MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulita wrote:to do dzieła! no niestety mówi się, że 90% to sprawa genetyczna i regularne natłuszczające skóry nie koniecznie może załatwić spawę ale na pewno nie będzie gorzej niż wcale się nie natłuszczać, ale kto wie może nie będziesz miała ani jednego? tego ci życzę
I tego się trzymajmy :d ja też sobie tego życzę -
Tak jak pisalam wczesniej na brzuchu nie mam rozstępów moze to zasluga tej oliwki, natomiast cycki mam cale w rozstepach... I nie smarowalam ich... A co do brzuszkow to moj jest spory ale to zasluga raczej sadełka:-D jestem bardzo szczupla ale brzuch zawsze mialam taki "wydety". Teraz w 8 tyg wygladam tak samo jak w 16 pierwszej ciazy:-)
-
Witajcie dziewczyny po weekendzie.
Widzę że mam mega zaległości. A to przez to że była na weselu. Powiem Wam że się wybawiłam. Bałam się tego wesela ale było dobrze. Oszczędzałam się i jak czułam się słabo albo źle to odpoczywałam.
Czy będzie któraś uprzejma i powie mi w skrócie co tu się działo?
Bo tyle napisałyście że nie wiem ile będę to czytać. A na pewno działo się dużo.
Okazało się wczoraj że gin musi przełożyć moją wizytę i idę jutro podglądać naszego kropka. Mam nadzieję że już będzie serduchostrawberry juice lubi tę wiadomość
-
A ja dziś się moje drogie Panie dość dobrze czuje. Akurat dziś głowa nie boli . Ale za to podbrzusze dość mocno ciągnie. Objawy są słabsze. Brzuch rośnie w oczach .
Posprzątalam jak razie tylko 3 sypialnie i łazienkę i zrobiłam obiadek . Na resztę nie mam siły. Od godziny leżę bo o 14 muszę odebrać córkę że szkoły wraz z jej koleżanka. Tak więc będzie dziś u mnie głośno. Później mam iść zrobić zdjęcia szczeniaków owczarka niemieckiego które już za 4 tyg mają iść na sprzedaż. 9 małych wesołych szczeniaczkow. Oj będzie wesoło. No i dziś dzień czysciucha czyli córcia będzie mieć pełne szorowanie . A ja sama w domu bo mój od 12 do 22 pracuje . Masakra obym to jakoś ogarnęła. Mam nadzieję że się uda . Życzę wam miłego dnia mamusie .blubka lubi tę wiadomość
-
u mnie dziś okropna deszczowa pogoda - nic sie nie chce - jezstem spiaca ale szkoda mi spac bo mlody ma drzemke i choc tyle odpoczywam jak spi i nadrabiam zaleglosci
dzisiaj wolny dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:43
-
Qasha wrote:Ale dziś okropny dzień. Kojarzycie Morwę? Właśnie przeczytałam na LWD, że okazała się u niej ciąża pozamaciczna i chceili jej usunąć ostatni jajowód.
Normalnie siedzę i ryczę. Ciążę Demsik i Morwy to dwie, na które chyba czekałam najbardziej (po mojej). Kurde, kurde, kurde...
Demsik ty musisz spiąć dupę i donosić!
Idę się zwinąć w kłębek i ryczeć dalej. Życie jest niesprawiedliwe.
A tak to też muszę się za godzinę zwlec i odebrać starszego ze szkoły i zawieźć na zajęcia z animacji filmowej. A o 18 mam zebranie bo jestem w trójce klasowej -
sylwia1985 wrote:u mnie dziś okropna deszczowa pogoda - nic sie nie chce - jezstem spiaca ale szkoda mi spac bo mlody ma drzemke i choc tyle odpoczywam jak spi i nadrabiam zaleglosci
dzisiaj wolny dzień
Ja teraz czekam na pana z Tesco, bo zrobiłam zamówienie przez internet i ma być w godz 13-15. Czasem z mężem zamawiamy przez neta, żeby nie musiał aż tyyyyle dźwigać (głównie zamawiamy wtedy soki i wody). No gdzie ten pan??Już się doczekać nie mogę, bo m.in kupiłam też pierogi ruskie i już chce je jeść :P
Dziewczyny, ja mam taki krem do rozstępów Perfecta Professional Express Slim serum przeciw rozstępom. Czy któraś go używa? -
Hej dziewczyny, ja pierwszy dzień na zwolnieniu i przypalętało mi się zapalenie pęcherza, przynajmniej tak mi się wydaje, mam parcie i pieczenie. Polecacie jakieś sprawdzone sposoby?
Mam też do was pytanie, czy któraś z was leczyła już zęby u dentysty? Czy miała znieczulenie?Marta 267 -
Marta 267 wrote:Mam też do was pytanie, czy któraś z was leczyła już zęby u dentysty? Czy miała znieczulenie?
-
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe. Czemu tak sie dzieje, ze jedne rodza dzieci co rku a innym nie jest dane donosic swojej wymarzonej ciazy.
Morwa (jesli kiedys to przeczytasz) zycze Ci z calego serca by do waszego zycia tez wkradla sie mala iskierka, wierze to z calej sily.Demsik lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Ale dziś okropny dzień. Kojarzycie Morwę? Właśnie przeczytałam na LWD, że okazała się u niej ciąża pozamaciczna i chceili jej usunąć ostatni jajowód.
Normalnie siedzę i ryczę. Ciążę Demsik i Morwy to dwie, na które chyba czekałam najbardziej (po mojej). Kurde, kurde, kurde...
Demsik ty musisz spiąć dupę i donosić!
Idę się zwinąć w kłębek i ryczeć dalej. Życie jest niesprawiedliwe.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
marie_marie22 wrote:Leczyłam w ok 5-6 tc. Dentystka chciałą mi dać znieczulenie, ponieważ mówiła, że jeszcze jest za szybko, żeby duży procent wniknął do zarodka, jednak ja odmówiłam i leczyłam 'na żywca'. Dentystka powiedziała mi również, że lepiej leczyć zęby w 2 trymestrze ciąży, gdy będzie taka konieczność.
no właśnie ja byłam na przeglądzie 3 tygodnie temu, mam trzy małe ubytki, które mogą spokojnie poczekać do 2 trymestru, tak mówił lekarz. Przedwczoraj odezwał się u mnie ból jednego zeba ale taki delikatny, czasami go czuje i umówiłam się na jutro, ale chyba odwołam. Wole przeczekać do 2 trymestru, mi lekarz też mówił, że znieczulenie nic nie zrobi dziecku, ale dużo bezpieczniejsze jest w 2 trymestrze, a leczenie na żywca powiedział, że może się skonczyc jeszcze gorzej, bo dziecko bardziej odczuwa ból, a ja mam strasznie zeby wrażliwe. Sama nie wiem co robić.
Co radzicie?Marta 267 -
missdiss wrote:Mam jeszcze pytanie do Was kolejne, czy przechodziłyście toxoplasmozę? bo ja nie przechodziłam i sama nie wiem jak bardzo trzeba teraz na wszystko uważać, bo jem surowe owoce, ale po umyciu i ze skórką, szynki staram się wybierać gotowane itd, ale to nie zawsze wszystko się tak da idealnie... myślicie że jest w tym wszystkim jakieś duże zagrożenie faktycznie?
miłego dnia wszystkim -
Witajcie dziewczyny, chciałam nieśmiało wreszcie dołączyć do Was Termin mam na 5 maja i jest to moja pierwsza ciąża
sylwia1985, marie_marie22, strawberry juice, Wariatkaa, Nieśmiała, Arwi, Demsik, mon!ta^, Uszczesliwiona, Hope_, bbee, Agus26m, MamaSsaka, kamyla112, Camilia, Mabelle, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny