X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 08:25

Breezee lubi tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no coż widzę że gownoburza...

WreszcieMama nie odchodź i proszę daj znac co u Ciebie

Toska już nie raz miałyśmy rożne zdania na wiele tematów ale może dajmy dziewczynie spokój. Jakbym się denerwowała o malucha tez bym pewnie pisała trochę nieskładnie

daisy123, Spirit, Misia 69, Arwi, Espera, natalia1354, kamyla112, Karissa lubią tę wiadomość

• GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope kochana jeszcze nie znam moze to dzis ten dzień o 17 mam wizyte wiec nie omieszkam poinformować szanowne forumowiczki.. Mam zjabisty humor dziś bo dzis w końcu wizyta

toska_88, MEGI81 lubią tę wiadomość

<3 <3 Oliwierek Dawid <3 <3
    201705051770.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GoNia1979, powodzenia na wizycie :) Oby Oli pokazał/a co ma między nóżkami :)

GoNia1979 lubi tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Breeze Qasha piękne :)
    Ja czekam u endorkynologa, ech ile to trwa.
    Ktoś już po wizycie?
    Powodzenia

• daisy123 Ekspertka

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam myślę że wyszło niefajnie. Dziewczyna w szpitalu leży i się stresuje swoim stanem..

Wreszcie Mama nie zniechęcaj się do nas wszystkich, daj znać jak będzie wiadomo coś więcej.

uwo93e3kkpq6y3qt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WreszcieMama z tą książką nie taki głupi p9mysl - może zawsze wpadnie jakąś moneta ?szkoda marnować takie zdolności za darmo. Ale lepiej prywatnego bloga to przynajmniej będą komenty.
    Z drugiej strony powinnaś się cieszyć że dokładnie czytamy twoje posty i się interesujemy bo gdybyśmy przelecialy je bez zastanowienia nie wyszły by te niespojnosci.
    W każdym razie wszystkiego dobrego dla ciebie i szczerze dużo zdrowia dla was.

Za wizytujace trzymam kciuki!!! Czas dziś na jakieś córki:-)
    Ja się biorę za jakąś robotę.

GoNia1979, MEGI81 lubią tę wiadomość

• GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tośka moze dzis w końcu jaka wpadnie u mnie córka hehehe..

toska_88, blubka, MEGI81 lubią tę wiadomość

201705051770.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    WreszcieMama z tą książką nie taki głupi p9mysl - może zawsze wpadnie jakąś moneta ?szkoda marnować takie zdolności za darmo. Ale lepiej prywatnego bloga to przynajmniej będą komenty.
    Z drugiej strony powinnaś się cieszyć że dokładnie czytamy twoje posty i się interesujemy bo gdybyśmy przelecialy je bez zastanowienia nie wyszły by te niespojnosci.
    W każdym razie wszystkiego dobrego dla ciebie i szczerze dużo zdrowia dla was.

Za wizytujace trzymam kciuki!!! Czas dziś na jakieś córki:-)
    Ja się biorę za jakąś robotę.

Toska Ty już posprzątałaś :P teraz odpocznij :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blubka porządki świąteczne- emocjonalnie do wigilii podejdę na czysto jak p9 spowiedzi:-)

blubka lubi tę wiadomość

• Espera Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Breezee wrote:
    co sadzicie o takich matach? zastanawiam sie czy kupic, bo promocja. Chyba, ze polecacie lepsze? http://www.smyk.com/tiny-love-safari-gimnastyka-dla-bobasa-z-palakami-mata-edukacyjna.html
    Mam po Stasiu b. Podobna też Tiny love. Uwielbiał ja, najlepsza zabawka i płac zabaw dla niemowlaka. Nie zamieniłem na żaden leżaczek. Godzinami się bawił na końcu i tej macie. Polecam!!!!

Arwi, Breezee lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem głodna, lodówka pusta, a mama wzięła do pracy moje klucze i jestem zamknięta w domu :|
    Jakby nie to, że Marcin już z piernikami w Opolu to bym je teraz zjadła.

Hope_, MEGI81 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pomysłu na obiad. Zawsze było u mnie w repertuarze mięso, mięso, dużo mięsa, coś do mięsa typu zimniaki, kasza, ryż, ewentualnie jakieś warzywko. Bo ja ogolnie warzyw nie lubię. Jem buraki, cebulę, pomidory, ogórki i to w sumie chyba tyle.

A w ciąży nie mogę patrzeć na mięso, a na kurczaka to w szczególności! No i kompletnie nie wiem, co robić na obiady, żeby zjeść ze smakiem :|
    Jakieś pomysły? Poratujcie, bo jak wrócą z pracy moje klucze (i mama :D) to muszę mieć gotową listę zakupów na co najmniej dwa dni.

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny
    Staralam sie nadrobić wszystko ale duzo tego
    Hope, ale przystojniak. Śliczny chlopiec. Co do Twojej sytuacji ja jestem pewna, ze maly bedzie zdrowy a przepuklina bedzie sie zmniekszala. Moze to głupie ale naprawdę to czuje
    WreszcieMama trzymaj sie i badz pozytywna. Mnie życie nauczylo, ze będąc nagatywnym przycisgasz do siebie nieszczęścia
    Wiele z nas ma jakies obawy ale trzeba wierzyc, ze bedzie ok
    Uwierz mi ja mieszkam w uk i gdyby nie fakty wizyt prywatnych to nikt by mi tu szyjki nie sprawdzał a tez mam nie za dluga 25mm a wizyta następna po miesiacu ale nic nie boli nic sie nie dzieje to nie panikuje musi byc dobrze i koniec
    Gonia trzymam kciuki i czekamy na wiesci
    Qasha wow cudowne
    My z mezem zastanawiamy sie nad psem. Teraz ja mam duzo czasu zeby szczeniaka uczyc sikania etc do tego starsza corka 18 letnia uwielbia zwierzeta i wiem, ze by czas rowniez poświęciła
    Gorzej ze znslezieniem hodowlii wartej zakupu szczeniaka ale chyba sklaniam sie na polska hodowle i sprowadzenie szczeniaka do uk

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2016, 12:50

Hope_, MEGI81 lubią tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A lubisz włoską kuchnię? (ja ubóstwiam <3) Może canneloni albo risotto? nie musi być z mięsem.

Może pierogi, kluski?

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Madu1611 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Dzięki wielkie za wczorajsze trzymanie kciuków za moją wizytę i wybaczcie,że nic nie napisałam na bieżąco ale miałam trochę zabiegany dzień. Co przysiadłam żeby coś napisać to musiałam nadrabiać czytanie i tak uciekł cały wieczór.
    Jak doczytałam, że Wreszciemama w szpitalu to trochę dziwnie było opisywać moje fajerwerki z wizyty. Wreszciemama , trzymaj się w dwupaku do maja bez tabsów uspokajających najlepiej. (Są w ogóle takie co można bezpiecznie w ciąży brać? Ja to zielona jestem w tym temacie).
    Wracając do mojej wizyty to; dzieciątko zdrowo rośnie i kręci się na wszystkie strony :). Czuję, że da mi popalić jak się narodzi. Toska, nie chcę Cię martwić ale chyba się troszkę popsułaś ostatnio ;). Mojemu synkowi nie wyrosły jajeczka i będzie CÓRECZKĄ !!!!... na 80% :). Ależ byłam zszokowana ale i szczęśliwa!
    Cudownie wigilijnie na forum wczoraj było. Tak smakowicie :) i jak mi się pierogów nagle zachciało to szok normalnie!
    Jeszcze taz dzięki za kciuki :)

GoNia1979, ag194, blubka, sylwucha89, Hope_, marie_marie22, MEGI81, Breezee, Demsik, Maniuś, mon!ta^, Uszczesliwiona, Kleopatra, rybka33, Rudzik, zastrzeŻona, Agus26m, Karissa lubią tę wiadomość

gannskjoqlc3hmdm.png
  • gaja_1 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tośka wróżysz Nam dzisiaj córki? :)

toska_88 lubi tę wiadomość

uwo9yx8db7dsv504.png
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu gratuluje córeczki... Ajc niech rośnie zdrowo

Madu1611 lubi tę wiadomość

201705051770.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gotuje wszystkie rodzaje zup bo uwielbiamy,poza ty pulpety,placki ziemniaczane,nalesniki,pizza domowej roboty,sosy,spaghetti albo jak mi się nie chce to ziemniaki w talarki i na patelnię z przyprawami

• Ju14 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha chciałam zapytać, czy Ty ozdabiasz tymi pisakami z Dr Oetker? Nie kleją się później pierniczki?
    Ja zrobiłam z przepisu której z Was, ale jeszcze ciężko mi Was ogarnąć i rozróżnić tak dużo piszecie, że ja nie nadążam za Wami ;) na bazie gotowanych ziemniaków. Wyszły ekstra! Także dziękuję bardzo za ten przepis :)

Teraz pierniki czekają na ozdobienie, ale kurcze nie mam pomysłu czym, czekoladą? Mam włąśnei pisaki, ale boję się, że będą się kleiły i rozmazywały.

Powodzenia dla wszystkich wizytujących i zdrówka dla chorowitków!
    Ja mam jutro wizytę ;)

w4sq0dw4ipdk3tpr.png
‹‹ 761 762 763 764 765 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ