MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, Lipcowka ja tez powinnam dyplom super pracownika dostac bo mam podobny plan😏 po macierzyńskim urlop i mam nadzieje kolejna ciąża🤣 boje się mieć dwójkę małych dzieci, ale z każdym dniem jak młody rosnie i się zmienia to coraz bardziej pragnę jeszcze raz mieć takie maleństwo. Conajmniej raz😏
lipcowka86 lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Powiem wam ze ja tez coraz bardziej realnie myśle o drugim dziecku
Z Polą od początku mamy niełatwy kawałek chleba ale mimo wszystko marzy mi się jeszcze jedno maleństwo i jestem ciekawa czy tez będzie taka mała maruda czy może aniołek.
Najbardziej boje się początków ciąży, poprzednie moje dwie ciąże to był koszmar, mdłości i wymioty były tak silne ze schudłam 10kg i nie miałam siły wstać z łóżka wiec nie wiem jak z tym sobie poradzić przy małym dziecku...22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Polecacie jakieś sklepy internetowe z fajnymi i ładnymi ciuszkami do karmienia?Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
lipcowka86 wrote:Nasz zdecydowanie preferuje lewą stronę. Na prawo obraca się tylko do cycka 🤣 właśnie nad tą prawa strona mamy pracować.
Reakcje krzyżowe to sięganie lewą ręką po zabawkę z prawej strony i na odwrót, tak żeby ręką przekraczają linie środkową.
To mój na brzuszku wogole po zabawki nie sięga. Nie interesują go wogole zabawki ani gryzaki. Tylko pies, balon i ja 😂3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Szatanka my zamiennie stosujemy matę i bujak. Na bujaku dłużej mi wysiedzi, ale staram się żeby za długo na nim nie siedziała. Jak biorę prysznic to też siedzi w bujaku, makijaż jak robię to leży na macie, a w kuchni to zamiennie, trochę na macie, trochę w bujaku. Wcześniej w żaden sposób nie chciała leżeć, więc mega postęp 😊
Z tej radości wykańczam jej pokój, żebyśmy miały swój kącik 😊
Haha,mi też przeszło przez myśl żeby nie wrócić do pracy i iść za ciosem, ale chyba bym jednak nie dała rady. Niby trochę się teraz uspokoiła, ale któż wie co będzie jutro.lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie już żadnych dzieci. 😅 Dwójka to jest już pełna rodzina. Tak chcieliśmy. I wystarczy. ☺️☺️
U nas z tymi obrotami z pleców na brzuch to też na początku były awantury że to już któraś próba i nie może, albo że ręka została pod klatką piersiową.
Ale teraz śmiga jak szalona. I w prawo i w lewo. A jaki uśmiech. 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 09:56
-
A ja zaczęłam wczoraj czytać o tych obrotach i siadaniu i zawędrowałam na strony o porażeniu mózgowym i się trochę zmartwiłam.
Jak by nie było, moja od dwóch tygodni nie zrobiła praktycznie żadnych postępów, wciąż ma asymetrię ułożeniową i pręży nóżki, gdy ją przewijam. Zupełnie nie kombinuje, żeby się przewracać na boki, a co tu dopiero mówić o obracaniu na brzuch. Ech, napiszę dzisiaj do fizjo i zapytam jutro pediatry, ale trochę się niepokoję, czy na pewno wszystko jest z moją ok.
-
Paulina ja tez chce dwójkę max chyba ze na stare lata mi się zachce trzeciego.
Wgl to ja sobie mogę planować a niewiadomo czy się uda z moim PCOS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 10:05
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Szatanka nie przejmuj się, pewnie mały leniuch z niej. Ale zapytać nie szkodzi. A porażenie mózgowe matko, ja tez swojej już to wmawiałam... Wgl mam wrażenie ze wszystkie choroby jej wmawiam22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
nick nieaktualnySzatanka spokojnie 😘 te okna umiejętności są tak szerokie, że nie szukaj chorób na siłę.
Też ponoć jest cis takiego, że młodsze dziecko przy rodzeństwie idzie trochę do przodu..
Moja starsza przy wzmożonym napięciu szła z umiejętnościami za szybko. I tutaj sobie też wkręcałam różne rzeczy.
Bo to zrobiła za szybko - to pewnie już pogłębia się to napięcie. A że cis z nią nie tak. 🤦🏻♀️ Głupota i niepotrzebny stres.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2020, 10:28
-
Szatanka ja synkowi tez wmowilam porażenie, a potem autyzm😏 no coz, problem ewidentnie jest z moja głowa, a nie z nim😂 z tego co czytałam to obroty zwykle 5-6 miesiac wiec jeszcze czasu ma sporo.
lilly. lubi tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Dokładnie jakby Ci w 6 miesiącu nie robiła to może bym się martwiła ale wiadomo jak jest, jak tu wszystkie piszemy, że obroty sialalala to się człowiek zamartwia ale do porażenia bym nie doszła 🙈 Daj jej ulubioną zabawkę jako jedyną i niech sobie kmini w swoim tempie 😏
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:21
-
Szatanka nie czytaj tyle bo na głowę dostaniesz! Leniuszek pewnie jest i tyle 🙏🏻3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Coś jest z tym wkręcaniem sobie różnych rzeczy... 😜 Ja długo wkręcała młodemu zeza. A teraz przez to że mniej przybiera to milion chorób...
Ja po urlopie planuje złożyć wypowiedzenie hehe, wykorzystać zaległy, jak zabraknie to l4 i nara. Będę szczęśliwa, bo już teraz powrót do mojej pracy spędzał mi sen z powiek. A jest ponoć jeszcze gorzej...