Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Lulu33 wrote:Ja zerwałam się teraz że snu. Wprawdzie to był tylko sen że poroniłam ale bardzo nie przyjemny.
Tysia jedz na sor może dadzą leki może jakieś. Trzymam kciuki.
Ja jestem w Irlandii , u nas nic nie robią do 12 tygodnia , szkoda jechać nawet . Dostałam progesteron od ginekologa , muszę rano iść wykupić receptę , leżeć i czekać czy każe mi dzisiaj przyjechać czy nie , plamienie ustało , nie mam nic teraz ani przez cała noc . Nie wiem , może dużo stresu wczoraj miałam, plus podniosłam na łóżko , bo musiałam młodszego syna 30 kg także może jakieś naczynko pękło .Tysia -
Tysia :) wrote:Ja jestem w Irlandii , u nas nic nie robią do 12 tygodnia , szkoda jechać nawet . Dostałam progesteron od ginekologa , muszę rano iść wykupić receptę , leżeć i czekać czy każe mi dzisiaj przyjechać czy nie , plamienie ustało , nie mam nic teraz ani przez cała noc . Nie wiem , może dużo stresu wczoraj miałam, plus podniosłam na łóżko , bo musiałam młodszego syna 30 kg także może jakieś naczynko pękło .
Tysia, wierzę, że będzie dobrze! Trzy ma kciuki, żeby cię dziś przyjął, będziesz spokojniejsza 🤞🤞🤞28.08 ⏸️ 10dpo
30.08 Bhcg 37.87 mIU/ml 12dpo
1.09 Bhcg 92.98 mIU/ml, prog. 22.04 ng/ml 14dpo
3.09 Bhcg 228.24 mIU/ml 16dpo
21.09 człowieczek 0.89 cm z ❤️
-
Dziewczyny , zaczęło się 😳
Dzis 6+1, lekkie mdłości od rana ale myśle sobie ze spoko, da się wytrzymać… potem będąc w pracy weszłam do pokoju koleżanek , jedna jadła parówki i ten okropny zapach 🤢🤢 przypominający jakiś okropny gnój 😬 wstrzymałam oddech ale tylko wyszłam, pędem do łazienki i rzyganie 😱
Rany a myślałam ze akurat to mnie ominie 😩 -
Tysia - dawaj znać!
Bajaa - witany
Ja dzisiaj jakimiś nadprzyrodzonymi siłami zebrałam się żeby córkę zaprowadzić do pkola i wracając miałam wstąpić po coś na śniadanie ale prawie na wejściu do sklepu zwymiotowalam i od razu wróciłam do domu, o 9 zaczynam robotę i nie wiem jak dam radę 😭
Kisielek- tak to się zaczyna właśnie, mi już nawet zapach mydła przeszkadza07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Majetta wrote:Tysia - dawaj znać!
Bajaa - witany
Ja dzisiaj jakimiś nadprzyrodzonymi siłami zebrałam się żeby córkę zaprowadzić do pkola i wracając miałam wstąpić po coś na śniadanie ale prawie na wejściu do sklepu zwymiotowalam i od razu wróciłam do domu, o 9 zaczynam robotę i nie wiem jak dam radę 😭
Kisielek- tak to się zaczyna właśnie, mi już nawet zapach mydła przeszkadza
Ja wczoraj miałam nadprzyrodzone moce, przeszłam sama siebie. Zrobiłam i powiesiłam 2 prania, posprzątałam całe mieszkanie +odkamienilam prysznic, z czym zeszło mi ze 30 min, ugotowałam wielki gar rosołu, ugotowałam obiad dla małego, wczoraj mogłam góry przenosić, wieczorem mnie plecy bolały, ale czułam się rewelacyjnie, a dziś już mnie zemdlilo ze 2 razy, myślałam że będę wymiotować, ale póki co spokój 😁28.08 ⏸️ 10dpo
-
Tysia :) wrote:Jadę na 12.30 , także będzie stres przed wizyta ale mam nadzieje ze będzie ok .
Czekamy na wieści i wierzę, że wszystko jest dobrze 🤞28.08 ⏸️ 10dpo
-
Cześć dziewczyny! Z chęcią do Was dołączę i mam nadzieję że razem spędzimy miło czas aż do maja 🥰. Dziś wg OM 6+0, dziś też idę na pierwszą wizytę na 16, to się dowiem dokladnie kiedy wypada TP, stresuje się 😱 nie mam jeszcze dzieci. Nie wiem czy dam radę Was nadrobić (28 stron) ale postaram się w wolnej chwili 😊 buziaki dla Was! 😘
Majetta, Malinka2021 lubią tę wiadomość
09.09.2021 ⏸️
5.11 - 1 prenatalne, synek 💙
31.12 - polowkowe ✊🙏
26+0- 996g
30+5- 2010g
Euthyrox, Clexane, Acard
04.2021 17tc 💔 -
Tysia :) wrote:Dziewczyny ja dzisiaj wieczorem zaczęłam plamić , módlcie się żeby to nie było nic złego , w poprzedniej ciąży miałam to samo , nie wiadomo skąd . Teraz to samo , boje się , serio .
Tysia jak to takie jednorazowe to na pewno nic się nie stało :-*
@Lulu33 też miałam taki głupi sen. Ale ponoć snu tłumaczy się na odwrót, więc nie mamy czego się obawiać Sny to nasza podświadomość.
Ja też wczoraj mdłości cały dzień, a wieczorem pierwszy raz zwymiotowałam. -
Olenkaa wrote:Cześć dziewczyny! Z chęcią do Was dołączę i mam nadzieję że razem spędzimy miło czas aż do maja 🥰. Dziś wg OM 6+0, dziś też idę na pierwszą wizytę na 16, to się dowiem dokladnie kiedy wypada TP, stresuje się 😱 nie mam jeszcze dzieci. Nie wiem czy dam radę Was nadrobić (28 stron) ale postaram się w wolnej chwili 😊 buziaki dla Was! 😘
Cześć Ola Dawaj znać, jak tam po badaniu. Trzymam kciuki, nie stresuj się na zapasOlenkaa lubi tę wiadomość
-
madzix wrote:Tysia jak to takie jednorazowe to na pewno nic się nie stało :-*
@Lulu33 też miałam taki głupi sen. Ale ponoć snu tłumaczy się na odwrót, więc nie mamy czego się obawiać Sny to nasza podświadomość.
Ja też wczoraj mdłości cały dzień, a wieczorem pierwszy raz zwymiotowałam.
No właśnie teraz nie mam nic , może wczoraj podniosłam syna 30 kg i jakieś naczynko pękło , nie wiem , zobaczymy co mi ginekolog powie 🤷♀️Tysia -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny przyjął mnie bez problemu. Mówił że powinnam się cieszyć że mi tak szybko przeszły te mdłosci i bóle piersi, heh teraz się już ciesze jak widziałam na usg że wszystko jest dobrze i serduszko bije... Termin na usg się nie zmienił... 😉
Chociaż przepisał mi luteine ponieważ nie zaszkodzi.
Tysia daj znać co tam.
Czesc Oleńka super ze do nas dołączyłaś czekamy i na Twoje wiadomości z wizyty.Olenkaa lubi tę wiadomość
-
Tysia trzymam kciuki żeby bylo ok, wygląda na to że się się nadwyrezylas ja normalnie mam cały czas brązowe plamienia a jak jednego dnia się zmeczylam, to aż czerwone miałam i też się przeraziłam 😔 ale było wszystko ok 🙂
Dr kazała mi jeszcze raz betę zrobic, dzisiaj 6+3 tc i beta 66202 więc chyba jest ok 🙂
Witajcie nowe majowe mamusie 😍
Dzisiaj obudziłam się od razu z myślą o mdlosciach. Niestety przy myciu zębów zwymiotowałam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2021, 14:37
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
@ Klaudia24 co u ciebie? Jesteś Jeszcze z nami?
@natalia1354 ja codziennie tak mam, że albo nie mogę usnac, albo się budzę w nocy i nie śpię przez jakiś czas, bo ciężko mi usnąć
Ja właśnie wstałam, miałam 2godzinna drzemkę 😊
Udało mi się zapisać do lekarza na 12.10, Położna mnie opier**** że od razu po wtorkowej wizycie nie przyszłam, a ja nie wiedziałam że to tam się trzeba zapisać, bo nikt mi nie powiedział, a do tej pory robiłam to przez internet 🤦♀️28.08 ⏸️ 10dpo
-
Bajaa30 wrote:Dziewczyny , czytając o Waszych miłościach chyba jestem szczęściarą. 3 ciąża i zero mdłości 😁
Też tak myślałam, ale przyszedł dzień, że się pojawiły 😂 w pierwszej ciąży z synem nie miałam wcale. Może tym razem będzie córeczka 😊28.08 ⏸️ 10dpo