Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba Fatalita się zgłaszała na stronę 1000, ale nie jestem pewna
Obudziłam się w nocy dzisiaj cała mokra - koszulka, włosy, poduszka, prześcieradło. Nie wiem od czego
Wyszłam na trochę z domu, nie było mnie 2h a czuję się, jakbym przebiegła maraton. Ale... Przynajmniej przemeldowałam siebie i Męża w końcu, teściowa zostawiła klucze od domu w urzędzie i trzeba było wracaćA myślałam, że to ja mam budyń z mózgu
Odebrałam wyniki GBS - ujemny na szczęście
Ogarnięte w chałupie, zupa wstawiona, pranie też, teraz siedzę. Ale coś chyba ciśnienie się zmienia. Nie robię już nic, pierdziele.
Kattalinna pewnie jakiś pacjent przedłużył, a potem to już lawinowo, każdy kolejny opóźniony. Trzymam kciuki, żeby się ruszyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 13:47
Fatalita, malwka08, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO 9.00 urodziła się moja córeczka. Waga 3440, 54 cm,10 pkt,urodzona przez cesarskie cięcie w 38 +2 tyg
kasiia_p, Feeva, Fatalita, Asix, Kropka88, D_basiula, J.S, Wowka, kamciaelcia, kamciaelcia, kattalinna, Kira91, Fermina, jangwa_maua, pawojoszka, Katy, Mycha666, Kwiatkowa24, Uli, malwka08, Nynka, Hoope, Ola_Ola, Ulli88, amygdala, Sela, efwka83, Cola87, Mała Matylda, Paula95, Jagoda14, Witch15, pumka1990, Patk, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
WOW! Lukrecja, jak znienacka
Gratuluję!
Czekamy na szczegóły z akcji porodowej
08.04
LadyInna - godz. 6:32, córeczka Pola, 2845g, 49cm, 10/10pkt, 35+3tc (SN)
Katy - godz. 13:40, synek Kamil, 2580g, 49cm, 10/10pkt, 36+5tc (SN)
15.04
Hoope - godz. 18:10, synek Bartuś, 3200g, 54cm, 10/10pkt, 38+1tc (SN)
20.04
Zakochana_mama2 - godz. 11:50, synek Jaś, 3660g, 59cm, 10/10pkt, ??tc (CC)
23.04
Ulli88 - godz. 23:20, synek Wojtuś, 2750g, 52cm, 10/10pkt, ??tc (SN)
24.04
Lukrecja - godz. 9:00, córeczka Rita, 3440g, 54cm, 10/10pkt, 38+2tc (CC)
Poród naturalny - 4
Cesarskie cięcie - 2
Lista się powiększaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 14:01
Fatalita, Lukrecja, Wowka, malwka08, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Lukrecja gratuluję
Feeva, ja pisałam że mogłabym urodzić przed 1000ale ogólnie nie sądziłam, że ostatnio tak będziemy produkować strony
Wowka też się zgłaszała.
Szykuje się na wizytę. Czy dzisiaj jest coś nie tak z ciśnieniem, bo mi łeb od rana pulsuje...Lukrecja, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
No fakt, produkujemy ostatnio na potęgę
Kciuki za wizytęA z ciśnieniem na pewno jest coś nie tak, bo też się czuję jak koopa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2018, 14:03
Fatalita lubi tę wiadomość
-
Lukrecja, gratulacje
zdrowia dla malutkiej
Fatalita, ja się zgłaszałam na 1000 swojego postakciuki za wizytę
Kamcia, nie wiem skad taki ból, ale oby poszedł sobie i nie wracał, w szczególności że jesteś sama z synkiem...
Ja też się położyłam z myślą o drzemce, ale przyjechały komody, a pozniej gość od alarmu. No to zamiast spać zrobiłam obiadale nie był to mój wybór
Fatalita lubi tę wiadomość
-
Feeva, tak wychodzimy!
Dzisiaj nie bylo rozmowy z ordynatorem, bo byl wsciekly, ta palaczka miala dzisiaj ciecie bo tetno szalalo, generalnie nie byl skory do rozmowy i nic dzisiaj nie wiem, powiedzial ze jutro badanie, kiedy kolejna kosultacja itp takze wychodzimy na pewno, mam nadzieje ze synu psikusa nie zrobi i nie zamarzy sobie jutro wyjsc
Wiecie co... tak sie ciesze, ze juz jutro donoszona!! Tyle nerwow!Feeva, kattalinna, kamciaelcia, Fermina, Wowka, Fatalita, Kropka88, pawojoszka, malwka08, Mycha666, Hoope, Ola_Ola, D_basiula, Sela, Mała Matylda, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
Doczekałam się... Plus mojej obecności tu taki, że leżę sobie pod ktg. Dowiedziałam się, że powinnam zrobić u mojego lekarza przed wizytą ale mnie nikt nie wygania
Lukrecja, cudowne wieści, gratulujęczyli kolejka nam idzie ładnie.
Wowka lubi tę wiadomość
-
U siebie obstawiam więzadła
Już raz dały popalić tak że nie jechałam na IP bo byłam sama z malym a po prostu nie zeszlabym nawet po schodach
Narazie spokojnie
Ale tylko siedzę
Maly spał krócej niż zwykle więc nawet nie dał odpocząć. On ma wyczucieale pewne-że pójdzie spać punktualnie bez biegania na dworze