MAJ 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja średnio lubię zimę 🙈 zdecydowanie wolę wiosnę/lato ☀️ Jeszcze z pół roku temu nie przepadałam za górami. Pod koniec sierpnia udało mam się załatwić tydzień urlopu i mój mąż nakręcił się na góry..niechętnie ale zgodziłam się. I to był suuuper urlop, zaliczyliśmy parę szczytów 😃 a 3 tyg później okazało się, że jestem w ciąży 🥰 urlop udany w 100%. I jak teraz patrzę na zdj gor i tego śniegu..ah marzy mi się aby tam pojechać 🥰 śnieg, góry, kominek i gorąca czekolada 🥰
malami.91, Kaśka28, Emimo lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
baksia wrote:Ja średnio lubię zimę 🙈 zdecydowanie wolę wiosnę/lato ☀️ Jeszcze z pół roku temu nie przepadałam za górami. Pod koniec sierpnia udało mam się załatwić tydzień urlopu i mój mąż nakręcił się na góry..niechętnie ale zgodziłam się. I to był suuuper urlop, zaliczyliśmy parę szczytów 😃 a 3 tyg później okazało się, że jestem w ciąży 🥰 urlop udany w 100%. I jak teraz patrzę na zdj gor i tego śniegu..ah marzy mi się aby tam pojechać 🥰 śnieg, góry, kominek i gorąca czekolada 🥰
baksia, AJrin, malami.91, Emimo lubią tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Skowronek wrote:Czyli wyjazd stosunkowo udany
Skowronek, Emimo lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Angelaaaa wrote:Ja też uwielbiam śnieg a u mnie go nigdy nie ma 😭😭😭 Ja się śmieje że moje dziecko to chyba nigdy śniegu nie zobaczy bo co roku tylko gorszej 😑😑😑
ja dzisiaj źle się czuje, leże jakaś taka osłabiona jestem 😒😒Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Venice wrote:Dziewczyny czy któraś z Was jeszcze nie czuje ruchów? Pytam te, które już rodziły..Martwię się, bo w drugiej ciąży na tym etapie czułam już bardzo wyraźne i widoczne ruchy.
Może teraz łożysko na przedniej ścianie? Pamiętasz jak miałaś w poprzedniej ciąży?♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Venice ja czułam w pierwszej ciąży w 17 TC, a teraz zaczęłam 17 TC i nic jeszcze nie czuję, a dziś na USG z dzieckiem ok. Łożysko mam teraz na tylnej ścianie przodujące, a w pierwszej miałam na przedniej, także tu myślę, że to nie robi, gin mi mówiła, że nie jest powiedziane, że będę czuć szybciej czy podobnie jak w pierwszej, także na spokojnie ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 17:00
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Byłam dzisiaj u dietetyczki bo te moje spadki cukru nie dają za wygraną. Powiedziała ,że ta moja zgaga może być powodowana przez kawę ale to już wiedziałam ale też przez owoce cytrusowe. Ostatnio codziennie jem pomarańcze więc muszę z nimi skończyć.
-
U mnie dziś brzuch pierwszy raz zafalował. W ciąży z synkiem kojarzę, że takie widoczne gołym okiem ruchy były grubo po 20tc. Także dziś mnie maluch zaskoczył. Akurat synek wtedy mocno dokazywał i tak pomyślałam, że to może już jest ten etap, że dziecko zaczyna słyszeć...zaglądam w moją aplikację ciążową i faktycznie tak jest 🙂. Do tej pory czułam takie rozpychanie po prawej stronie - od paru dni.
Kala139, ja w tej ciąży już 2x wzięłam apap właśnie na ból głowy, ale dosłownie mi trzaskała, aż mi się niedobrze robiło. Pierwszy raz taki silny ból głowy miałam, ale to było po tym jak przepłakalam cały wieczór, bo moja siostra trafiła do szpitala (btw. z anginą, a ja rozpaczałam jakby miała umierać - eh, te hormony ciążowe).Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2020, 19:23
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021