MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No, to i u mnie w szpitalu oficjalnie zawiesili porody rodzinne, w sumie długo się trzymali. Ale ktg jest dostępne nadal, mam nadzieję, że jak już będę miała zalecenie by je robić, to nadal będę miała gdzie:P A tak z ciekawości, to ktg robi się od konkretnego tygodnia? Rozumiem, że jak ciąża z powikłaniami, to zaczyna się dużo wcześniej, ale w takiej rozwijającej się ok, to od kiedy wprowadza się ktg?34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Cer wrote:No, to i u mnie w szpitalu oficjalnie zawiesili porody rodzinne, w sumie długo się trzymali. Ale ktg jest dostępne nadal, mam nadzieję, że jak już będę miała zalecenie by je robić, to nadal będę miała gdzie:P A tak z ciekawości, to ktg robi się od konkretnego tygodnia? Rozumiem, że jak ciąża z powikłaniami, to zaczyna się dużo wcześniej, ale w takiej rozwijającej się ok, to od kiedy wprowadza się ktg?
-
Paulina mój eks taki był 🙈 ten to miał popęd, nie ukrywam, było to męczące... A teraz mam kompletne jego przeciwieństwo 😂 z resztą mój eks kiedyś mi tego w kłótni zyczyl, żeby jeszcze mi tego brakowało 😂 no to mam..
Endi1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKira91 wrote:Paulina mój eks taki był 🙈 ten to miał popęd, nie ukrywam, było to męczące... A teraz mam kompletne jego przeciwieństwo 😂 z resztą mój eks kiedyś mi tego w kłótni zyczyl, żeby jeszcze mi tego brakowało 😂 no to mam..
-
Na szkole rodzenia powiedziala ze w terminie porodu trzeba sie zglosic na ktg..i zobacza co i jak...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Ja chyba nic nie chce przyspieszać, niech mały tam siedzi do terminu, na świecie wcale nie jest tak fajnie teraz, to niech będzie w 100% przygotowany...
Zabrałam się za kolejną porcję prasowania, ale nie daje rady dużo na raz... Wyprałam ost partię ubranek w rozm 62,i na razie wystarczy. Reszta niech czeka...
Jutro chyba zaczyna się moja szkoła rodzenia online. Ciekawa jestem... Dołączyłam na fb do grupy poród w mocy, Dula tam się udziela i radzi co i jak... Czasem warto poczytać...PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Paulina ja dopiero 8 haha, a z byłym byłam 7 (od 1kl gimnazjum 🙈)
Fru, ja chce do 37 tygodnia dociągnąć i potem im szybciej tym lepiej, po co to się męczyć, a koncowka już jest ciężkamyślę że co ma być to będzie z tym wirusem i nie mamy na to wpływu, więc wolalabym już mieć to wszystko za sobą i wrócić szczęśliwie z Malutka do domu do moich Chłopaków
PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Tez wolę szybciej niż później bo i tak mam powiedziane że jak nie to 39tc szpital balonik oxy itp więc mam nadzieję że szybciej się zacznę samo. A te 2 tygodnie nic nie zmieni w kwestii tego co na świecie się teraz dzieje. A ktoś tu nawet pisał że maluszki w 34 tygodniu są gotowe więc po 37 co uznaje się za urodzenie w terminie tym bardziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 12:33
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Frufru wrote:
Jutro chyba zaczyna się moja szkoła rodzenia online. Ciekawa jestem... Dołączyłam na fb do grupy poród w mocy, Dula tam się udziela i radzi co i jak... Czasem warto poczytać...
Lat 36
Hashimoto
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula moze beda wywolywac bedzie akcja porodowa i zrobia cc...a nie uda Ci sie po cc naturalnie np? Czy sa przeciwwskazania?
U nas 10 lat...bosz ale czas leci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 13:29
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
29.06.2019 🤵👰 -
Wy to ale staże macie u mnie 4 lata dopiero będzie w związku nawet zareczeni jeszcze nie jesteśmy 😅🙊
Lat 36
Hashimoto
Takmala wrote:To darmowa szkoła?
Tak, na NFZ. Poszukaj sobie Alma Matter Poznań, można się zapisać i mieć dostęp do zajęć.
Nam w kwietniu stuknie 10 lat. I prezent sobie zrobiliśmy hehe 🤰🏽Takmala lubi tę wiadomość