MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKira ja Cię rozumiem z tym wyczerpaniem. 😔
Caly dzień trzeba być aktywnym przy dziecku. A jak mam chwilę wolną to przecież nie ma czasu by odpocząć. Tylko trzeba przygotowywać się do narodzin.
A u Mnie to jeszcze męża nie ma w domu całe dnie. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 11:36
-
lilly. wrote:Karolla ale wogole fuks z terminem co? 🙈 jeden dzień wcześniej i byłby wcześniak 💪🏼
Taa wody odeszły w 36+6 a urodzony 37+0My już po obchodzie, nie ma żółtaczki wszystko ok, jutro chyba do domu już 🤗
Frufru, PattisonBM, Bona, Endi1990, Marylove123, Kira91, PLPaulina, Jeheria, Cer, lipcowka86, Catlady, lilly., Kakarli, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Macie jakis sposob na bol miesni miedzy zebrowych? Masc p.bolowa i paracetamol nic nie daje...a przez to ani spac ani chodzic ani siedziec...no kurde kalectwo...Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Karolinka cudowne wiesci
Ja wiesiolka od 2 dni od 37+1 chce dolozyc maliny...
Kira daj znac czy to cos daje...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Macie jakis sposob na bol miesni miedzy zebrowych? Masc p.bolowa i paracetamol nic nie daje...a przez to ani spac ani chodzic ani siedziec...no kurde kalectwo...
Cierpiałam na to 10 lat, brałam naprawdę silne przeciwbóle, bo zwykłe nie pomagały. Któregoś dnia przeszlam na dietę i problem nagle zniknął. Dziś obstawiam, że to było od żołądka tylko nikt mnie przez ten czas nie zdiagnozował. A Ty skarżysz się mocno na zgagę teraz, prawda? Refluks to naprawdę wredna choroba dająca mnóstwo dziwnych objawów.
Karolla, super, że już do domu! -
Ja od dwoch dni się budzę co pół godziny albo na siku albo sprawdzić czy mi wody odeszly hahah maż mówo że od dzisiaj na wieczór melise mi parzyć będzie bo nie da się ze mną spać
Z jednej strony staaaasznie chciałabym już być po porodzie a z drugiej jak sobie przypomne ten ból po oksytocynie to wolałabym przenosic ze trzy lata :p
-
PLPaulina wrote:Kira ja Cię rozumiem z tym wyczerpaniem. 😔
Caly dzień trzeba być aktywnym przy dziecku. A jak mam chwilę wolną to przecież nie ma czasu by odpocząć. Tylko trzeba przygotowywać się do narodzin.
A u Mnie to jeszcze męża nie ma w domu całe dnie. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Wiesz co ja się czasem czuje jak samotna matka 😪 jak nie praca do 15/16,to ciągle też go nie ma bo coś albo przy pszczolach albo poluje, albo coś koło domu robi.
A oczy 24h dookoła głowy i bieganie przy takim Maluchu 😁 ja nie wiem jakim cudem tyle przytyłam 😂 o tyle dobrze ze jak Młody idzie spać to ja też idę, tak się staram chatę i obiad ogarnąć żeby móc się z nim położyc....
A najlepsze jest to że jeszcze tydzień temu miałam tyle energii że szok, sprzątałam całą chatę, latałam po meblach a dzisiaj totalna niemoc.. Chociaż i tak już posprzątałam i zrobiłam obiad, i czekam na drzemkę Adasia 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2020, 12:04
-
To Ja dzisiaj jakiś przypływ energii mimo że spałam 3 godz.
Chata wysprzątana, pranie powieszone, obiad się robi, ciasto się pieczę. I nawet zaliczyłam szybki spacer z synem .💪💪💪💪💪
Pewnie jutro będę umierała 🤰
Ale jak już jest energia to nie umiem tak siedzieć bezczynnie 🤷♀️lilly. lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
A ta herbata z lisci malin to tylko w aptece dostępna?
sama malina pewno nic nie da?
-
lipcowka86 wrote:Lilly teraz spojrzałam na pierwszą stronę i jakbyś mogła dodać u Nas Antosia to by było fajnie 😘
Kurcze zaczynam się martwić tym milczeniem Ajki
Antoś dodanylipcowka86 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Szatanka moze i ta zgaga sie przyczynila...teraz usiadlam na lozku i jak mi pstryknely kosci w zebrach...rozlalo sie jakby takie gorace...teraz boli ku*****ewsko caly prawy bok...nie ruszam sie a jak czasem strzeli bol to az wrzasne...
Mala tez nie pomaga bo sie wierci bardzo...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:Szatanka moze i ta zgaga sie przyczynila...teraz usiadlam na lozku i jak mi pstryknely kosci w zebrach...rozlalo sie jakby takie gorace...teraz boli ku*****ewsko caly prawy bok...nie ruszam sie a jak czasem strzeli bol to az wrzasne...
Mala tez nie pomaga bo sie wierci bardzo...
Też to mialam/mam... gin kazał się amolem nacierac i termofor przykładać... ból straszny, na początku nie wiedziałam, czy stać czy siedzieć, bo o lezeniu nie było mowy.. stało mi się to z 3 tygodnie temu, teraz czuję nadal ból ale już bez porównania z początkiem tej przypadłości 🙄PattisonBM lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy wraz z opadnieciem. Brzucha czuje się jakoś inaczej? Ja dziś pierwszy raz od kilku tygodni mam moc, nie mam zgagi, dobrze mi się oddycha no normalnie inna ja... Aż mąż w szoku, i tak sobie myślę może to jakiś znak?
PattisonBM, lilly., Niki2803 lubią tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Dziewczyny a czy wraz z opadnieciem. Brzucha czuje się jakoś inaczej? Ja dziś pierwszy raz od kilku tygodni mam moc, nie mam zgagi, dobrze mi się oddycha no normalnie inna ja... Aż mąż w szoku, i tak sobie myślę może to jakiś znak?
No Ja tak miałam w 1 ciąży po opadnięciu brzucha zaczęłam normalnie oddychać, jeść i spać.Mysza1986 lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪