MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Okazało się że mam nadżerke i dlatego było plamienie
. Wróciłam do domu i mam odpoczywac do wizyty u mojej pani doktor czyli do poniedziałku
bbee, Kamilutek, WreszcieMama, sylwia1985, malgorzatka199, dewa, ag194, sylwucha89, monika_89, Rudzik, amilka87, Madu1611, Arwi, Kleopatra, Uszczesliwiona, marie_marie22, Demsik, aneta.be, Camilia lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilutek Matylda jest śliczna i ten uśmiech jest rozczulający!
A jak będzie małą dziewuszką to poród w 15 minutKamilutek lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:44
Hope_, Kamilutek, Spirit, mon!ta^, malgorzatka199, Madu1611, bbee, Uska, monika_89, dewa, MEGI81, ag194, Kleopatra, sylwucha89, Uszczesliwiona, marie_marie22, Karissa, blubka, Demsik, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
U nas tak samo bylo ze prawidłowy i tyle z tematu odnośnie mozdzku.
Materac będę kupować to firmy hevea ale jeszcze się zastanawiam dokładnie nad jakimna pewno nie gryka wiec lateks kokos lub lateks pianka.
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Qasha wrote:Dziewczynu, echo serca płodu to jest badanie prenatalne 3 trymestru, czy rozszerzenie badania połówkowego?
Teraz jest to echo serca na 98%. W 3 też robią badanie serduszka ale nie jest podajze ono takie dokładne jak teraz więc wydaje mi się że to to badanie
Kamilutek Wiktoria miała 241g w 18+4 podajze więc u Ciebie tez waga musi być okiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 22:52
-
Qasha wrote:Dziewczynu, echo serca płodu to jest badanie prenatalne 3 trymestru, czy rozszerzenie badania połówkowego?
Mi lekarz od połówkowego coś wspomniał o usg dopplerowskim w 30 tygodniu.
W pierwszej ciąży dostałam oddzielne skierowanie na echo serca płodu bo na połowkowym nie mógł czegoś zmierzyć czy dostrzec.Arwi lubi tę wiadomość