Maj-Czerwiec 2017 3city
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tą cytologią to dziwnie jakoś mam. Po pierwszym porodzie miałam III grupe i dostałam globulki 3 rodzaje żeby to zaleczyć. Po pół roku miałam I grupe, a teraz znów II i martwię się żeby mi się znów nie pogorszyło. Bo te leczenie to nic przyjemnego i już mnie biopsją straszyła położna.
Też zastanawiam się nad łóżkiem dla córki, ale nie wiem czy 2 latki powinny spać w łóżeczku jeszcze. Jak jest u Was?
-
Dziewczyny co ile w pl robi sie cytologie?
Co do ubranek rowniez tak jak hope polecam next jakosciowo super a późnej jeszcze bez problemu to sprzedacie
Ja dla swojej 7 latki w 99% kupuje nexta a pozniej sprzedaje po niej ubranka na stronach polskich i nigdy jeszcze nie mialam sytuacji zeby nie sprzedac rzeczy w dobrej cenie
-
Fajne łóżko:)
My po wizycie. Mały ma 408g a ja dalej plus 4. Wszystko jest z nim w porządku:) Tylko moja szyjka...na początku ciąży miała 4 cm, teraz ma 3,5 muszę uważać. Do końca stycznia muszę zrobić glukozę;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 19:55
Hope_ lubi tę wiadomość
-
Ja mam teraz szyjkę 32. Tylko, że ja od samego początku jestem na luteinie. W pierwszej ciąży na tym etapie miałam jakoś 27 chyba. Z wizyty na wizyte skracają mi się ale zatrzymała na 20.
Urodziłam po skończonym 39tc. Ja pporostu mam krucha szyjkę. -
Kurcze myslalam, że jak się skraca to już trzeba leżeć i koniec. Mi zawsze sprawdza ta szyjke bo z kolei moja uroda to taka ze cala ciążę mam twardy i napinajacy się brzuch. I zawsze mówi ze wszystko ok, że ma 4cm i nic złego się nie dzieje. Wiec myślałam że jak już jest mniej to bardzo niebezpieczne. Jednak u każdej z nas to inaczej wygląda.
A szyjka 5.4 to z kolei długato tak nigdy nie miałam.
Nie mogę się dzisiaj dobudzic. Jakoś tak ciemno w tym mieszkaniu. Jest 9, a ja mam światła zapalone. Oczy mi lecą dosłownie. Ehh.. byle do wiosny
-
Jestem po kolejnej wizycie. W sumie w strasznej panice, bo siusiałam na różowo i omal zawału nie dostałam. Potem przypomniałam sobie, że dzień wcześniej wypiłam szklankę kwasu buraczanego...
ciśnienie do 150 mi skoczyło na wizycie. Wyniki z moczu mam złe, bo dużo leukocytów i niby znowu bakterie. DIsiaj robię powtórzenie, bo może błąd przy pobraniu. Doktor stwierdziła, że z szyjką i z dzidzią wszystko super. Znowu jestem do przodu jeśli chodzi o termin zmiesiączki. Teraz już mam na 30.04. Młody waży 720 g więc w miesiąc przybrał 400g. I tym razem pięknie się pokazał, przez całe badanie się uśmiechał i miał stopę założoną nagłowie
Hope_ lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, mozna jeszcze do Was dołączyć? Jestem nowa w Trojmiescie, termin mam na 27 czerwca wiec mieszczę sie w majowo/czerwcowym wątku
moze troche o sobie : mam 31 lat, w Gdańsku jestem od wrzenia tego roku. Mamy juz prawie dwuletniego synka, a teraz w brzuchu pomieszkuje najprawdopodobniej dziewczynka, ale jeszcze za wczesnie, zeby potwierdzić to na 100%
Ju14 lubi tę wiadomość
-
Co do szyjki to ja wlasnie przez nią jestem na zwolnieniu, wszystko było ok, aż tu nagle w zeszłym tygodniu okazało sie, ze sie skraca i ma niecałe 3cm, mam nakaz oszczędzania sie i luteinę 3 razy dziennie. W pierwszej ciazy takich przebojów nie miałam, wiec mam nadzieje, ze za dwa tygodnie na wizycie mi sie cudownie wydłuży, podobnie jak u ciebie Ania-06
-
Lollipop my mamy latek plus kokos z Hevea - jestem mega zadowolona.
Kumpela miała z innej firmy ale kokos jej się odkształcił po miesiącu - nasz wygląda jak nowy, a młody uzytkuje go 2 lata i 7 miesięcy.
Do tego ma 10 lat gwarancji
Mój spi na tapczaniku 140x70 (zrobiony z lozeczka + deska z ikea uniwersalna pasuje do wiekszosci lozeczek) a teraz kupimy mu takie 160x80. przesadzalismy go na tapczn jak nie miał 2 lat więc Ju nie martw się
Jak młodszy podrosnie to zmienimy na piętrowe
Debra lubię za to ze wsyztsko ok z maluszkiemWspółczuję infekcji!
dziewczyny wybieracie sie do szkoły rodzenia? jak tak to gdzie? -
Ja się zapisałam
byłam już na 2 spotkaniach teoretycznych a wczoraj dostałam zaświadczenie od dr, że mogę chodzić na zajęcia ruchowe. Zapisałam się na Kowale do Magmed i jestem zadowolona. Prowadząca jest mega konkretną, fajną babeczką. Słyszałam sporo pozytywnych opinii o SuperMamie, ale mam tam nieco dalej.