MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Kira91 wrote:Pattison jak dziecko ma wyżej główkę i na boku leży to wydaje mi się że jest nieco mniejsze ryzyko zachlysniecia się..
A mi się tak nic dzisiaj nie chce, obiad muszę zrobić, posprzątać itp. Wczoraj Adaś mnie na dworze przetyral aż wieczorem chodzić nie mogłam 😅😂 (żadne miejsce publiczne, mieszkam na wsi blisko lasu, plac zabaw pusty 😁)
Zazdroszczę Ci tego mieszkania na wsi. My wczoraj byliśmy tylko na tarasie
Mąż dzisiaj zaczyna malować sypialnie 😁😁😁😁
Powiedział że zgłupieje ze mną w domu bo non stop wymyślam.
Mówi że nie może doczekać się 5 dnia 🙊🙈🙉 patrzcie na zdjęcie 🤭🤣🤭🤣
lilly., Jeffcia, Niki2803 lubią tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Dołączam się do grupy ze spadkiem formy:P Wczoraj tak mnie ścięło, że musiałam na 1,5 h iść spać w ciągu dnia...no i w efekcie pobudka o 3 i tak się bujałam do 5 rano:P
Też się zastanawiam nad klinem, pewnie się zaopatrzę jak będzie potrzeba.PattisonBM lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Mimi dobre
wczoraj rozmawiałam z moim że gdyby miał pracować w domu to byśmy się chyba rozwiedli 😂 ale to Taki typ że nie potrafi w miejscu usiedzieć także by sobie coś znalazł do roboty (z resztą w naszym domu i dookoła jest jeszcze naprawdę co robić...)
U nas już praktycznie koniec remontu na ten czas, tylko barierki od schodów zostały, już mam dość kurzu i bałaganu.. Bym Wam pokazała zdjęcia przed i po ale za dużo tego 😂 -
nick nieaktualnyMy korzystamy z pięknej pogody. 15°, słoneczko.
Większość dnia na dworzu. 🌞
Też czuję spadek formy. Bóle spojenia większe.
A i kręgosłup też daje o sobie znać 😕
A przed Nami jeszcze ładnych kilka tygodni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 11:32
-
Dziewcyzny A czy wasze ubranka dla maluszków też są takie no szorstkie? Wybrałam w płynie dla dzieci ale bez płynu do płukania z podwójnym plukaniem i są takie średnio przyjemne.
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualnyTakmala wrote:Dziewcyzny A czy wasze ubranka dla maluszków też są takie no szorstkie? Wybrałam w płynie dla dzieci ale bez płynu do płukania z podwójnym plukaniem i są takie średnio przyjemne.
-
A mi od trzech dni sni sie ze zaczynam plamić, ronie i lekarz mówi ze zachwile i tak zajde w ciąże tylko że będe miała syna i mamrocze cos przez sen...juz mi chyba tez na leb siada. Dzisiaj mąż w domu to póki go nie skoszarowali na jakiejś kwarantannie jedziwmy do lasu!
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 13:12
Endi1990, PattisonBM, lipcowka86, Jeheria, Jeffcia, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Lipcowką,jest ułożona główka w dół od 30tc, wyszukałam zdjęcie z tego samego tygodnia ciąży z Synkiem, to widzę że miałam wysoko mniejsza piłeczkę a też byl główka w dół 😉
Za tydzień mam wizytę. Może coś tam się zaczyna dziać... Nie obraziłabym się, 37 tydzien i chce rodzic 😂
Karola jaki malusi brzuszek 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 13:38
Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maaamooo czy tylko ja jestem taka wielka?? Bona, Karola oszukujecie! 😍😁
Paulina ja właśnie miałam mniejszy brzuszek z Adasiem i dużo wyżej (ten sam tydzień)
Przeraziłam się a to jeszcze dobre 5 tygodni 😳
Ale fizycznie jest u mnie milion razy lepiej niż poprzednio to może przeżyje 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 14:02
Bona, lipcowka86, Karolllla, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
A właśnie miałam Wam pisać, żeby na rozluźnienie zrobić pokaz brzuszków
Ja też może swój dzisiaj wrzucę.
Ja to już ledwo śpię. Leżenie na boku mnie boli i drętwieją mi ręce podczas snu, do tego każde przewrócenie się na drugi bok to nie lada wysiłek. Masakra. A jeszcze prawie 2 miesiące przed nami. Ale i tak czuję się lepiej niż się spodziewałam w ciąży z moimi nadprogramowymi kilogramami. Niemniej przy następnej zrobię wszystko, żeby nie zaczynać jej z nadwagą.