MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nigdy nie spałam na brzuchu, zawsze na boku, ale teraz bola mnie już biodra plus brzuch ciągnie. Przypomniało mi się jak kinowe jest spanie w ciąży 🙈
Karollla bardzo się cieszę, kamień z serca ☺️Karolllla lubi tę wiadomość
-
Karolla, no i super! Fajnie, że tak zareagowali. No i widzisz, czasami się wzbraniamy przed ważnymi rozmowami ze stresu, a okazuje się, że niepotrzebnie. Bardzo się cieszę.
mwm, a o ile mi wiadomo, zwłaszcza w dobie przymiarek do testu przedsiębiorcy, gdyby się wydało, że Twój pracodawca zatrudniał Cię na takich warunkach, to miałby kłopoty z fiskusem. Więc ja bym może zasugerowała im to delikatnie i zaproponowała, że jednak podpiszą ze mną umowę o pracę na całą wartość wynagrodzenia, które otrzymywałaś. Bo trochę wykorzystali fakty i Cię wyrolowali.
U mnie spanie na brzuchu od lat jest niemożliwe przez cycki, ale za to lubię właśnie tak na półbrzuchu. Ostatnio jednak budzę się tak w którymś momencie z lekkim bólem brzucha i muszę zmienić pozycję. To właśnie to rozumiecie przez "rozpychanie się malucha"?Karolllla lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:11
szatanka, Mysza1986, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Ja wróciłam po krzywej i mam takie ssanie na jedzenie że masakra, dawno tak nie miałam...
-
Ja to rano nie mam takiego ssania mi sie włącza wieczorem lub w nocy
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualny
-
Kira91 wrote:Fru ja robie krzywa w poniedziałek a dzisiaj i bez tego mam takie parcie na jedzenie ze szok! 😂😱
Teraz mnie naszła ochota na lody, niedobrze.
Pierwszy raz dostałam cytrynową glukozę, była o niebo lepsza. -
A ja od rana coś podjadam, tu owoce tu orzeszki, tu jakiś snikers mi wpadł w ręce bo przecież syn jeszcze tego nie pogryzie to co się ma marnować, nie dojadl obiadu to co ziemniaki i buraczki mama dojadla. OFICJALNIE OGLASZAM- RZUCAM SŁODYCZE HAHAH
Korna, PattisonBM, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Kat20maj2020 wrote:Też od półmetku planuje rzucić słodycze
czytałam że dziecko obrasta w tłuszczyk po połowie ciąży więc myślę że jak nie bede jadła śmieci to zamknie się w 3 kg do porodu
-
Mysle ze organizm sam bedzie sie dopominal brakujacych mu skladnikow.
https://www.instagram.com/p/B5XeSj3J_EC/?igshid=1t5r8qk6gorqmPatrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Mysle ze organizm sam bedzie sie dopominal brakujacych mu skladnikow.
https://www.instagram.com/p/B5XeSj3J_EC/?igshid=1t5r8qk6gorqm
Dokładnie, podejrzewa się że stąd te zachcianki ciążowe 😁 -
a mnie dopadło przeziębienie
na szczęście bez gorączki i kaszlu ale katar mnie wykańcza, nos cały zawalony, od wycierania podrażnienie a oczy łzawią i bolą, masakraaaa
a jeszcze nic nie można brać na ten przyjemny stan
ale za to dokonałam pierwszego zakupu - pośrednio pod dziecko zakupiłam inhalator
może na katar matki też pomożePattisonBM lubi tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539