MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilly mojej tylko raz się udało zasnąć na spacerze tydzień temu, niestety nie udało się tego powtórzyć. I to zaśnięcie było poprzedzone płaczem ale byliśmy daleko od domu wiec nie miała opcji, padła ze zmęczenia22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
Lili rozpulchnione dziala to ze takie miekkie? U nas jeszcze nie ma miekkich dziasel...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
lilly. wrote:Dziewczyny mój synek pierwszy raz zasnął w piątek na spacerze a wczoraj udało się znowu 🙈
Pol h to fakt ale i tak SZOK! 😍
Powiem Wam ze jak u Was to jest norma to wow jakie to jest fajne
Jedziesz nie płacze a potem jeszcze chwile śpi 😊 -
Wprowadzalyscie juz miesko do diety maluchow? Bo tak czytam i czytam...jak mam wyliczyc te 10g mieska?Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Wprowadzalyscie juz miesko do diety maluchow? Bo tak czytam i czytam...jak mam wyliczyc te 10g mieska?
Ja próbuje... ale u nas ostatnio młoda je 4-5 łyzeczek czegokolwiek i koniec... Z nią nie mozna dojść do ładu... spadła mi z wagi i w ogole znow nie chce mm... pediatra mówi że to przez jedynki, wiec czekam i czekam, az się w koncu przbiją, a tu od ponad 3 tygodni cały czas wygląda jakby juz za chwile, ale ciągle się nie przebiły...
Ostatecznie wczoraj zaczełam podawac zelazo, bo w tym wieku juz generalnie zapasy się skonczyły i jak nie je jednej porcji miesa codzien, to powinno się suplementować i pediatra nam zaleciła.
Moje dziecko to najgorszy niejadek świata... Mogłabym się cieszyc, że nie bedzie miec problemów z wagą w przyszłości... gdyby nie to że wszyscy w rodzinie tak mieli... jako dzieci chudzielce i niejadki, a po dojrzewaniu wieczne problemy z utrzymaniem wagi.
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
Pełzamy... jeszcze mega niezdarnie i nie do końca naprzemiennie, ale na środek pokoju z maty dało radę dopełznąć... (mama nie wie jak, bo była w kuchni)
Już jej nigdzie nie bede mogła zostawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 16:00
Karolllla, PattisonBM, szatanka, Lilka94 lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Mięso wprowadzamy za jakieś 2 tygodnie, na razie warzywa i kaszka.
Jakie mogą być medyczne przyczyny problemów ze snem? Chciałabym zrobić badania i póki co wiem że żelazo, a oprócz tego? Wiem, że prawdopodobnie ten typ tak ma ale jednak chciałabym to sprawdzić. Dzisiaj w nocy postanowiłam sprawdzić jak to wygląda czasowo i okazało się że najdłuższy nieprzerwany sen wynosił 30 minut. -
MIMI wrote:Mięso wprowadzamy za jakieś 2 tygodnie, na razie warzywa i kaszka.
Jakie mogą być medyczne przyczyny problemów ze snem? Chciałabym zrobić badania i póki co wiem że żelazo, a oprócz tego? Wiem, że prawdopodobnie ten typ tak ma ale jednak chciałabym to sprawdzić. Dzisiaj w nocy postanowiłam sprawdzić jak to wygląda czasowo i okazało się że najdłuższy nieprzerwany sen wynosił 30 minut.
MIMI, ja czytałam o tej anemii. A jak u Ciebie w ciąży było z hemoglobiną? Badałaś kiedyś żelazo Malutkiej? A byłaś z nią u tego neurologa? Może jednak warto?
Mojej ledwo wyrósł ząbek, a już zaczęła mnie niem gryźćDżizas, mam nadzieję, że jej się to szybko odwidzi, bo boli jak jasna cholera, a jak jej wyrośnie więcej i nie zmieni zwyczajów, to szybko się chyba pożegnamy z kp.
Ile Wasze dzieci tak jednorazowo leżą na brzuszku?
Karollla, kciuki, żeby było coraz lepiej, a nie gorzej. A jak mały? Jakieś objawy? Mam nadzieję, że nie. -
szatanka wrote:MIMI, ja czytałam o tej anemii. A jak u Ciebie w ciąży było z hemoglobiną? Badałaś kiedyś żelazo Malutkiej? A byłaś z nią u tego neurologa? Może jednak warto?
Mojej ledwo wyrósł ząbek, a już zaczęła mnie niem gryźćDżizas, mam nadzieję, że jej się to szybko odwidzi, bo boli jak jasna cholera, a jak jej wyrośnie więcej i nie zmieni zwyczajów, to szybko się chyba pożegnamy z kp.
Ile Wasze dzieci tak jednorazowo leżą na brzuszku?
Karollla, kciuki, żeby było coraz lepiej, a nie gorzej. A jak mały? Jakieś objawy? Mam nadzieję, że nie.
U nas jednorazowo to tak z 10, 15 minut max ale ja dość często ją kładę, a już obowiązkowo po drzemce jak ma dobry humor.szatanka lubi tę wiadomość