MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
no coż widzę że gownoburza...
WreszcieMama nie odchodź i proszę daj znac co u Ciebie
Toska już nie raz miałyśmy rożne zdania na wiele tematów ale może dajmy dziewczynie spokój. Jakbym się denerwowała o malucha tez bym pewnie pisała trochę nieskładniedaisy123, Spirit, Misia 69, Arwi, Espera, natalia1354, kamyla112, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWreszcieMama z tą książką nie taki głupi p9mysl - może zawsze wpadnie jakąś moneta ?szkoda marnować takie zdolności za darmo. Ale lepiej prywatnego bloga to przynajmniej będą komenty.
Z drugiej strony powinnaś się cieszyć że dokładnie czytamy twoje posty i się interesujemy bo gdybyśmy przelecialy je bez zastanowienia nie wyszły by te niespojnosci.
W każdym razie wszystkiego dobrego dla ciebie i szczerze dużo zdrowia dla was.
Za wizytujace trzymam kciuki!!! Czas dziś na jakieś córki:-)
Ja się biorę za jakąś robotę.GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:WreszcieMama z tą książką nie taki głupi p9mysl - może zawsze wpadnie jakąś moneta ?szkoda marnować takie zdolności za darmo. Ale lepiej prywatnego bloga to przynajmniej będą komenty.
Z drugiej strony powinnaś się cieszyć że dokładnie czytamy twoje posty i się interesujemy bo gdybyśmy przelecialy je bez zastanowienia nie wyszły by te niespojnosci.
W każdym razie wszystkiego dobrego dla ciebie i szczerze dużo zdrowia dla was.
Za wizytujace trzymam kciuki!!! Czas dziś na jakieś córki:-)
Ja się biorę za jakąś robotę.
Toska Ty już posprzątałaśteraz odpocznij
-
nick nieaktualny
-
Breezee wrote:co sadzicie o takich matach? zastanawiam sie czy kupic, bo promocja. Chyba, ze polecacie lepsze? http://www.smyk.com/tiny-love-safari-gimnastyka-dla-bobasa-z-palakami-mata-edukacyjna.html
Arwi, Breezee lubią tę wiadomość
-
Nie mam pomysłu na obiad. Zawsze było u mnie w repertuarze mięso, mięso, dużo mięsa, coś do mięsa typu zimniaki, kasza, ryż, ewentualnie jakieś warzywko. Bo ja ogolnie warzyw nie lubię. Jem buraki, cebulę, pomidory, ogórki i to w sumie chyba tyle.
A w ciąży nie mogę patrzeć na mięso, a na kurczaka to w szczególności! No i kompletnie nie wiem, co robić na obiady, żeby zjeść ze smakiem
Jakieś pomysły? Poratujcie, bo jak wrócą z pracy moje klucze (i mama) to muszę mieć gotową listę zakupów na co najmniej dwa dni.
-
Czesc dziewczyny
Staralam sie nadrobić wszystko ale duzo tego
Hope, ale przystojniak. Śliczny chlopiec. Co do Twojej sytuacji ja jestem pewna, ze maly bedzie zdrowy a przepuklina bedzie sie zmniekszala. Moze to głupie ale naprawdę to czuje
WreszcieMama trzymaj sie i badz pozytywna. Mnie życie nauczylo, ze będąc nagatywnym przycisgasz do siebie nieszczęścia
Wiele z nas ma jakies obawy ale trzeba wierzyc, ze bedzie ok
Uwierz mi ja mieszkam w uk i gdyby nie fakty wizyt prywatnych to nikt by mi tu szyjki nie sprawdzał a tez mam nie za dluga 25mm a wizyta następna po miesiacu ale nic nie boli nic sie nie dzieje to nie panikuje musi byc dobrze i koniec
Gonia trzymam kciuki i czekamy na wiesci
Qasha wow cudowne
My z mezem zastanawiamy sie nad psem. Teraz ja mam duzo czasu zeby szczeniaka uczyc sikania etc do tego starsza corka 18 letnia uwielbia zwierzeta i wiem, ze by czas rowniez poświęciła
Gorzej ze znslezieniem hodowlii wartej zakupu szczeniaka ale chyba sklaniam sie na polska hodowle i sprowadzenie szczeniaka do ukWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 12:50
Hope_, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Dzięki wielkie za wczorajsze trzymanie kciuków za moją wizytę i wybaczcie,że nic nie napisałam na bieżąco ale miałam trochę zabiegany dzień. Co przysiadłam żeby coś napisać to musiałam nadrabiać czytanie i tak uciekł cały wieczór.
Jak doczytałam, że Wreszciemama w szpitalu to trochę dziwnie było opisywać moje fajerwerki z wizyty. Wreszciemama , trzymaj się w dwupaku do maja bez tabsów uspokajających najlepiej. (Są w ogóle takie co można bezpiecznie w ciąży brać? Ja to zielona jestem w tym temacie).
Wracając do mojej wizyty to; dzieciątko zdrowo rośnie i kręci się na wszystkie strony. Czuję, że da mi popalić jak się narodzi. Toska, nie chcę Cię martwić ale chyba się troszkę popsułaś ostatnio
. Mojemu synkowi nie wyrosły jajeczka i będzie CÓRECZKĄ !!!!... na 80%
. Ależ byłam zszokowana ale i szczęśliwa!
Cudownie wigilijnie na forum wczoraj było. Tak smakowiciei jak mi się pierogów nagle zachciało to szok normalnie!
Jeszcze taz dzięki za kciuki
GoNia1979, ag194, blubka, sylwucha89, Hope_, marie_marie22, MEGI81, Breezee, Demsik, Maniuś, mon!ta^, Uszczesliwiona, Kleopatra, rybka33, Rudzik, zastrzeŻona, Agus26m, Karissa lubią tę wiadomość
-
Qasha chciałam zapytać, czy Ty ozdabiasz tymi pisakami z Dr Oetker? Nie kleją się później pierniczki?
Ja zrobiłam z przepisu której z Was, ale jeszcze ciężko mi Was ogarnąć i rozróżnić tak dużo piszecie, że ja nie nadążam za Wamina bazie gotowanych ziemniaków. Wyszły ekstra! Także dziękuję bardzo za ten przepis
Teraz pierniki czekają na ozdobienie, ale kurcze nie mam pomysłu czym, czekoladą? Mam włąśnei pisaki, ale boję się, że będą się kleiły i rozmazywały.
Powodzenia dla wszystkich wizytujących i zdrówka dla chorowitków!
Ja mam jutro wizytę