MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia wspolczuje wymiotów. Trzymam kciuki, żeby Ci przeszły za chwile, juz 2 trymestr będzie.
Ja dziś o dziwo w miarę ok. Właśnie zamowilam arabiate, mam ochotę na ostrzejsze jedzenie. Posegregowalam ubrania dla Malej i mam juz 8 reklamówek+ 8 u rodzicow. Masakra, nie wiedziałam, ze tak dużo tego juz mam
WreszcieMama szyjka i tak się spisuje, oby juz się nie skracala, a Aleksander dotrzyma do przynajmniej 38tc:)
AA i mierzylam spodnie moje wszystkie i na biodrach nie wchodzeWreszcieMama, toska_88, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWreszcieMama przestań czytać internet. Jak nie ufasz ginekologowi znajdź takiego dzięki któremu będziesz czuła się bezpiecznie a odpuść sobie dr Google! Zawsze nowy powód do dolowania na co i p9 co? Ja nie panikowalam przy szyjce choć się skracala a i tak mi pesssar założył i to raczej nie było dla mojego spokoju bo mi to nie bylo potrzebne a gin uznał że jest i niewiem co by było gdybym nie założyła bo mu ufam.
Sylwia mam nadzieję że widać brzuch u Ciebie to widok wymiotujacej na parkingu by nie dziwił
Amilka ty to miałaś nieźle z tym autem. Ja też zauważyłam że najczęściej mi nie dobrze właśnie jadąc autem.
Ha właśnie przeszłam furie dziecka . Cos mu odbiło i jak zawsze k9chal sie kąpać tak od jakiegoś czasu szał że nie chce a głowę umyć to już w ogóle! Nad morzem woda w oczach nie przeszkadzała mimo że słona!
Czasami tracę już cierpliwosc. A jestem tak pryszczata że brak słów....Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 20:01
-
Mamusie, pytanie za 100 punktów...
Czy prasowałyście wszystkie ubranka Waszych niemowlaków???
Ja przyznam, że moich ubrań nie prasuję, Mojego też nie. Zaraz po wyciągnjęciu z pralki dobrze je strzepuję i nie wymagają prasowania jak wyschną, serio. Oczywiście nie mam na myśli ubrań, które trzeba prasować, żeby nie wyglądały jak psu z pyska wyjęte. Okazyjnie koszule czy bluzeczki, pewnie! Ale wszystko mam wyprane i powieszone na wieszakach, bez prasowania
Moja Mama dzisiaj stwierdziła, że Maluszkowi trzeba prasować wszystko, bo bakterie, bo estetyka, bo bardziej miękkie. Pytam koleżanek, nie wszystkie prasują. Oczywiście jeżeli trzeba będzie, to ok! A jak nie, to wolę spędzić z Maluszkiem dwie godziny, niż nad żelazkiem. Jakie macie zdanie?
Prasowanie to konieczność czy raczej dobre chęci? -
Dewa ja te pierwsze prasowałam. Teraz prasuje tylko bluzeczki. Nienawidzę prasować!
Karissa łóżeczko też mam takie i już 3 dziecko będzie w nim spało. Nic się z nim nie dzieje.
Byłam dzisiaj u taty, wygląda fatalnie, już mało kiedy kontaktuje
Mamy chatę wolna, jeden syn u jednej babci a drugi u drugiej ;p -
Witam się w 14 TC.
Ja wiem od mamy że też prasowała ubranka moje i rodzeństwa.Tak co najmniej do 6-go miesiąca,podobnie z wyparzaniem lub sterylizowaniem butelek.
Co do sikania też tak mam od początku ciąży,najgorzej jest w dzień,co najmniej co godzinę a jak jestem u lekarza to nawet co pół godziny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 21:33
-
Hej dziewczyny, czy Wy też czasem czujecie takie jakby kłucie tam w środku, mniej więcej na wysokości szyjki? Takie pojedyncze jakby igłą, ale nie jakieś szczególnie bolesne. Mi to dokucza szczególnie jak siedzę zbyt długo28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
A ja wg usg zaczynam dzisiaj 15tc:)
I ponieważ wczoraj ogarnelam dom dzisiaj rano zrobiłam tylko porządek w Szafie i pol dnia slodkie lenistwo:) ogladam kraine lodu a zaraz po spacer z psami i nyny:)
Zdecydowaliśmy z mezem ze nie.ma sensu jechac do anglii na weekend i jak lekarz pozwoli to jade od 3do10 grudniablubka lubi tę wiadomość
-
Hej... Ja właśnie wróciłam ze szpitala, ale na szczęście wszystko ok z dzieciatkiem... Boli mnie brzuch już któryś dzień takie właśnie jakby wbijanie igieł co jakiś czas, zaraz nad spojeniem... Ale zrobili usg, szyjka długa, zamknięta, dzidzia ok... Chcieli mnie zostawić i podłączyć pod kroplówki, ale wolę jechać do domu skoro to nic poważnego... W razie w mam wracać...
Co do prasowania, to ja też mam taką manię jak Blubka i prasuję wszystkopoprostu to lubię
Miłej nocy... -
Megi, najlepiej jakbyście pojechali w jakaś sobote i powołali sie na Michała to moj Maz zadba o to, żebyście mieli bardzo dokładna obsługę i wszystkie informacje
Michał mówi, ze cieżko jest powiedzieć który jest najlepszy. Musicie sie sami przekonać, zobaczyć jak wyglądają itd
Wujek przy okazji na pewno powie Wam baaardzo dużo na ich temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 22:23
MEGI81 lubi tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
toska_88 wrote:WreszcieMama przestań czytać internet. Jak nie ufasz ginekologowi znajdź takiego dzięki któremu będziesz czuła się bezpiecznie a odpuść sobie dr Google! Zawsze nowy powód do dolowania na co i p9 co? Ja nie panikowalam przy szyjce choć się skracala a i tak mi pesssar założył i to raczej nie było dla mojego spokoju bo mi to nie bylo potrzebne a gin uznał że jest i niewiem co by było gdybym nie założyła bo mu ufam.
Sylwia mam nadzieję że widać brzuch u Ciebie to widok wymiotujacej na parkingu by nie dziwił
Amilka ty to miałaś nieźle z tym autem. Ja też zauważyłam że najczęściej mi nie dobrze właśnie jadąc autem.
Ha właśnie przeszłam furie dziecka . Cos mu odbiło i jak zawsze k9chal sie kąpać tak od jakiegoś czasu szał że nie chce a głowę umyć to już w ogóle! Nad morzem woda w oczach nie przeszkadzała mimo że słona!
Czasami tracę już cierpliwosc. A jestem tak pryszczata że brak słów....
Toska, ja tez pryszczata. Moi rodzice przyjechali w odwiedziny i moj tata jako pierwsze zamiast czesc "Bedziecie mieli corke, bo strasznie zbrzydlas"
Moj synek tez tak mial jak mial dwa latka robil awantury o rzeczy, ktore normalnie lubil. Teraz jak ma 4 tez czasem zrobi awanture i wez sie spytaj o co mu chodzi to on chyba sam nie wie, ale po prostu sa takie dni. Ja to zwalam na cos w powietrzu i mu mowie ze jak mu przejdizie to ma przyjsc to go przytule. Teraz juz sam myje glowe pod prysznicem, taka jestem dumna od kiedy tak robi.
Mi w nocy znowu urosl brzuch, juz mi w autobusie miejsca ustepujaChyba sie dzidzia niezle rozpycha, ale od kiedy urosl, mniej biegam na toalete i zgaga mnie nie meczy
Dzisiaj bylam na sushi, ale mimo ze niezle korcilo jadlam tylko wegetarianskie.
Co do prasowania, to ja odpuszczam sobie spodnie a prasuje wszystkie bluzki i koszulki, moje, meza i synka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 22:31
toska_88 lubi tę wiadomość
wersja z OM