MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Szatanka, rozumiem. Tak miałam poprzednio,bole kości nie do opisania, od 4 miesiąca.
A teraz się przekładam z boku na bok jak gdyby nigdy nic 😁 serio, mimo takiego brzucha i latania za Synem czuje się fizycznie duuzo lepiej. Może właśnie dlatego że ciągle w ruchu jestem.. (po za małymi wyjątkami kiedy on śpi a ja odpoczywam)
szatanka lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj mialam slaby wieczor...tak mnie napiep*** brzuch nie wiem spinal sie czy skrecal czy to miesnie czy skurcze czy macica...pomagalo tylko lezenie na plecach na poduszce...dopiero jak przeszlo moglam zasnac na boku...
Moze tez uda mi sie zrobic foto brzuchola...
Ed...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 14:42
lipcowka86, Jeheria, Bona, Karolllla, Hortensja, Niki2803 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Kira91 wrote:Szatanka, rozumiem. Tak miałam poprzednio,bole kości nie do opisania, od 4 miesiąca.
A teraz się przekładam z boku na bok jak gdyby nigdy nic 😁 serio, mimo takiego brzucha i latania za Synem czuje się fizycznie duuzo lepiej. Może właśnie dlatego że ciągle w ruchu jestem.. (po za małymi wyjątkami kiedy on śpi a ja odpoczywam)
No właśnie, ja do niedawna chodziłam na ćwiczenia dwa razy w tygodniu i było znośnie. Ale przez tego koronasrusa od 2 tygodni nie chodzę i czuję, że jest coraz gorzej. Wczoraj uskuteczniłam jakieś ćwiczenia dla kobiet w ciąży na youtube, ale w domu to nie to samo. Jednak zawsze cośMuszę się w tę piłkę zaopatrzyć, bo jednak faktycznie chyba rozruszanie miednicy zapobiega bólom. Mam wrażenie, że odkąd nie ćwiczę częściej pobolewa mnie brzuch, choć może to ze stresu w związku z tym, co się dzieje.
-
szatanka, bardzo polecam zakup piłki, mi ułatwia życie. ostatnio troszkę znów kręgosłup pobolewał, to jak się ułożyłam na piłeczce tak jak pokazywali na zajęciach, była spora ulga.
Fajne te brzuszki macie dziewczyny;)szatanka lubi tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Bona, lipcowka86, Karolllla, Kira91, Hortensja, Jeheria, Niki2803 lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
Ja juz dzisiaj nie dodam pewnie ale postaram się jutro
czekam właśnie na wizytę...
Ładne te brzuszki macie:) ale każdy inny 😊lipcowka86, lilly. lubią tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Patrzę i podziwiam, każdy inny a wszystkie piękne ♥️
lipcowka86, Takmala, lilly. lubią tę wiadomość
-
Mi teraz też dosłownie rośnie w oczach:) całą nadzieja, że zagrożenie hipotrofią nie wróci.
Ale poważnie zastanawiam się nad kupnem pasa ciążowego podtrzymującego brzuch. Jak po domu chodzę trzymając brzuch od spodu, to nie dokuczają tak bardzo te bóle pachwinowe. Z drugiej strony, zostało mi 6 tygodni do porodu. Czy warto? -
nick nieaktualny
-
A czy po ciąży się używa jakieś pasy, czy coś? Mama mi kazała kupić obciskujące wysokie gacie 🙈
-
Tych po ciąży też podobno nie zalecaja pewnie z tego samego powodu co ciążowe.
Lat 36
Hashimoto
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
A to moj brzuszek stan na dzisiaj. Mi bardzo intensywnie urósł w ostatnich 3 tygodniach normalnie z dnia na dzień. Ale mała przytyla około 600g w mniej niż 3 tygodnie
(Nie wiem dlaczego mi zawsze obraca te zdjęcia...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2020, 21:05
Frufru, lipcowka86, Karolllla, lilly., Jeffcia, Kira91 lubią tę wiadomość
Lat 36
Hashimoto
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.