MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymwm wrote:Dziewczyny, a jak kosz Mojżesza sprawdza się przy zwierzętach? Mamy w domu psa i boje się ze może skoczyć, przewrócić.. czy nie lepiej kupic coś bez kołek?
Za to u Nas problem był, bo córka HNB.
A do tego nie spała w dzień 🤣🤣🤣 -
Akurat niestety na stekaz nie mam warunkow bedzie podloga na kleczkach albo komoda/stol albo w wannie...
Moj Mlody
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 21:24
Niki2803, Andzia86, Endi1990, PLPaulina, Karolllla, Takmala, lilly., szatanka, Frufru, Jeheria lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:13
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam jedno body 🙈 tyle, że właściwie wszystko mam po synku, jedyne co to chcemy kupić dostawks/kosz Mojżesza i wózek. Plus chuste bo mam same dla dużych dzieci 😁
Co do laktator a ja polecam Lovi 😉 -
Ja też nic jeszcze nie ogarnęłam, ani wózka, ani łóżeczka, ani nic. Zresztą, nie mam do tego głowy. Kupiłam tylko jedne śpioszki po transferze, jedną sukieneczkę gdy pszyszedł wynik Nifty i ostatnio kilka śpioszków na Ali. I też czasem myślę, że chyba się nie wyrobię przed narodzinami z tym wszystkim.
Na szkołę rodzenia byłam się zapisać tydzień temu w przychodni. Pielęgniarka miała zadzwonić, ale nie zadzwoniła i tak właśnie minął prawie kolejny tydzień, a to już w zasadzie trzeba zaczynać. -
Ja zaczynam od połowy stycznia spotkania razem z partnerem. Te osobne, dodatkowe, już były, ale też reszta już w przyszłym roku. Ost tatuś był i 3 godz siedział na spotkaniu
A propo ciuszków, to coś kupiłam, ale jeśli nic się nie zmieniło i nadal jest dziewczynką to mam spooorooo od kuzynki więc tym się nie martwię. Jedynie ten laktator mi sen z powiek spędza -
Karolllla wrote:Szatanka ja się zapisałam na 20 luty dopiero choć mogłam od stycznia, myślę że to optymalny czas. W tej co ja się zapisałam po 25 tygodniu zapraszają także spokojnie
A ja tak jak pisałam nigdzie w fajnych nie było miejsc do końca lutego a ponieważ kursy trwają 10 spotkań panie powiedziały ze zaczynajac w marcu się nie wyrobimy. Nie chce tez ryzykować bo sporo dziewczyn rodzi przed czasem i z tym brzuchem potem jeździć wiec idziemy na kurs weekendowy a od stycznia mogę sobie już chodzić na warsztaty.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
Pierwsza ciąża zobowiązuje. Dla mnie wciąż to czarna magia trochę... Ja to jeszcze doczytam, ale chłop by nie znalazł czasu. A na spotkania pójdzie
-
PattisonBM wrote:Lilly sa kursy weekendowe?
Tak i na taki właśnie idziemy - będę mieć pewność ze mąż będzie na wszystkim bo potem przy tych spotkaniach różnie może być. Wyjazdy, podróże służbowe a tam jeden weekend i z głowy3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp