MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
PLPaulina wrote:Mnie się podoba.
Na jak długo starcza ? ,☺️
Jak Młody skończył 8 miesięcy to przeszedł do normalnej wanny.
Dla mnie Ona jest super bo nie bałam się kąpać w niej syna.20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Dziewczyny na połówkowym badaniu lekarka powiedziała coś ze łożysko jest w dnie macicy, nic więcej nie ma na opisie tylko że znajduje się w dnie macicy , co to oznacza? Czy jest ryzyko łożyska przodującego?? Teraz czytam o tym w internecie i zaczęłam się martwić mimo że lekarka nie powiedziała że coś z nim jest nie tak. Ułożenie dziecka jest główkowe podłużne.
-
Ajka wrote:A dno nie jest na górze macicy?
Kat20maj2020, Hortensja lubią tę wiadomość
-
Przebieram ciuszki syna od urodzenia... chyba mnie wtedy ponosilo z zakupami za bardzo
albo może nie tyle mnie co teścia który wykupowal bagaż dodatkowy żeby to z Anglii zwozic...siedzę od 12stej i końca nie widzę, teraz byłabym rozsadniejsza ;p
Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
Endi1990 wrote:Przebieram ciuszki syna od urodzenia... chyba mnie wtedy ponosilo z zakupami za bardzo
albo może nie tyle mnie co teścia który wykupowal bagaż dodatkowy żeby to z Anglii zwozic...siedzę od 12stej i końca nie widzę, teraz byłabym rozsadniejsza ;p
Ha ha ha już się boję co będzie u mnie. Muszę przywieźć kartony od teścia. I zobaczymy co ja tam upchnęłam.20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Endi1990 wrote:oczywiście że jest, to najwyżej umiejscowiona część macicy, żadnego zagrożenia nie ma, gdyby było przy ujściu wtedy można byłoby się zastanawiać, na dnie macicy jest jak najbardziej ok
Dzięki dziewczyny)) moją niewiedza mnie dziś nieźle przestraszyła . Nie miałam pojęcia że tak to jest ze dno jest na górze 😆
-
Kat20maj2020 wrote:Dzięki dziewczyny
)) moją niewiedza mnie dziś nieźle przestraszyła . Nie miałam pojęcia że tak to jest ze dno jest na górze 😆
Potwierdzam to, co mówi Endi, dno macicy to ten punkt najbliżej żołądka, więc zupełnie nie masz się czym martwić -
Mysza1986 wrote:Ja też 😊 już po 2 ukłuciu, po ie działek to chyba nie był dobry wybór bo nie dość że full zwykłych pacjentów w labo to jeszcze ze 4 ciezarne
Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
Kira91 wrote:Co tu dzisiaj tak cicho
Kira91, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Mimi1987 wrote:Ja polecam tylko shnuggle ze stojakiem. Jest droga ale super. Przy pierwszym dziecku mega mi się sprawdziła . Teraz też już kupiłam.
Przyczajam się na tę wanienkę, ale właśnie wczoraj miałam na jej temat dyskusję z teściową, która zwróciła mi uwagę, czy na pewno łatwo domyć dziecko w pachwinkach i innych zakamarkach ciała, gdy nie jest w pozycji leżącej. Mogłabym prosić o jakieś opinie na ten temat?
-
Dziewczyny nie wiem czy już pytałam ale nie pamiętam odpowiedzi jeśli tak... jak to jest z tymi piersiami dużo jeszcze urosną? Bo nie wiem czy na tym etpie jest sens kupować do karmienia czy za wczesnie?
lipcowka86 lubi tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.