Maj 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinka2021 wrote:Wczoraj czop, dzisiaj rano pociekło ze mnie trochę różowych wód, ale tylko tyle co majtki zmoczyło. Raczej nie był to śluz, bo konsystencja ewidentnie jak woda. Złapałam stresa 😳🥰
Malinka to już! Na dniach się poznacie 😍😍😍❤️Malinka2021, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Malinka2021 wrote:A jak tam u Was dzisiaj samopoczucie? Pogoda nas rozpieszcza w ostatnie dni 🥰
U mnie samopoczucie od wczoraj kiepskie. Wczoraj była taka piękna pogoda, a ja prawie pol dnia przespałam, bo było mi tak zimno i do tego biegunkę miałam. Dopiero o 20 zrobiło mi się gorąco, ze myslalm, ze się rozpłynę. Dziś wstałam lewa noga i nadal mi zimnoa za to dziś pogoda kiepska. Połączyła się z moim nastrojem
Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Hej
Malinka, no to moze dzisiaj sie zacznie! Ale super
Ja wczoraj juz się wyłączyłam. Znalazlam jakąś jedna spodnice i bluzke, ubieralam sie na to wyjście chyba z godzinę i juz bylam mocno zrezygnowana. Ale wyjscie fajnie mi zrobilo, tak sie obżarłam tym sushi ze to masakra, pierwszy raz w ciazy nie zjadlam kolacji a śniadanie dopiero dzisiaj chwile temu hahaOgolnie wrocilam do domu i modlilam sie zeby nie zaczac rodzic z tym pełnym brzuchem
Malej chyba sie nie podobalo, ze jej miejsce w brzuchu zabrałam bo byla bezlitosna i do 23 tak waliła ze o ja cie...
Dzisiaj wstalam z myślą ze moglam juz dzis tulic tą moją Kruszynkę... Ale nie ma tego zlego, trzeba sie jeszcze wyspac porządnie, a poniedziałek juz lada moment
U mnie pogoda bardzo ladna- na moje potrzeby zdecydowanie za ładna. Miala byc burza ale chyba sie nie zapowiada. Liczylam ze juz na takie upalne dni w ciazy sie nie załapiemy, ale co zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2022, 10:38
Merci92, Malinka2021, Kasjanna, Ana.Ta lubią tę wiadomość
17.05.2022 - urodziła się moja córeczka Alicja -
Merci czyli masz zaplanowany dzień idealny 😄
Leksa może też spróbuj zrobić sobie dzień SPA? Zrelaksujesz się i od razu nastrój Ci się poprawi 🙂
Vende zazdroszczę tego sushi 😄 dobrze, że wyjście się udało, zasłużyłaś 😘Merci92, Leksa lubią tę wiadomość
PCOS, starania od 2018, klinika od 2021
08.21 4ta stymulacja (letrozol+bemfola+ ovitrelle)
12.05.22 👶Wojtuś💙 -
Leksa wrote:U mnie samopoczucie od wczoraj kiepskie. Wczoraj była taka piękna pogoda, a ja prawie pol dnia przespałam, bo było mi tak zimno i do tego biegunkę miałam. Dopiero o 20 zrobiło mi się gorąco, ze myslalm, ze się rozpłynę. Dziś wstałam lewa noga i nadal mi zimno
a za to dziś pogoda kiepska. Połączyła się z moim nastrojem
A może to też znak że coś tam się dzieje 😘 moja znajoma przed porodem czuła się taka rozbita trochę jak na chorobę.
U mnie nastrój też kiepskawy też wczoraj przeleżałam ładna pogodę a dziś pochmurno. Ale już się ratuje magnumem 😀 żeby nie robić sobie wyrzutów że jem lody tylko na wieczórLeksa, Malinka2021 lubią tę wiadomość
-
Asiulka87 dzięki za ważne słowa, że każda z Nas to poczuje i sobie poradzi 😘 Cudownego masz męża! Wspaniały prezent- życzę Wam częstego delektowania kawusią przy pysznym ciachu 😁
Oczami wyobraźni też się zastanawiam jak ten Mój przyjmie swoją córeczkę do serca. 😍
Powiem Wam, że skończyłam układać sobie komodę małej, przejrzałam wszystko i jestem gotowa 🙈 zostało tylko zorganizowanke kącika do przewijania... chyba opcja na łóżeczko będzie najlepsza biorąc pod uwagę że zabawki/ ciuszki są u niej w pokoju w komodzie i na półkach, a tylko łóżeczko na początku będzie u Nas w sypialni i czeka nas przecież przewijanie w nocy. Mamusie co Wam się sprawdza? 🤔Leksa lubi tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Sylwia_2 wrote:Hej! Nie pisałam wieki ale jestem z wami na bieżąco
. Słuchajcie dziewczyny mam pytanie. Od kilku dni mam dość sporo żóltawej wydzieliny. Nie wiem czy to normalne czy infekcja
. Termin mam na wtorek. Jutro mam co prawda gina ale stresuje się. Bo mało czasu na ewentualne leczenie
. Jak to u was wygląda?
Wiesz co ja prawie całą ciążę miałam infekcje i nie zAwsze była wtedy żółta wydzielina.
Daj Znać jak po wizycie, lekarz na pewno oceni czy ilość wydzieliny jest prawidlowa i najwyzej zleci biocenozę. Ale teraz możemy mieć więcej upławów itd. Ja po wizycie we wtorek też mam trochę więcej ale takiej białawo- żółtej 🤷♀️
Termin cc masz na przyszły wtorek ? 🙂16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Malinka pięknie jest, tylko strasznie wieje 😁 wykorzystujemy pogodę maksymalnie 😁
Wzięłam się dzisiaj za przepakowywanie torby bo nie wiadomo ile dni będę tam zanim urodzę. 🤦
Ana.Ta to już ogarnełaś prawie wszystko, pięknie poszło. A był stres 😉 jak masz drewniane to jak najbardziej daj przewijak na łóżeczko, będzie nocami zwłaszcza wygodniej 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2022, 11:58
Ana.Ta, Malinka2021 lubią tę wiadomość
Nasz mały cud 15.05.22 🥰 -
nick nieaktualnyMalinka trzymam kciuki, żeby to był dobry znak.
U mnie pogoda cudna, ale mam podły nastrój jestem na rozsterce z podjęciem decyzji. W środę mam na 100% iść do szpitala, ale ciągle o tym poniedziałku myślę. Mąż jest za poniedziałkiem, a ja mam taki problem z tą decyzję, że chyba mój poziom gotowości jest zerowy.
Jeszcze muszę pazurki zdjąć na wypadek cesarki. Będę przeglądać torbę czy wszystko jest no i w sumie pozostało kilka dni radości i płaczu przez ciążę.
Miłego i pięknego dnia!Leksa, Soleil, Malinka2021, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie zdecydowanie środa. Wysłałam maila, że chce poniedziałek, lekarka zadzwoniła i stwierdziła, że jak mnie to tak stresuje to lepiej zostać przy środzie. Mówiła, że dla jej badania źle by wyglądało jakbym zrezygnowała, że lepiej jest mieć puste miejsce niż takie, które ktoś w ostatniej minucie zostawił.
Mówiła, że niepotrzebny stres tylko dla mnie wiec lepiej zostać przy tym co jest. Także mam datę i teraz na nią czekam. Nie ma już odwrotu. Między 18 a 21 maja mój wielorybek się pojawi 😁Ana.Ta, Leksa, Soleil, Merci92, Malinka2021, Zosiek, Klara_1985, Motyl12 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam reszte 😂
Malinka✊✊ jesteśmy z Tobą💛
Ja też sie boję czasem o tę moją wojowniczkę w brzuchu. Może ma dużo miejsca dlAtego tak mega kopie z każdej strony.. w sumie jak na ten tydzień to mało waży- zapowiadała się kluska a teraz ma tylko 2800-2900g🤷♀️
Ja też dziś rano miałam spa! Kąpiel, szczotkowanie, smarowanie. A teraz siedzę na tarasie i czekam na odpowiednią godzinę żeby zrobić obiadu Mnie jeszcze słonecznie, ale zapowiada się na burzę
Soleil to u Ciebie też się dzieje 🙈
Vende dobrze że jednak mieliście miły wieczór. 😘
Te emocje, kryzysy pod koniec są naprawdę dziwne 🙈 dlatego ja zawsze dbam o dobre jedzenie, bo to poprawia humor 😂 Nie żeby się „objadać” za bardzo, ale coś słodkiego (gofry😍) zawsze pomoże 😇
A z ciuchami u Mnie nie jest tak źle, wjechaly letnie sukienki, w ktore jeszcze wchodzę (takie luźniejsze) 👍 jak chlodniej zarzucam sweter. No i mam niezawodne spodnie getry ciążowe do jakichś dluzszych koszul jak chlodniej. W koszulkach swoich już dawno nie chodzę- nie da rady 😂
Mam nadzieje że jakoś w tym oblecę. I byleby to był maj 🙏
Megsi! A więc czekamy na maleństwo! Będzie dobrze 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2022, 12:45
Soleil, Malinka2021, Zosiek, Klara_1985 lubią tę wiadomość
16.05.2022 urodziny Oliwki 😘 Więcej szczęścia o 7 dni😍 -
Megsi ja bym chyba też była za poniedziałkiem 😀 ale przyznam, że wczoraj jak jechalismy na kontrolę czy nie robi się większe rozwarcie myślałam, że może już będę musiała zostać i zaczynamy działać to miałam w głowie tylko jedna myśl, że nie jestem gotowa!! I chyba nigdy nie będę 🙂 ale odwrotu nie ma 😀❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2022, 12:39
Leksa, Ana.Ta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, bo nastał nasz długo wyczekiwany maj 😊 i otóż … mamusie, które już urodziły, w co ubralyscie dzieci wychodząc ze szpitala ? A reszta nas oczekujących … w co planujecie ubrac dziecko przy wyjściu ze szpitala ? Bo ja nie mam kreacji na ten dzień dla małej i dziś powiedziałam mężowi, ze ma coś zaproponować z szafy na wyjście do takiej pogody jak jest teraz, to biedy stanął przed szafa i nie wiedział co. Jedyny plus to chociaż orientuje się, gdzie co leży 😂
Ana.Ta, Asiulka87 lubią tę wiadomość
Nasze małe wielkie szczęście 17.05.2022 ❤️ -
Megsi Myślę że i poniedziałek i środa ma swoje zalety ale środa chyba jest opcja bardziej bezpieczna i mniej stresującą bo wtedy jest jak w Polsce kładą w szpitalu i obserwują a jak człowiek myśli że jeszcze musi wracać do domu i w sumie poród może się zacząć bardzo szybko bo tak naprzyklad organizm zareaguje i trzeba wtedy na gwałt jechać to nie wiem czy jest to tak komfortowe ☺🤷♀️