MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeffcia, my jechaliśmy jakoś w 10tc 650 km do rodziny męża, w pierwszej ciąży zrobiliśmy te sama trasę w 18 tc. Teraz w piątek jedziemy. Ja zawsze robię koło 2 - 3 postojów, zależnie też jak synek śpi (jeżeli śpi to staramy się jechać)
-
PattisonBM wrote:Ja nadal nic nie czuje...az sie martwie,ze moze jednak dzidzius juz nie zyje...
Nie moge doczekac sie srody,gdy zobacze czy te serducho bije czy nie...
Tak jak pisałyśmy, masz jeszcze spokojnie 2 tygodnie do pierwszych ruchów. A lek jest normalny! Ja się bałam ze nie czuje, w mikołajki poczułam to się potem martwiłam ze pare dni cisza. Wczoraj tez poczułam a dziś znów nic. Regularne od 26 tygodnia dopiero musza być.PattisonBM lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Jeffcia wrote:Ja jeszcze nie mam takich ruchów. Coś nie raz poczuje ale nie koniecznie wiem czy to już to. Czasami leżę i trzymam dłonie na brzuchu i czekam ale nic szczególnego się nie dzieje.
Za tydz w pt mam w końcu wizytę i się dowiem czy jest dobrze. Ten miesiąc mi się tak dluzy.
Czy może któraś wyjeżdżała w dłuższą podróż autem? Mam przed sobą podroz ok 1400km ale na dwa razy, z noclegiem, ale zastanawiam się ile postojów na mały spacer sobie robić żeby było ok? 🤔
Ja robiłam ostatnio 600km w jeden dzień. Na raz 300, potem kolejne 300. Podczas tych 300 raz przerwa na siusiu.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Dzięki za odpowiedź. Jakoś muszę to tak sobie rozlozyc. Nie mam jeszcze tak mocno parcia do toalety więc nie powinno być klopotu:)Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Ja jezdze z takim adapterem na pasy. I w pozycji niemal lezacej. I daje rade na trasie w gory z Warszawy dojechac. Przerwa na siusiu/jedzenie w razie potrzeb.Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Hej laski,a ja wlasnie czekam w laboratorium na krzywa. Jestem tu od 6:55 a lab okazalo sie ze od 8 😂 Synek zostal z babcia, pierwszy raz na tyle godzin ☺
Trzymajcie kciuki zeby Babci mi nie zajechal hahaha I zebym dala rade po krzywej jeszcze isc na male zakupy 😂PattisonBM, Andzia86 lubią tę wiadomość
-
Kira bedzie dobrze moze Babcia zaprawiona w boju jest i da rade, ze az sie zdziwisz
Kurcze ja nadal nie mam pomyslu na prezent dle meza.Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:Kira bedzie dobrze moze Babcia zaprawiona w boju jest i da rade, ze az sie zdziwisz
Kurcze ja nadal nie mam pomyslu na prezent dle meza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 09:25
-
PattisonBM wrote:Kira bedzie dobrze moze Babcia zaprawiona w boju jest i da rade, ze az sie zdziwisz
Kurcze ja nadal nie mam pomyslu na prezent dle meza.
Hehe dzieki, dzwonila daje rade,Maly tylko na poczatku latal I mnie szukal ale babcia tak jak mowisz zaprawiona wboju
Ja mam milion pomyslow dla Meza na prezent y ale kasy za malo 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja odebrałam właśnie wyniki krzywej i tych innych cukrowych wyników i są przepiękne, w normach, idealne. Aż kupiłam sobie drożdżowkę hehe
Jeszcze tylko ten mocz ogarnąć i wyjaśnić... I będzie super. Miłego dnia!Endi1990, Niki2803, szatanka, PattisonBM, Jeheria, Cer, lilly., Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
Frufru super że wyniki ok, bardzo się cieszę. Ja kupiłam amerykanke 😂
Z prezentem też mam problem, na razie mam organizer do samochodu na siedzenie wieszane, zawieszke na choinkę w kształcie klucza (takie nawiązanie do budowy domu🙂) i chyba robocze buty mu kupię 😂Frufru lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, my już po połówkowych, najpiękniejsze badanie 😊mierzona każda kość, nosek i narząd wiec się napatrzylismy
400g faceta 😊
szatanka, Karolllla, Endi1990, Andzia86, PattisonBM, Frufru, Kira91, Stworka, Bona, PLPaulina, aga80, Jeheria, lipcowka86, Niki2803, Cer, lilly. lubią tę wiadomość
-
Fru, pięknie!
A ja właśnie opędzlowałam tubkę mleka skondensowanego...
Ja rozważam zakup nowego telefonu dla męża, bo stary ma potłuczoną szybkę, ale nie chcę wydać 3000 na jakiś taki wypasiony, tylko lepszy niż ma, a ma flagowy model, ale sprzed kilku lat, więc obecnie każdy średniak jest w sumie lepszy. No ale jednak się gryzę z myślami, czy na pewno mu ta opcja będzie odpowiadać.
Dzisiaj czułam jakieś wiercenie się w brzuchu, czyżby, czyżby?PattisonBM, Frufru lubią tę wiadomość
-
Ja bylam dzis u endo i zwiekszyla dawke. Podglad zrobila na morfologie do gineķologa i stwierdzila ze troche malo zelaza.
I zawyrokowala ze za malo przytylam...2,5kg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 13:56
Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
A propo prezentów, to kupiłam książki swojemu. O północy w Czarnobylu i Urbex History. Na pewno mu się spodoba
On ma gorzej zawsze, bo nie wie co kupić, a mnie tyyyyyleeee rzeczy by ucieszyło.