Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No niestety juz teraz w styczniu nie przedłuża umowy. Ale bylam w zusie i do dnia porodu bede miała 100% wynagrodzenia ale potem nie nalezy mi sie macierzynski niestety. Jedynie to kosiniakowe 1000zl. Zawsze cos.
Mamy potwierdzonego chlopaka u dr Mastalerz;) ale jest rzecz ktora mnie niepokoi trochę. Dlugosc kosci udowej mam podane 27.0 mm ale obok jest 64th%tile a obok calej reszty pomiarow jest 90-92%. Wie ktoraj z Was co te procenty oznaczaja? -
Velvet ja mam prawie 22 tydzień czyli od Ciebie 4 tygodnie prawie wyżej i mam 34 mm kość udowa. Wiec tak jakby ok. Ale coś Ci lekarka mówiła ze jest nie tak?
My po polowkowym usg u Brzoski. Przypaletalo mi się mnóstwo rzeczy. Anemia, bakterie w moczu i grzybek. Tak na świętamusze się podkurowac. No i mała jest ułożona poprzecznie. Mam nadzieje ze jeszcze zmieni miejsce? I zobaczcie w środę tydzień temu u Preisa ważyła 375g, a teraz wyszło 461g. Duża różnica nie? Ciekawe ile tak naprawdę waży.
-
Tak szybko moze przybiera;) Chociaz sie nie znam ile powinna ale to tez przyblizona waga. Nic mi nie mowila, znaczy powiedziala ze wszystko ok tylko w domu to zauwazylam i juz panika bo pozostale procenty są powyżej 90. Spytam Brzoski w styczniu.
-
Dziewcyzny gratuluję poznanych płci!
Velvet - myślę, że jak leakrka nie mówiła, że coś jest nie tak, to znaczy że wszystko jest ok!
Szefa współczuję ale co zrobisz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 09:19
melonova lubi tę wiadomość
-
W tym wyjątkowym, długo wyczekiwanym czasie, życzę Wam dużo zdrowia, wielu powodów do radości – tych małych i tych dużych. Życzę Wam także, abyście to Boże Narodzenie spędzili z osobami, które są Wam bliskie – niech to będzie czas pełen miłości, spędzony w rodzinnym gronie, czas odpoczynku i refleksji. Wesołych Świąt!
Ja mam spadek formy po zmianie leków. Mam nadzieję, że szybko przejdzie i poczuję się dobrze.
Ju14, Hope_ lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Czy Wy też jesteście takie wymęczony i wypompowane przed Świętami?
My jedziemy do moich rodziców więc praktycznie na gotowe, ale mimo to też coś tam przygotowuję i sprzątam... zmęczyłam się dzisiaj
teraz Iga zasnęła więc chcę nas spakować, ale najpierw trochę posiedzę
Hope super wiadomości!!! Najlepszy prezent pod choinkę
ja też mocno wierzę i trzymam kciuki, że wszystko będzie dobrze i nic będzie żadnych wad.
Ruchów nie czuję nadal, a dzisiaj zaczynam 18tc.
Dziewczyny, dla Was i Waszych rodzin, zdrowych, spokojnych Świąt, zatrzymania się i dobrego odpoczynku. -
Hope super wieści! Teraz święta będziesz miała spokojniejsze.
My też praktycznie na gotowe jedziemy na wigilię, do mojej siostry. Robię tylko piernik-właśnie się piecze i jeszcze szarlotkę. W pierwszy dzień do nas przyjeżdża siostra męża z rodziną na obiad i ciacho. A w drugi dzień może wprosimy się do teścia:D
Odpocznę chwilę i zabieram się za ogarnięcie mieszkania, bo przez ten tydzień byłam tak przygnębiona tym brakiem umowy, że nie robiłam kompletnie nic.
Co do ruchów to pierwsze poczułam 19 grudnia potem dzień ciszy, i 21,22,23 to już codziennie. Nawet teraz mały szaleje:) Wczoraj dał takiego kopniaka, że mąż już poczułWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 14:54