MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeheria wrote:U mnie brzuch o ciągu ostatnich 2 tygodni bardzo urósł. Jest już jak piłka. Moja siostra z kolei tyła najbardziej na początku ciąży. Ostatni miesiąc nic zupełnie.
-
Dzięki
Hehe do lekarza szłam 😁 teraz też siedzę w legginsach i swetrze
Niki u mnie jak budowaliśmy to też najgorsze ciuchy, brudne wiecznie buty w piachu 🤷 ale człowiek najszczęśliwszy pod słońcemWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 11:05
Niki2803 lubi tę wiadomość
-
Mi też trochę brakuje tego, żeby się ubrać, bo do pracy to sukienki i spódniczki plus obcasy a teraz głównie leginsy... Chciałam kupić ciążowe rajstopy, ale na mój rozmiar pewno teraz ciężko upolować a szkoda mi w ciemno wydawać kasę... Jak ubrałam zwykle, to miałam je pod brzuchem
-
Frufru wrote:Mi też trochę brakuje tego, żeby się ubrać, bo do pracy to sukienki i spódniczki plus obcasy a teraz głównie leginsy... Chciałam kupić ciążowe rajstopy, ale na mój rozmiar pewno teraz ciężko upolować a szkoda mi w ciemno wydawać kasę... Jak ubrałam zwykle, to miałam je pod brzuchem
Frufru lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kira91 wrote:A tam ja też już 6kg Na plusie 22 tydzień,z Synem już miałam 8kg więc lecę podobnie. Boję się tylko bolu kości stawów i zatrzymywania wody. Uczucie rozsadzania kości, w ostatnie 5tygodni nabrałam 11 czy 12 kilogramow i płakałam co rano z bólu nawet dłoni zanim rozprostowalam mijały ze dwie godziny. Tego się boję.. Ale kilogramy same zleca przy opiece nad Maluszkiem
Ja mam wrażenie ze miednica mi pęka czasami. Straszny ból, ale tylko w nocy.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualnyJa już w domu. 🙂 Kamień z serca.
Dzidzia fika, pięknie pokazała, że jest dziewczynką!😍
Krwiak zniknął!! To było przyczyną tego mocnego krwawienia!! ☺️☺️
Z wrażenia że pamiętam jaka waga, tylko że szyjka 4.7 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 19:00
Bona, aga80, Endi1990, PattisonBM, Frufru, Niki2803, Andzia86, Jeheria, lipcowka86, Hortensja lubią tę wiadomość