MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPattisonBM wrote:A tak z innej beczki...
1. Co sadzicie o poduszkach klinach?
2. Co myslicie o misiach szumisiach i karuzelkach do lozeczka. Jesli za to czy cos procz szumu np inne melodie klasyczbrme czy sam szum?
Ale szczerze to te poduszki są tak tanie, że kupiłam i nie żałuję. 😊👍🏻
Dostaliśmy misia szumisia. Idea super. Ale to szum odkurzacza.
Moja córka uwielbiała szum ale suszarki. 🤦🏻♀️ I zainstalowałam w telefonie apke za free "szumis". I baaaardzo długo była wybawieniem do snu. 👍🏻
Karuzela do łóżeczka, zero szału u Nas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 21:24
-
PattisonBM wrote:A tak z innej beczki...
1. Co sadzicie o poduszkach klinach?
2. Co myslicie o misiach szumisiach i karuzelkach do lozeczka. Jesli za to czy cos procz szumu np inne melodie klasyczbrme czy sam szum? -
Jeffcia wrote:Koleżanka podopowiadala mi że dobrze jest mieć jeszcze taki podnozek, żeby kolano poszło wyżej i wygodniej się trzyma wtedy maluszka na tej poduszce:) w sumie widziałam na żywo jak karmią to ma to sens.
lilly., Kira91, Jeffcia, Mimi1987, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi1990 wrote:karmilam juz na krawężnikach, lawkach, parkach, kamieniach, ziemi...w sklepach restarucjach...siedzac i nawet idąc, co wiecej karmilam po bożemu w konfesjonale kiedy bylam swiadkiem na slubie szwagierki...doslownie wszedzie i po 2 latach powiem ze gadzety sa przydatne ale jak nie masz to poradzisz sobie bez problemu.
Pamiętam jak się bałam karmić na stojąco. Ale potem życie mi to uratowało. 😊Mimi1987 lubi tę wiadomość
-
https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Koronawis.Ginekolog-z-Poznania-zakazony-Covid-19.-Mogl-zarazic-30-pacjentek?fbclid=IwAR2vf4sI7Q_dC0VpRrC3DJ5ZswfPQKtEDAtIIVzkyRH_1TGVqwHlW1QVF6M
A nie ma porodów rodzinnych bo mąż jest niby zagrożeniem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2020, 22:37
Frufru lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Pattison, szumisia do dzisiaj maltretujemy
za to żadnych karuzeli i mocnych dźwięków, syn mi aż się zanosił hehe 😁
Poduszke klin kupiłam w szpitalu jak mi się dusił wodami płodowymi, jak dla mnie must Have, w domu też bo dziecko dużo i często ulewalo -
Endi1990 wrote:karmilam juz na krawężnikach, lawkach, parkach, kamieniach, ziemi...w sklepach restarucjach...siedzac i nawet idąc, co wiecej karmilam po bożemu w konfesjonale kiedy bylam swiadkiem na slubie szwagierki...doslownie wszedzie i po 2 latach powiem ze gadzety sa przydatne ale jak nie masz to poradzisz sobie bez problemu.
Mimi1987 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy od 2014r.
Pierwsza ciąża-listopad 2018 - puste jajo
3cs
16.09.19 - pozytywny test:)
Maksymilian 👶 28.05.2020
Pozytywny test II 13.01.2023
[/
-
Jeffcia wrote:Gadżety to w sumie tylko w domu się przydają, a życie i tak weryfikuje wszystko to rawda:) każda znajdzie swój złoty srodek:) mam nadzieję że w ogóle będę mógł karmić bez kłopotów bo i słyszałam takie historie że niby kobiety z problemami z tarczyca nie zawsze mogą karmić. Pytałam położnej to się tylko dziwnie spojrzała i mówiła że każda kobieta jest inna i życie pokaże co będzie po porodzie...ale nie ukrywam że się zmartwilam czy jest w tym jakąś prawda lub nie... Słyszeliście o czymś takim?
Akurat w to nie wierzęZnajoma problemy z tarczycą Plus długo starała się o dziecko. Karmi piersią uwaga już 3 lata
Jeffcia lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
U mnie spadek formy psychicznej. Od wczoraj jestem jakaś taka rozmemłana,
Cały czas oczy mokre, rozmyślanie, miejsca sobie nie mogę znaleźć. Nie wiem co ze sobą zrobić, muszę prasować, ale nie mogę się zabrać, żadna czynność mnie na dłużej nie zajmuje, ani film ani książka.
Wczoraj ktoś chciał w gości przyjechać 🤦♀️ ludzie to jednak nie myślą... Przeraża mnie to...
A propo pomiaru cukru, miałam przerwę w jedzeniu 15 godz i od razu rano 100...wiec ewidentnie to nie służy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 07:35
-
nick nieaktualnyJeffcia wrote:Gadżety to w sumie tylko w domu się przydają, a życie i tak weryfikuje wszystko to rawda:) każda znajdzie swój złoty srodek:) mam nadzieję że w ogóle będę mógł karmić bez kłopotów bo i słyszałam takie historie że niby kobiety z problemami z tarczyca nie zawsze mogą karmić. Pytałam położnej to się tylko dziwnie spojrzała i mówiła że każda kobieta jest inna i życie pokaże co będzie po porodzie...ale nie ukrywam że się zmartwilam czy jest w tym jakąś prawda lub nie... Słyszeliście o czymś takim?
Są choroby, które są utrudnieniem dla laktacji. Ale nie, niemożliwe ! 😊
No tarczyca, cukrzyca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 08:10
-
Dziewczyny a macie te misie Suzzy/Matt czy leniwce kroliczki...
A co do klina - ulatwia ulewanie czy zatrzymuje plyny w przelyku i buzi? Bo o takiej sytuacji polozna wspomniala...
Fru ja tez wczoraj spadek formy zobaczymy dzis...wczoraj jakis klebek nerwow bylam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 08:19
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
No ja też... Teraz ogl dzień dobry TVN i było o porodzie i się Małgosia perfekcyjna wypowiadała, a ja zaraz beksa 😂
Mam milion planów na dziś, byleby się tylko zebrać i zacząć działać...PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, do tego 8 miesiąca jakoś szło, teraz coraz trudniej, gorzej, ciężej... I przez tą całą sytuację to smutek jakiś się przypałętał...
Dziś mi się śniło, że zamiast chłopca była dziewczynka, i pokazywałam ją ojcu przez szklane drzwi oddziału... -
Pattison jak dziecko ma wyżej główkę i na boku leży to wydaje mi się że jest nieco mniejsze ryzyko zachlysniecia się..
A mi się tak nic dzisiaj nie chce, obiad muszę zrobić, posprzątać itp. Wczoraj Adaś mnie na dworze przetyral aż wieczorem chodzić nie mogłam 😅😂 (żadne miejsce publiczne, mieszkam na wsi blisko lasu, plac zabaw pusty 😁)Mimi1987, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
PattisonBM wrote:Dziewczyny a macie te misie Suzzy/Matt czy leniwce kroliczki...
A co do klina - ulatwia ulewanie czy zatrzymuje plyny w przelyku i buzi? Bo o takiej sytuacji polozna wspomniala...
Fru ja tez wczoraj spadek formy zobaczymy dzis...wczoraj jakis klebek nerwow bylam...
Zainwestuj sobie najpierw w tego Szumisia. Dostałam na baby shower jak się sprawdzi to kupię tego dużego np na dzień dziecka
PattisonBM lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
A Ja walczę z przeziębieniem;( nie miałam lepszego okresu do chorowania jak teraz ;( moje zatoki zaraz wybuchną, nos zatkany wydzielina spływa po gardle 😪😪😪😪😪 masakra
PattisonBM lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪