
Rudzik, GoNia1979, amilka87 lubią tę wiadomość
-
Ja mam rogala z motherhood i miałam tez fasolkę. Moim zdaniem fasolka super. Wszędzie ją zabierałam, na wyjazdy itp. Mega wygodna więc ja polecam fasolki. Teraz też jakąś szukam bo ta co miałam była super ale po dwójce dzieci już nie wyglądała i wywaliłam
-
Kleopatra wrote:Ale to jest właśnie fasolka w promocji czy poszewka? Bo dla mnie z opisu wynika jakby poszewka?
O kurcze rzeczywiście dziwny ten opis. Jakby sama poszewka, ale wtedy to żadna okazja!Nie mam pojęcia...
-
Mabelle wrote:Gonia ten spadek formy w małżeństwie, to pewnie przesilenie wiosenne
Wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki za Ciebie i wszystkie wizytujace mamusie.
A u mnie dziś 31 tc jupppi i belly mi pokazuje juz 8mc.To juz? ??!! Nie za szybko
Miejmy nadzieje ze to przesilenie wiosenne.. oby razem z nadejsciem wiosny wszystko sie ulozylo..Mabelle lubi tę wiadomość
-
Rudzik wrote:O kurcze rzeczywiście dziwny ten opis. Jakby sama poszewka, ale wtedy to żadna okazja!
Nie mam pojęcia...
Sto latRudzik lubi tę wiadomość
-
Rudzik wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Co do zwiększenia ilości wód płodowych, to ja od ostatniej wizyty piję 2 litry wody mineralnej dziennie i ładnie się zwiększyły. miałam w normie, ale lekarz kazał mi trochę więcej pić.
Ojejku wszystko będzie dobrze.
Monika super, że Paula już zdrowa
Gonia kochacie się i wszystko jakoś się ułoży. to pewnie chwilowy kryzys małżeński. trzymam kciuki żebyście wrócili na właściwy, wspólny tor w małżeństwie i oczywiście za dzisiejszą wizytę
więcej nie pamiętam, co miałam odpisać. udało mi się Was nadrobić od soboty.
U mnie Mąż przeprosił i powiedział, że ja, Kacper i Mikołaj jesteśmy najważniejsi na świecie i że nie będzie nas więcej narażał na stresy i choroby przez rodzinę swojej siostry. uzgodniliśmy, że do porodu wcale do nich nie pojedzie, życzenia na dzień kobiet złoży telefonicznie, a w przyszłości będą spotkania tylko na większe okazje dzieci - urodziny, imieniny, święta, dzień dziecka i to pod warunkiem, że wszyscy będą tam idealnie zdrowi. Mąż będzie jeździł tam wtedy sam. doszedł do wniosku, że moja reakcja jest normalna i ani ja ani nasze dzieci nie będą mieli z nimi kontaktu. jeśli będzie konieczne, to szwagierka będzie na chrzcinach, ale chrzestną nie będzie i posadzimy ich na samym końcu stołu, możliwie najdalej od nas. ponadto przy mnie zadzwonił do rodziców i powiedział, że nie życzymy sobie, żeby mówili szwagierce cokolwiek co nas dotyczy i że jeśli dostaną informację o porodzie i zdjęcie, to również mają jej nie pokazywać. Mąż stwierdził, że chyba z jego siostrą jest coś nie tak, skoro jego była żona też nie mogła się z nią dogadać i po jakimś czasie całkowicie zerwała z nią kontakty. mam nadzieję, że teraz dotrzyma słowa.Rudzik, GoNia1979, Hope_, Breezee lubią tę wiadomość