MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:12
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:12
-
Karolllla wrote:Jeheria sorry ale się uśmiałam 😂 Wyobraziłam sobie te duże i małe głowy 🙈
on ma czterech braci i wszyscy mają duże głowy i ich dzieci. A ja czapki z daszkiem na dziale dziecięcym kupuję 🤦
Andzia86, Karolllla lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:13
Jeheria lubi tę wiadomość
-
Dzis wizytuje na 17. Oby wizyta skonczyla sie pozytywnie...
Co sadzicie o tym laktatorze
medela laktator elektryczny mini electricWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 15:44
Endi1990 lubi tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Szatanka z lipidogramem nic nie robiłam. Po ciąży mam się tym zająć. Bo ciążą ponoć podnosi wyniki.
Jestem dziś po wizycie połówkowej i nie wszystko jest tak jak powinno. Mamy pewien wynik poza normą. Problem dotyczy poszerzonych miedniczek nerek. Mam skierowanie do lekarza specjalizującego się w tej dziedzinie. W piątek mnie przyjmą .. nie może być za spokojnie -
PattisonBM wrote:Dzis wizytuje na 17. Oby wizyta skonczyla sie pozytywnie...
Co sadzicie o tym laktatorze
medela laktator elektryczny mini electric
Strasznie głośny jest, jak traktor 😁
-
Bona, pamiętam jak u mojego syna na polowkowych wyszły nieprawidłowości w pracy serca. Lekarz zauważył że na sekundę się zatrzymywało. Kazał przyjść za 2 tygodnie, okazało się, że wszystko jest ok 😉 wierzę, że u Ciebie będzie tak samo 😉
-
Wizyta ok...plec jeszcze nieznana - pepowina zaslania...
O zelazie ani o malym przybieraniu na wadze nie mowila powiedziala ze wszystko ok...
Bona moze wszystko sie wyrowna i bedzie ok a moze mocz mial i dlatego...
Stworka dzieki za info szukam dalej...
Chce Medeli,bo bedzie pasowal do butelki jaka chce kupic...Karolllla, Jeheria lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Pattinson generalnie medele są bardzo głośne, jak leżałam po porodzie z synkiem na patologii noworodka to medele budziły dzieci. Moje Lovi było bardzo ciuchutkie za to