MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo potrzebuje laktatora na waskie szyjki... do tej buteleczki Nanobebe...i tam mowia o modelach Medeli...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 18:04
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ja jestem na etapie, że mam jakieś 4 bodziaki i to finito, kupiłam podekscytowana po prenatalnych i teraz nic nie robię, nie czytam, nie szukam, no może wózek tylko. Obudzę się z ręką w nocniku w marcu pewnie 😂
PattisonBM, lilly. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja pytanie z innej beczki: czy Wami też tak targają hormony? w ciązgu kilku dni 2 dwie kłótnie z mężem o przysłowiową tubkę od pasty zakończone płaczem już sama nie wiem co mi się dzieje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 18:49
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:13
-
Mysza, no właśnie ja dziś mam taki dzień. Wkur... Jestem o nic.
To jaki laktator polecacie w takim razie?Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Bona wrote:Szatanka z lipidogramem nic nie robiłam. Po ciąży mam się tym zająć. Bo ciążą ponoć podnosi wyniki.
Jestem dziś po wizycie połówkowej i nie wszystko jest tak jak powinno. Mamy pewien wynik poza normą. Problem dotyczy poszerzonych miedniczek nerek. Mam skierowanie do lekarza specjalizującego się w tej dziedzinie. W piątek mnie przyjmą .. nie może być za spokojnie
-
Dziewczyny jestem po wizycie i będzie dziewczynka ale z potwierdzeniem czekam do połówkowych które mam dopiero 9 stycznia. Powiem wam że nie wyobrażam sobie sukienek, warkoczyków itp😂. Jestem porąbana 😂😂😂 dzidzia waży 352g i jest duża. Oczywiście jak na każdej wizycie ciężko było zrobić zdjęcie bo głowa jakoś była do mojego kręgosłupa przyklejona i nogi na głowie, ma pozycje😁
Jeheria, Karolllla, PattisonBM, aga80, Endi1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niki2803 wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i będzie dziewczynka ale z potwierdzeniem czekam do połówkowych które mam dopiero 9 stycznia. Powiem wam że nie wyobrażam sobie sukienek, warkoczyków itp😂. Jestem porąbana 😂😂😂 dzidzia waży 352g i jest duża. Oczywiście jak na każdej wizycie ciężko było zrobić zdjęcie bo głowa jakoś była do mojego kręgosłupa przyklejona i nogi na głowie, ma pozycje😁
super że wszystko ok 👍
Niki2803 lubi tę wiadomość
-
To chyba mam najwięcej z was. Ciuszków całkiem sporo, dodatkowo szyję, uszylam też sobie drugi rożek, mam też organizer na łóżeczko, dwa smoczki, butelkę, woreczek , pestkami wiśni (taki termofor), aspirator, dwa kocyki, zestaw do paznokci. Ale to przez mamę
dała kasę. Reszta zakupów pewnie w okolicach lutego/marca, zostały te duże, czyli wózek, nosidło, laktator (elektryczny), no i chce kupić suszarkę bębnową. Na sam koniec zostawiam kosmetyki i apteczkę.
-
A ja jszcze nie kupilam nic a nic dla malutkiej i nic nie mam...
Jestem po wizycie młoda wiedziała się całe badanie wiec zbadac się dobrze nie dala aż zaproponowałam gin czy sie przewrócić na bok albo podnieść biodra żeby cos sie zmieniło bo nie mogła jej złapać 🤣 i nic a nic mnie to nie zdziwiło bo od soboty codziennie ją czujemała ma okolo 190 gram
Karolllla, Jeheria, Jeffcia, PLPaulina lubią tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Sayuri ja rez sporo ciuszkow mam ale od kolezanek
Zastanawiam sie czy kupowac wanienke czy taki wklad do duzej wanny...
Po nowym roku bede szalala dalej)
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
29.06.2019 🤵👰 -
Hmmm, no to widzę, że już się dziewczyny nieźle zbroicie. Ja nie mam jeszcze nic kupionego:p po nowym roku może już uda się przełamać, mam jednak wciąż barierę psychiczną,by cokolwiek szykować
Mysza1986, lilly. lubią tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
PattisonBM wrote:Sayuri ja rez sporo ciuszkow mam ale od kolezanek
Zastanawiam sie czy kupowac wanienke czy taki wklad do duzej wanny...
Po nowym roku bede szalala dalej)
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Mi już napłynęło kilka wielkich toreb Ciuszkow dla Dziewczynki. Resztę mam
muszę tylko się za to zabrać, poprac i popakowac w torby próżniowe
I zrobic porządek z rzeczami po Synkuniech ja się tylko dowiem u sąsiadki jaka płeć to będę miała komu wszystko oddać
PattisonBM lubi tę wiadomość