MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Catlady no ja tez ostatnie 2 dni to dramat.... Budzilam sie w nocy, nie moglam spac, a to siku a to niewygodnie. Nawet na spacwrze krótkim sie zmeczylam, a zwykle robimy naprawde dlugie spacery. Dzisiaj sie porzadnie wyspalam i pomyslalam nawet, ze dzisiaj to bym mogla rodzic bo mma energie
no ale, wiadomka, ze nie urodze 😂
mówisz, że to nie dzisiaj? Nigdy nie wiadomo!
Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Mój dziś cały dzień przed jedzeniem się wije, denerwuję, wypluwa cyca masakra. Mój też nie za bardzo lubi na leżąco chyba mam za małe cycki.
Co do laktatorow jeszcze- moja szwagierka tylko ręcznym mogła coś odciągnąć, elektryczny nie wysysał mleka od niej, gdzie miała tyle mleka że w nocy mokra się budziła. Kolejny przykład że laktator nie jest w ogóle wyznacznikiem.
Ja nie noszę wkładek bo mi cieknie tylko jak karmię to tetre podkładam.
W poniedziałek idę do poz zważyć Maciusia bo tam dokładna waga.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeheria od samego początku karmie z obu, odbijam po każdej piersi itd. przekladam po kilka razy. Myśle, ze ją rozkręce jak się przyłożę. Dzisiaj ściągam cały czas plus felmatiker plus herbatki. A co do laktatora to na każdym blogu związanym z 753 jest napisane, ze laktator to nie wyznacznik laktacji. Dziecko może ściągać, a laktator 2 krople wiec się tym nie przejmuje. Laktator ma oszukać mózg nic więcej no chyba, ze chodzi o zrobienie zapasów to już inna kwestia.
Jeheria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolllla wrote:Jeheria od samego początku karmie z obu, odbijam po każdej piersi itd. przekladam po kilka razy. Myśle, ze ją rozkręce jak się przyłożę. Dzisiaj ściągam cały czas plus felmatiker plus herbatki. A co do laktatora to na każdym blogu związanym z 753 jest napisane, ze laktator to nie wyznacznik laktacji. Dziecko może ściągać, a laktator 2 krople wiec się tym nie przejmuje. Laktator ma oszukać mózg nic więcej no chyba, ze chodzi o zrobienie zapasów to już inna kwestia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Dla mnie kp przy pierwszej córce to trauma.😟 Godziny nad laktatorem.
-
Karolllla wrote:Jeheria od samego początku karmie z obu, odbijam po każdej piersi itd. przekladam po kilka razy. Myśle, ze ją rozkręce jak się przyłożę. Dzisiaj ściągam cały czas plus felmatiker plus herbatki. A co do laktatora to na każdym blogu związanym z 753 jest napisane, ze laktator to nie wyznacznik laktacji. Dziecko może ściągać, a laktator 2 krople wiec się tym nie przejmuje. Laktator ma oszukać mózg nic więcej no chyba, ze chodzi o zrobienie zapasów to już inna kwestia.
-
Ja dzisiaj znów sama z dzieciakami a przedwczoraj samotna nocka z nimi... mam wrazenie ze jakies grzeczniejsze sa jak jestem sama :p Tośka dzisiaj od rana moze ze 2h lącznie miała aktywne- je i śpi po dwoch mega kupach i salwie bąków.
Z karmieniem nigdy nie mialam problemow a mleka jak krowa dojna ale moj syn przybieral malo co, mimo ze na cycku wisial jak kolczyk natomiast corke wczoraj wazylam na wadze ale wędkarskiej:p i widze ponad kilogramowy przyrost w 3 tygodnie na rękach też go już czuję.Andzia86, Karolllla, lilly. lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:59
PLPaulina lubi tę wiadomość
-
Na szczęście to, że Oli jest bezobsługowy i odkładalny pomaga w pracy nad laktatorem, teraz się zdrzemnęłam dwie h i już mi cycki spuchły bardziej także coś tam się dzieje. Te 5 tygodni, które minely mnie nie przeraża. zobaczymy min. 7 dni tą metodą podziałam. Jak będzie kicha to pójdę do doradcy.
Endi to pocieszające -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2020, 23:32
Karolllla, Frufru, PLPaulina, Jeheria, PattisonBM, Catlady, Endi1990, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolllla wrote:Na szczęście to, że Oli jest bezobsługowy i odkładalny pomaga w pracy nad laktatorem, teraz się zdrzemnęłam dwie h i już mi cycki spuchły bardziej także coś tam się dzieje. Te 5 tygodni, które minely mnie nie przeraża. zobaczymy min. 7 dni tą metodą podziałam. Jak będzie kicha to pójdę do doradcy.
Endi to pocieszające
Gdy już w końcu nauczyła się jeść to rożki jej wyrosły. 😈 -
PLPaulina wrote:Moja córka gdy była głodna przy walce z zaburzeniami ssania też była takim aniołkiem.
Gdy już w końcu nauczyła się jeść to rożki jej wyrosły. 😈
Cicho nie kraczAczkolwiek patrząc na charaktery rodziców na aniołka to tu nie ma szans
Zatem korzystam z tego błogiego czasu
lilly. lubi tę wiadomość