MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Odkryłam nową funkcje u mojego dziecka 😂 Jak jest śpiąca i narzuce jej pieluszkę na twarz zasypia na momencie i śpi jakoś bardziej spokojnie... Ktoś tak ma? Nie wiem czy wgl powinnam tak robić xd wgl nawet jak płakała to ta pieluszka na twarzy ją uspokoiła.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lilka94 wrote:Odkryłam nową funkcje u mojego dziecka 😂 Jak jest śpiąca i narzuce jej pieluszkę na twarz zasypia na momencie i śpi jakoś bardziej spokojnie... Ktoś tak ma? Nie wiem czy wgl powinnam tak robić xd wgl nawet jak płakała to ta pieluszka na twarzy ją uspokoiła.
-
Lilka94 wrote:Odkryłam nową funkcje u mojego dziecka 😂 Jak jest śpiąca i narzuce jej pieluszkę na twarz zasypia na momencie i śpi jakoś bardziej spokojnie... Ktoś tak ma? Nie wiem czy wgl powinnam tak robić xd wgl nawet jak płakała to ta pieluszka na twarzy ją uspokoiła.
Ja tak nie robię ale to mi przypomniało, że jakieś dziecko też tak lubiło ale ni cholery nie mogę sobie przypomnieć czyje to dziecko było 😂 -
Moja bratanica (dziś 26 lat i sama ma dziecko) zawsze tak zasypiała... Weronika też lubi przytulić się do pieluszki, ale u nas to nie automat... za to my mamy kołyskę i to działa super... nie wiem co zrobie jak wyrośnie.
2020
2023 -
MIMI wrote:Moja jak jest zmęczona to sama sobie zakłada pieluchę na twarz ale i tak koniec końców nie zaśnie sama. Ja osobiście bym jednak tą pieluszkę po zaśnięciu zdjęła, choćby dlatego żeby się dziecku lepiej oddychało. Ale każdy robi jak uważa.22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ajka wrote:Moja bratanica (dziś 26 lat i sama ma dziecko) zawsze tak zasypiała... Weronika też lubi przytulić się do pieluszki, ale u nas to nie automat... za to my mamy kołyskę i to działa super... nie wiem co zrobie jak wyrośnie.
Może łóżeczko na biegunach? Ja mam takie ale narazie korzystamy z dostawki.Ajka lubi tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Ajka wrote:Moja bratanica (dziś 26 lat i sama ma dziecko) zawsze tak zasypiała... Weronika też lubi przytulić się do pieluszki, ale u nas to nie automat... za to my mamy kołyskę i to działa super... nie wiem co zrobie jak wyrośnie.
Ja mam ten kosz Mojżesza na kółkach i młody już jest wygięty więc się żegnamyto jest podstawowe miejsce do drzemek, a on lubi być bujany do snu na kołach więc przed chwilą w końcu zamówiłam kojec na kółkach z klupś. Będzie jako niby łóżeczko w salonie plus do zabawy. I tak muszę mieć coś takiego przy moim psie więc może uda mi się w tym drzemki też robić.
Ajka lubi tę wiadomość
-
Moja je malutko, bo 120 6x choc od 2 dni je czasem 150...ale chwale ja juz nie jemy godzine butli tylko w 15-20monut wypija...i nadal na wolnym smoku...
Mloda ta gotowa buteleczke sama trzymala i cala sama wypila jak byliśmy w restsuracji. Teraz mi pomaga trzymac butle.czasem sie bawi a czasem chce sama tylko trzyma za smoka,wiec gorzej z jedzeniem
Moja tez chichotu nie ma..smieje sie jakos bezglosnie..jak ja jak mocniej sie smieje..moze az tak ja nie rozbawiam,bo skupiam sie by bylo lezenie na brzuszku i chwytanie zabawek...
Mloda tez szybciej i ladniej je przez sen...mniej ja rozprasza otoczenie i dlatego moim zdaniem...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
U Nas generalnie Antek ładnie je, czasami łapie za drugiego cycka i sobie nim rusza albo wykłada na mnie nogi ale jest przy tym spokojny.
Otulenie buzi pię ludzka do zasypiania też odkryłam jakies 1.5 MC temu i od tego czasu mały zawsze śpi z pieluch, faktycznie śpi wtedy spokojniej.
Dziewczyny w jakim wieku były Wasze dzieciaki jak oblały próbę reakcji? -
lipcowka86 wrote:U Nas generalnie Antek ładnie je, czasami łapie za drugiego cycka i sobie nim rusza albo wykłada na mnie nogi ale jest przy tym spokojny.
Otulenie buzi pię ludzka do zasypiania też odkryłam jakies 1.5 MC temu i od tego czasu mały zawsze śpi z pieluch, faktycznie śpi wtedy spokojniej.
Dziewczyny w jakim wieku były Wasze dzieciaki jak oblały próbę reakcji?
2 miesiace, 3 miesiace... ale teraz chyba juz by przeszła, a na pewno tak dla 3 miesiecznego...dla 4 miesiecznego chyba tez bo podciaga sie na raczkach troche.... tak naprawde na zrobienie proby trakcji jest czas do 4-5 miesiaca... a niektorzy mowia ze trzeba sie martwic po 6 miesiaco - oczywiscie pod warunkiem ze wszystkon inne ok
lipcowka86 lubi tę wiadomość
2020
2023 -
lipcowka86 wrote:U Nas generalnie Antek ładnie je, czasami łapie za drugiego cycka i sobie nim rusza albo wykłada na mnie nogi ale jest przy tym spokojny.
Dziewczyny w jakim wieku były Wasze dzieciaki jak oblały próbę reakcji?
Muszę spróbować z tą pieluchą, do tej pory w upały przykrywałam jej pieluszką jedynie nogi, a może trzeba było pociągnąć wyżej
Moja próbę trakcji oblewa do dzisiaj, ale nikt nas do tej pory z tego powodu nie napiętnuje. -
Karolla a pokażesz fotki tego kosza kółkach i tego nowego kojca? Albo linki? Dziękuje!3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Karolla a pokażesz fotki tego kosza kółkach i tego nowego kojca? Albo linki? Dziękuje!
Kosz taki ale używam sam bez tego baldachimu.
A kojec taki klasyczny, jest 5 poziomów wysokości materaca, wyciągane szczebelki no i na kółkach, a na tym mi zależało. Jak młody zacznie raczkować to przy moim psie to must have żebym chociaż do kibla poszła albo w kuchni coś zrobiła
Ajka, lilly. lubią tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:Według mnie nie. Łóżeczko 120x60 u nas okazało się małe w okolicach roczku.
I córka na roczek dostała łóżeczko 160x100.
Teraz może spać z misiami tak jak lubi..jest miejsce nawet dla kochanej lalki.
Ja w sumie planowałam kołyskę (przod-tył) do 6 miesiecy miec bo mi sie miesci koło łózka i spełnia funkcje dostawki, a potem łózeczko 160... ale teraz sie waham, bo jak ja bede zyc bez kołyski... z kołyska nie mam problemu ze odkladam dziecko a ono sie nie budzi... no najlepszy uspokajacz... mam tez fotel bujany do karmienia, wiec ona od urodzenia jest do bujania pzyzwyczajona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 14:59
2020
2023