MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam bol nog i takie niespokojne jak (takie uczucie) jak mi zmarzna musze je rozetrzec...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Kira91 wrote:Cześć Klaudia
może po prostu puchną Ci stopy dlatego tak żyły wychodzą..? Ciężko stwierdzić. Mi tylko lodowata woda pomagała....
Może są lekko spuchnięte, ale nie widać tego jakoś mocno. Będę próbować z tym lioton1000 dzisiaj jeżeli nic innego nie pomoże;)👩🏻26 👦🏻35
24.09.2020 🤰🏻⏸
Maj 2020 - 🎉🎀👨👩👧
Ponowne starania od sierpnia 2021
7.09 - ⏸🤰🏻
18.09 - puste jajo
07.10 - zabieg
Ponowne starania od listopada 2021
💊euthyrox 100 -
PLPaulina wrote:Ja za to mam uczucie, ze mnie pieką stopy.
Zawszę mogłam mieć sto par skarpetek. A teraz nie. I z chęcią bym wiecznie na boso była.
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Pod koniec października na porodówkę jechałam w japonkach 🤦♀️ bo skarpetki mnie parzyły🤣🤣🤣
Teraz to moje stopy tęsknią za kosmetyczką 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ostatnio mąż mi robił pediciure z malowaniem. Bo ja przez brzuch już nie daje rady 🤷♀️🤦♀️🤷♀️🤦♀️🤷♀️🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2020, 23:35
PattisonBM lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Karolllla wrote:Dziękuje 🥰 Oli już po pierwszej kupie, cycki zassał, zero marudzenia, no książkowy gość póki co ♥️
Super! Chyba Twoje podejście w ciąży się sprawdza i mały jest też wyluzowany.A Ty jak się czujesz w nowej roli? Ogarnęłaś już sytuację czy dalej nie dowierzasz?
lilly. lubi tę wiadomość
-
szatanka wrote:Super! Chyba Twoje podejście w ciąży się sprawdza i mały jest też wyluzowany.
A Ty jak się czujesz w nowej roli? Ogarnęłaś już sytuację czy dalej nie dowierzasz?
Jakoś już naturalnie chyba, wpatruje się i podziwiam minki. Spanikowałam tylko jak się zakrztusił to pokazały jak obracać i przy pierwszej kupie heheh ale wszystko sama zrobiłam więc daje rade. przespaliśmy całą noc, teraz je. Chyba z automatu się kobieta przestawia na tryb mama 😏 Pewnie w domu też będzie inaczej, że jest ktoś jeszcze już na długie latalipcowka86, Marylove123, Mysza1986, PattisonBM, Niki2803, Catlady, szatanka, Kira91, Cer lubią tę wiadomość
-
Karola, te pierwsze chwile z maluszkiem na pewno są wyjątkowe, jak sobie to wszystko wyobrażam to mam autentycznie łzy wzruszenia w oczach
cieszcie się sobą
Czy ktoś ma jakiś kontakt z Ajką? Trochę się martwię przez ten brak odzewu z jej strony..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 08:08
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Karolla ale wogole fuks z terminem co? 🙈 jeden dzień wcześniej i byłby wcześniak 💪🏼3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Kira91 wrote:Ja chcę, jaaa!!!!! 😂😁
Mój kręgosłup już woła o pomoc...
Mi kręgosłup nie dokucza ale za to brzuch twardnieje, szczególnie w nocy mam wrażenie że zamiast brzucha mam jeden wielki kamień młyński 😀aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Ja o twardnieniach i skurczach przepowiadających już nawet nie wspominam, ale krzyż mnie już tak nap.... Że płakać mi się chce, a odpocząć nie ma jak przy dwulatku.. Mąż ma urlop ale mase roboty teraz przy pszczolach, więc sama muszę ogarniać i Syna i chatę... Smutno mi już dzisiaj przez ten ból
gdyby nie ten piepszony wirus, już by była u nas moja Mama na dwa tygodnie
a tak... 0 pomocy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 10:08
-
Kira91 wrote:Ja o twardnieniach i skurczach przepowiadających już nawet nie wspominam, ale krzyż mnie już tak nap.... Że płakać mi się chce, a odpocząć nie ma jak przy dwulatku.. Mąż ma urlop ale mase roboty teraz przy pszczolach, więc sama muszę ogarniać i Syna i chatę... Smutno mi już dzisiaj przez ten ból
gdyby nie ten piepszony wirus, już by była u nas moja Mama na dwa tygodnie
a tak... 0 pomocy...
współczuję Ci że jesteś sama, ale jak siedzicie w domu wszyscy, nie wychodzicie, moze mimo wszystko Mama by przyjechała?
U mnie w miescie niby do wczoraj nie było korony a już jest, choc w to nie wierzę. Ja nigdzie nie wychodze ale maz do roboty i ma kontakt z duza iloscia osób wiec jak mam sie zarazic to od niego.
-
aga80 wrote:To ja druga 😁
Mi kręgosłup nie dokucza ale za to brzuch twardnieje, szczególnie w nocy mam wrażenie że zamiast brzucha mam jeden wielki kamień młyński 😀
Mam to samo, dopiero rano odpuszcza.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Jeheria, mój Mąż do środy pracował, moja mama cały czas też pracuje, także nie ma co ryzykować, jednak kontakt mają z wieloma ludźmi... Ale może jak mój wróci z tacierzynskiego to wtedy moja Mama przyjedzie, a póki co nie mam wyboru i muszę wytrzymać.. W poniedziałek mam wizytę, zobaczymy czy coś tam już się szyjka ruszyła, we wtorek Mąż wraca do pracy o ile nie urodzę, ale na jeden dzień i przechodzi na zdalną.
Masakra dzisiaj to aż mnie parzy krzyż taki ból
Dziewczyny takie twardnienia i bóle na tym etapie to norma..Jeheria lubi tę wiadomość
-
Jeheria wrote:No właśnie Ajka jak tam??
Kira i Frufru jak Wy sie czujecie? Macie najblizszy termin. U mnie cisza, noc idealna, całkowicie przespana... oby to była cisza przed burzą
Generalnie bez zmian, u mnie nic się nie dzieje. Tylko ból pachwin ale to już dłuższy czas. Byłam wczoraj na ktg, macica spokojna 😂 w pn może coś lekarz powie, ciekawa jestem czy będzie chciał, żeby szybciej ciążę rozwiązać... (cukrzyca, nadciśnienie, wiek...)
Ale mam wrażenie że brzuch mi rośnie z dnia na dzień... 🎈
Dziś korzystamy i ogarniamy w domu, tzn chłop sprząta, ja się kręcę... Wyjdziemy potem zamontować fotelik do auta... Wieczorem relaks we dwoje, póki jeszcze można 😉PattisonBM, Jeheria, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, od którego tygodnia można pić tą herbatkę z liści malin? Kupiłam wcześniej, a teraz się zastanawiam, czy brać - bo w niektórych źródłach z internetów piszą, że nie powinno się jej pić, jeśli ma się mięśniaki macicy. Czy to taki fake news, czy jednak coś w tym jest?34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Cer wrote:Dziewczyny, od którego tygodnia można pić tą herbatkę z liści malin? Kupiłam wcześniej, a teraz się zastanawiam, czy brać - bo w niektórych źródłach z internetów piszą, że nie powinno się jej pić, jeśli ma się mięśniaki macicy. Czy to taki fake news, czy jednak coś w tym jest?
Ciekawe czy faktycznie szyjka będzie szybciej się otwierała..