MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno za granica tez jest dużo mniej pęknięć bo jak położna rozmasuje i dobrze współpracuje z rodząca to jest dużo mniejsze ryzyko. A w Polsce się czasami pewnie nie chce. Z drugiej strony czasami się nie dziwie przy tych zarobkach. W Kanadzie położna jest święta i zarabia prawie tyle co lekarz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 14:16
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
To ja zmieniając temat pozdrawiam chyba z synkiem, chyba bo coś odstawało ale lekarz mówi, że to za wcześnie na jakiegokolwiek pewniaka. Fasolka daje kciuka w górę wszystkim 👍🏻 Dziś dla odmiany usg robił mi...mój M. a lekarz kręcił nam film. Popłakałam się ze śmiechu taką głupawkę wszyscy mieli 😂 i przez to śmianie tętno brzmiało jak stary rzęch 😅 Duphaston zupełnie odstawiony od dziś, tylko Acard. Kolejna wizyta za miesiąc.
Stworka, Bona, Andzia86, PattisonBM, PLPaulina, Niki2803, sayuri, Jeheria, lilly., Kira91, Marylove, szatanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolla cudo !!
Ja wlasnie zaraz jade na genetyczne...zibaczymy co tam się dzieje i co słychać u MaleństwaKarolllla lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Karolla piękny dzidziuś!
Pattison trzymam kciuki!
Boże jak tak piszecie o porodzie to strasznie się boję! Ale bardzo chciałabym naturalnie!
Z drugiej strony nie mogę doczekać się jak wezmę w ramiona maleństwo, dla Niego wszystko!PattisonBM, Karolllla lubią tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Karolla piękny dzidziuś!
Pattison trzymam kciuki!
Boże jak tak piszecie o porodzie to strasznie się boję! Ale bardzo chciałabym naturalnie!
Z drugiej strony nie mogę doczekać się jak wezmę w ramiona maleństwo, dla Niego wszystko!
A ja nie potrafię myślec jeszcze o porodzie... dziś mam straszną schizę, czy ja w ogóle wciąż jestem jeszcze w ciąży... strasznie sie boje że coś się wydarzy2020
2023 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 18:40
lilly., Ajka, Endi1990, Jeheria, Karolllla, sayuri, Kira91 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
29.06.2019 🤵👰 -
Stworka to w tych okolicach musisz nam koniecznie przypomnieć! Będę robić
Ajka, może masz gorszy dzień to się zdarza. Wszystko będzie dobrze w końcu większości sie udaje i nam wszystkim tez się tym razem uda ❤️PattisonBM, Ajka lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Ajka wrote:A ja nie potrafię myślec jeszcze o porodzie... dziś mam straszną schizę, czy ja w ogóle wciąż jestem jeszcze w ciąży... strasznie sie boje że coś się wydarzy
Mam podobne głupie myśliale staram sie jakos trzymać... 12.11 prenatalne więc się dowiem czy ok... ale stresuje sie z dnia na dzień bardziej.
A Ty kiedy bedziesz podglądać?
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Takmala wrote:Mam podobne głupie myśli
ale staram sie jakos trzymać... 12.11 prenatalne więc się dowiem czy ok... ale stresuje sie z dnia na dzień bardziej.
A Ty kiedy bedziesz podglądać?
20 listopada mam wizytę dopiero... po prenatalnych strach mi minął tylko na trochę... ja tak mam, ze im dalej od usg tym ze mną gorzej... tydzień jest ok a potem się schizy zaczynają... pewnie byłoby inaczej jakbym juz czuła ruchy, ale za wcześnie jeszcze... ja nie jestem normalna chyba2020
2023 -
Ajka wrote:20 listopada mam wizytę dopiero... po prenatalnych strach mi minął tylko na trochę... ja tak mam, ze im dalej od usg tym ze mną gorzej... tydzień jest ok a potem się schizy zaczynają... pewnie byłoby inaczej jakbym juz czuła ruchy, ale za wcześnie jeszcze... ja nie jestem normalna chyba
Mysle ze to dość normalne bo mam identycznie... tez mam teraz najdłuższą przerwę między USG i tak po około tygodniu juz głupie myśli... i dokładnie tak samo pomyślałam o tych ruchach ze szkoda ze tak późno je czuc
Lat 36
Hashimoto
Niestety nie mamy na nic teraz wpływu jak najmniej o tym myśleć trzeba... ja gadam codziennie cos do brzucha żeby tak optymistyczniej podchodzić do tego... dwa trzy słowa chociaż ale zawsze cos tam pogłaskam i pogadam ze bedzie dobrze.. teraz sama w domu kilka dni a tak to tatuś tez cos tam buziaka dawał czy cos... moj to optymista ja z tych bardziej pesymistycznych dlatego tez pewnie te myśli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 17:59
Lat 36
Hashimoto
Ajka wrote:20 listopada mam wizytę dopiero... po prenatalnych strach mi minął tylko na trochę... ja tak mam, ze im dalej od usg tym ze mną gorzej... tydzień jest ok a potem się schizy zaczynają... pewnie byłoby inaczej jakbym juz czuła ruchy, ale za wcześnie jeszcze... ja nie jestem normalna chyba
Ostatnio też czytałam o skracajacej się szyjce i już sobie wkrecilam że u mnie może byc bo mam czasami dużo śluzu.
U mnie jak dotknę tak mocniej brzucha czasami czuję takie dziwne burczenie. Ale tylko jak przycisnę. Strasznie już bym chciała poczuć ruchy ♥️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:03
-
I u mnie im dalej od usg tym glupsze myśli. Ale jakoś trzeba się ogarnąć i nie denerwowac. W pierwszej ciąży miałam dokładnie to samo więc to raczej normalne jest. Dzisiaj mnie trochę brzuch pobolewa-pewniw wszystko rośnie.
Aby się odstresowac w końcu poszłam do fryzjera