MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeheria wrote:Mi siostra mówiła że to dzidziuś się wypycha
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Jeheria wrote:Dokładnie te pomyłki czasami wykończą człowieka psychicznie... Tak jak u mnie D dimery wyszły 10 tysięcy ... Jak to udar mózgu murowany a to zwykła pomyłka
FruFru staraj się dobrze pobrać mocz, ja zawsze w wannie po podmyciu się pobieram -
Skurcze łatwo poznać bo idą od góry macicy (czyli dna) w dół ☺️ a wypychanie - często maluch się np zaprze nogami i wypchnie tyłek i to czuć ☺️
Kira91, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Jeheria wrote:Dokładnie, ludzie szybko zapominają naszą "dobroć". Mam przyjaciółkę która ma zamiar pracować do końca ciąży i na macierzyńskim chce pomagać 4h dziennie. Ciekawe kiedy zmądrzeje...
Obstawiam że jak zmierzy się z ciążowa rzeczywistością (koniec ciąży jest BARDZO męczący - zazwyczaj) albo jak urodzi Dziecię to stwierdzi że nie Podola jeszcze pracować -
Stworka wrote:Brzuch twardnieje i puszcza po chwili. Nie są bolesne. A to wypychanie to mogą być ruchy dziecka ☺️Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
29.06.2019 🤵👰 -
lilly. wrote:Myszą ja tez tak mam, czasami jak skurcze, lekarz powiedział ze to normalne jeśli nie trwają cały dzień tylko chwilami. Do kiedy masz brać luteinę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2019, 04:18
-
Jeszcze daje rade sie polozyc ale nie zasne tak na plecach tez ciezko. Spie na boku z przechyleniem na brzuch.Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
Staram się na boku ale budzę się na boku lecz z przechyleniem na brzuch i dziecko się buntuje...
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:Staram się na boku ale budzę się na boku lecz z przechyleniem na brzuch i dziecko się buntuje...
Zawsze myślałam ze śpię na boku a teraz sie okazało ze niby na boku a jednak bardziej na brzuchu i sie Młody rozpycha jak się tak położe, ze pewnie go coś gniecie 🙂Mysza1986 lubi tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Taki news z rana od Japończyków 🙈 Pogratulowali mi ciąży, mam o siebie dbać i super się cieszą, że chce pracować z nimi dalej i ze sprawdzą jak jest z opieką dla kobiet w ciąży w PL...Japończycy pozostaną nieodkrytą tajemnicą 😁 Taki głaz z serca, że jestem w szoku.
Mysza1986, lipcowka86, Andzia86, Niki2803, Frufru, Endi1990, PattisonBM, Stworka, Jeheria, sayuri, lilly., Kira91, szatanka, Takmala, aga80 lubią tę wiadomość
-
Karolllla wrote:Taki news z rana od Japończyków 🙈 Pogratulowali mi ciąży, mam o siebie dbać i super się cieszą, że chce pracować z nimi dalej i ze sprawdzą jak jest z opieką dla kobiet w ciąży w PL...Japończycy pozostaną nieodkrytą tajemnicą 😁 Taki głaz z serca, że jestem w szoku.
Karolllla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tak.. ja już wcześniej pisałam ze u jednego pracodawcy miałam umowę o prace i zlecenie, taka specyfika firmy projektowej, ale wykonywałam jedna prace i za zlecenie mi nie płaca. Wiem, ze nie musza ale ja poszłam im na rękę podpisujac taka umowę dzielona, mimo ze powinnam mieć cała o prace. Podpisywałam umowy pare dni po operacji męża i szczerze mowiac ostatnia rzeczą na która miałam ochotę to sprawdzenie przepisów..
-
Karolllla wrote:Taki news z rana od Japończyków 🙈 Pogratulowali mi ciąży, mam o siebie dbać i super się cieszą, że chce pracować z nimi dalej i ze sprawdzą jak jest z opieką dla kobiet w ciąży w PL...Japończycy pozostaną nieodkrytą tajemnicą 😁 Taki głaz z serca, że jestem w szoku.
No widzisz a tak Cie to gryzlo. Super, ze fajnie wyszlo.Karolllla lubi tę wiadomość
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
mwm wrote:Oj tak.. ja już wcześniej pisałam ze u jednego pracodawcy miałam umowę o prace i zlecenie, taka specyfika firmy projektowej, ale wykonywałam jedna prace i za zlecenie mi nie płaca. Wiem, ze nie musza ale ja poszłam im na rękę podpisujac taka umowę dzielona, mimo ze powinnam mieć cała o prace. Podpisywałam umowy pare dni po operacji męża i szczerze mowiac ostatnia rzeczą na która miałam ochotę to sprawdzenie przepisów..
Zawsze mozna zapytac w PIP czy rozwiazanie jest poprawne czy nie.
Patrycja
29.06.2019 🤵👰