MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
amilka87 wrote:To spróbuj urodzić w Gdyni jedna łazienka na noworodkowym i jedna na patologii ciąży. Pomiędzy dwoma oddziałami były dwie sale do porodu 1 osobowe plus jedna wieloosobowa i tam jedna łazienka zepsuta wiec podczas porodu na toaletę latanie na patologie ciąży to była masakra na tym oddziale już z dziećmi było kilka sal 4 osobowych albo 7 osobowych i jedna toaleta po środku. Tez była masakra. A jak rodziłam to sama musiałam położnych szukać bo mojej która ze mną była i ich szukała powiedziały ze mi sie wydaje tylko ze już rodzę.
Masakra jakaś. Takiego porodu sobie nie wyobrażam. Gdybym musiała rodzić w takich warunkach, to też szukałabym prywatnej kliniki i wolałabym zapłacić żeby mieć godne warunki. -
dewa wrote:Breezee, takie objawy o czymś Kochana muszą świadczyć. Skoro się już wypisałaś, to ok, ale w razie powrotu dolegliwości, zapylaj na IP.
Klaudia, masz takie niskie ciśnienie? ApokalipsaWcale się nie dziwię, że głowa Ci pęka. Ja mam przeważnie 120/80, ale u gina magicznie wzrasta do 150/100 nawet. Syndrom bialego fartucha
Poratuj się może kawą, jedna Ci nie zaszkodzi, a może podniesie ciśnienie.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
bezimienna wrote:Jeżeli chodzi o migreny, to ja cierpię na nie od około 10 lat. Zawsze mi mówili, że albo w ciąży nie będę ich miała, albo się nasila. U mnie się nasilily. Jak pije dużo wody jest dużo lepiej. Potrafiłam mieć ataki z dretwieniem polowicznym ciała plus omdlenia. Miałam rezonanse i inne badania, na koniec okazało się że to tylko albo aż migreny. Od około 3 lat wszystko się unormowalo, przestałam brać leki specjalne, tylko doraźne na ból głowy. A teraz to jest masakra...ciąża nie sprzyja... A paracetamol albo apap nic mi nie dają. Muszę zasnąć... Tylko to pomaga...
U mnie ciśnienie poniżej 100 to norma...Mam nadzieje, ze i Ciebie i u mnie nie beda sie w ogóle powtarzać
bezimienna wrote:Jeżeli chodzi o migreny, to ja cierpię na nie od około 10 lat. Zawsze mi mówili, że albo w ciąży nie będę ich miała, albo się nasila. U mnie się nasilily. Jak pije dużo wody jest dużo lepiej. Potrafiłam mieć ataki z dretwieniem polowicznym ciała plus omdlenia. Miałam rezonanse i inne badania, na koniec okazało się że to tylko albo aż migreny.
Megi, moj Maz był dzisiaj w "Kubusiu" i to jest odpowiedz jego i wujka odnośnie wózków, które mogłyby Cię zainteresować
Proponowalbym wozki produkcji krajowej.. Adamex, Bebetto, Tutek, Coletto czy Tako.. Na ulotce znajduja sie wymienione firmy z konkretnymi modelami ktore to najlepiej sprzedaja sie w Naszych sklepach. Wszystkie wymienione sa trzyfunkcyje i spelniaja wymagania postawione przez Pania.. Do kazdego wozka mozna dokupic fotelik seryjny w gr 0-13kg badz tez fotelik lepszej klasy typu np. MaxiCosi. Oczywiscie rodzaje i modele ktore prezentujemy to tylko czastka tego co mozemy sprowadzic. Serdecznie zapraszamy do Poddebic gdzie Nasz wykwalifikowany personel doradzi i pomoze.
MEGI81, bezimienna, Arwi lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Wrzucam tez ulotkę Kubusia z wózkami, jakbyś chciała zerknąć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/633deaede541.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d7e238d1e3b.jpg
A to łóżeczko, które nam sie podoba. Co myślicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/03ac22d94509.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 15:43
MEGI81, bezimienna, rybka33 lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Karissa wrote:Megi, moj Maz był dzisiaj w "Kubusiu" i to jest odpowiedz jego i wujka odnośnie wózków, które mogłyby Cię zainteresować
Proponowalbym wozki produkcji krajowej.. Adamex, Bebetto, Tutek, Coletto czy Tako.. Na ulotce znajduja sie wymienione firmy z konkretnymi modelami ktore to najlepiej sprzedaja sie w Naszych sklepach. Wszystkie wymienione sa trzyfunkcyje i spelniaja wymagania postawione przez Pania.. Do kazdego wozka mozna dokupic fotelik seryjny w gr 0-13kg badz tez fotelik lepszej klasy typu np. MaxiCosi. Oczywiscie rodzaje i modele ktore prezentujemy to tylko czastka tego co mozemy sprowadzic. Serdecznie zapraszamy do Poddebic gdzie Nasz wykwalifikowany personel doradzi i pomoze.
Kochana dziękuję Ci bardzo za informację na temat wózków. Kilka z nich oglądałam w internecie, bo bardzo mi się podobają wizualnie i są dużo tańsze od mutsy itp.
Rozmawiałam już z Mężem i mówił, że możemy jechać do Poddębic, bo daleko nie mamy.
Podziękuj Mężowi i Wujkowi za informację.
Oglądałam też w internecie podobne łóżeczka z firmy KlupśWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 15:50
-
Hej dziewczyny wielki się nie odzwywalam ale ze względu na stan zdrowia mamy wszystko spadło na moją głowę i jak nie załatwiam wszystkiego to śpię
Karissa jeśli nie byłoby problemu dla Was czy mogłabyś spytać który lepszy : roan bass soft czy tako city? Rozważam te dwa wózki a roana nie mogę namierzyć w krk żeby samej sprawdzić
Mam wrażenie że brzuszek już mi mocno wywalilo, ale w każdym razie w spodnie sprzed ciąży już się nie mieszcze
Gratuluję dobrych wizyt no i znajomości płcija dalej czekam
Kleopatra dużo zdrowia dla taty i dużo wytrwałości i siły dla was.
Gratuluję powrotów do domu po szpitalach. Staram się was czytać ale na pisanie już nie mam czasu
Rosnijmy zdrowo -
Breezee wrote:Dlugo to dretwienie u Ciebie trwalo?
-
u mnie dzisiaj ciężki dzień nie czuje sie dobrze - rano pojechałam na badania z krwi i na parkingu 4 razy zwymiotowałam myślałam że nie dojdę na te badania bo pojechałam pod koniec gdyż nie chciałam stać - nikogo już nie było i panie się zlitowały i jeszcze mnie wzięły
ale wstyd mi bylo na parkingu - kazdy patrzyl na mnie jak na nienormalna no ale coz- sila wyzsza -
Sylwia współczuję i łączę się w bólu. Ja też dziś zdycham. Wczoraj mega aktywny dzień pełen i wydarzeń emocji i ....przeholowałam. Zapomniałam,że teraz nie mogę żyć na pełnych obrotach, jak kiedyś. Dziś odchorowałam mega bólem głowy, zmęczeniem i baaardzo złym samopoczuciem. Poryczałam się z 8 razy bez sensu a łeb to mi pęka cały dzień. Do tego zero energii.
Dobrze,że mam dużo niezdrowych rzeczy do zjedzenia to zajem te smutkiA jutro już liczę na nowe siły.
-
dewa wrote:Breezee, takie objawy o czymś Kochana muszą świadczyć. Skoro się już wypisałaś, to ok, ale w razie powrotu dolegliwości, zapylaj na IP.
Klaudia, masz takie niskie ciśnienie? ApokalipsaWcale się nie dziwię, że głowa Ci pęka. Ja mam przeważnie 120/80, ale u gina magicznie wzrasta do 150/100 nawet. Syndrom bialego fartucha
Poratuj się może kawą, jedna Ci nie zaszkodzi, a może podniesie ciśnienie.
WreszcieMama, szyjka ładnie się trzyma, super! Pewnie, że nie ma tragedii
No niestetyjak mi sobie Jutra tel ból głowy nie przyjedzie to chyba do lekarza się przejdę
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
sylwia1985 wrote:u mnie dzisiaj ciężki dzień nie czuje sie dobrze - rano pojechałam na badania z krwi i na parkingu 4 razy zwymiotowałam myślałam że nie dojdę na te badania bo pojechałam pod koniec gdyż nie chciałam stać - nikogo już nie było i panie się zlitowały i jeszcze mnie wzięły
ale wstyd mi bylo na parkingu - kazdy patrzyl na mnie jak na nienormalna no ale coz- sila wyzsza
Bidulko Ty! Wymiotowanie do wc już jest fatalnym przeżycie, co dopiero na parkingu i przy ludziach. Ale akurat tym się nie przejmuj, niech się gapią i myślą co chcą, nie Twój problem. Trzymaj się :* -
sylwia1985 wrote:u mnie dzisiaj ciężki dzień nie czuje sie dobrze - rano pojechałam na badania z krwi i na parkingu 4 razy zwymiotowałam myślałam że nie dojdę na te badania bo pojechałam pod koniec gdyż nie chciałam stać - nikogo już nie było i panie się zlitowały i jeszcze mnie wzięły
ale wstyd mi bylo na parkingu - kazdy patrzyl na mnie jak na nienormalna no ale coz- sila wyzsza
Ja jeszcze nie wiedziałam ze w ciąży jestem jechałam w Gdańsku do fryzjera i na czerwonym świetle w centrum Gdańska sie zatrzymałam i nagle poczułam ze muszę zwymiotować. Tam sie dopiero ludzie gapili jak otworzyłam drzwi i zaczęłam wymiotować, a komentarze były jeszcze lepsze. Ja sie domyslilam po drodze do fryzjera kupiłam jeszcze test ciążowy.Arwi lubi tę wiadomość
wersja z OM