Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHoope mamy zoltaczke, małą ale to mnie stresuje, bo u niego jest większe ryzyko poważnej żółtaczki, a on czasami tak śpi że dobudzic go nie moge na jedzenie. Dzisiaj musialam do golasa rozebrać go, nawet mokre chusteczki nie pomagały. A ja id razu panikuje, że on już słaby. Masakra
Femaltiker polecam na laktacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 17:26
-
My dziś korzystamy z pogody. Gofry nad morzem były spacer też teraz będziemy robić grilla
Nawet nogi pomoczylam w morzu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/34280c732922.jpg
Feeva, D_basiula, kamciaelcia, Hoope, malwka08, kattalinna, Katy, Mycha666, Nynka, Sela, Mała Matylda, Kira91, Wowka, XKamaCX, pumka1990, Fermina lubią tę wiadomość
-
Asix ale super,u nas od rana pada i 9 stopni.
Fatalita tak moj ma tak nisko glowke od 36 tygodnia, kazdy lekarz co mnie badal i polozna dawali mi pare dni i mowili wyjdzie zaraz bo jest tak nisko, a teraz mam prawie 39tydzien i dupa.
Dawajcie wiecej zdjec malych, uwielbiam te wasze slodziaki

-
Asix ostatnie moczenie z brzuszkiem

Nynka położną powiedziała, że żółtaczka u karmionego mlekiem matki może trwać nawet miesiąc i dłużej. U nas już trwa i trwa, ale spodziewam się problemów, to w końcu chłopak. Zakładam wieczne coś.
Np teraz mam mega poranione sutki. Nic nie pomaga, wietrzenie, osłonki, nic. Tak jest z każdym ssakiem, swoje muszę wycierpieć, żeby kp się udało. A boli tak nieraz, że się krzyczeć chce. No ale jak tu krzyczeć na ławce w parku albo przy siedmiolatce.
Kobietka na F którą mam na widelcu, nie zdradzę która to, ale taka jest
A, że są trzy, to teraz trzy mogą drżeć 
Obstawiam że to koniec kwietniowych dzieci, jak się Tanda nie pospieszy. Ale dobrze, że coś rusza, w samą porę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 17:52
❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

-
Paula u mnie to samo.
Lekarz martwił się że szyjka bardzo krótka i mała bardzo napiera, kazał wytrzymać do 37tc,teraz 39 i rychlego porodu ani widu ani slychu jak na złość
Coś czuję, że czeka mnie przypadek jak Tandy - przenoszę jako jedna z niewielu
Paula95 lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 14:48
Asix, Paula95, Katy, Feeva, Mycha666, Nynka, pawojoszka, Sela, kattalinna, Kwiatkowa24, Mała Matylda, Kira91, Wowka, amygdala, D_basiula, Fatalita, Patk, XKamaCX, Witch15, pumka1990, Fermina, malwka08, J.S, Cola87 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

-
nick nieaktualnyHoope co za boska stopka❤
Ja mam na razie "tylko" zmacerowany naskórek ale wietrzenie jakoś goi to od karmienia do karmienia...ale przetrwam byle ten mój ssak był zdrowy.
Asix zazdroo, my dzisiaj na balkon tylko wyszliśmy, a takie ciepeło było.
Hoope lubi tę wiadomość
-
Właśnie odprowadziłam do drzwi gości z zaskoczenia

Szwagierka z rodziną wpadła bez zapowiedzi z zaproszeniem na jej 40-te urodziny.
Akurat znów mi się skurcze zaczęły, mocniejsze niż poprzednio. Wybraźcie sobie przez 2 godziny maskować grymas na twarzy przy każdym skurczu.
Zerkałam tylko na zegarek czy czas się nie skraca i drżałam, żeby mi wody na kanapę nie poszły.
Pomyślicie po co ta szopka - nie chcę by ktokolwiek z rodziny wiedział dopóki nie zamelduję się w szpitalu by uniknąć pytań co pół godziny czy to już.
To dla mojego komfortu psychicznego, już i tak dziennie mnie drażnili pytaniami o objawy, obstawianiem kiedy urodzę i życzeniami w stylu "byle nie dziś bo szwagierka od strony męża na urodziny".
Ale chyba się rozkręca, bo bóle coraz mocniejsze, te już konkretnie czuć i muszę przystanąć jak idę. Jeszcze 2h temu szło to rozchodzić.
Idę pod prysznic, bo chyba nie zdążymy córki położyć, coś czuję że trzeba będzie zaraz jechać.
Kira91, Hoope, Ola_Ola, pumka1990 lubią tę wiadomość
Matylda

-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bf1c2988a01.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d516f901b91.jpg
Zła matka, wyśmiewa sie ze swojego dziecka :p
Feeva, kattalinna, kamciaelcia, kasiia_p, Kira91, pawojoszka, Nynka, Wowka, Hoope, Mycha666, D_basiula, Fatalita, Patk, XKamaCX, pumka1990, Sela, malwka08, Asix lubią tę wiadomość
-
Katy buehehehhehhehehe pierwsze zdjęcie mistrz, aż się japa sama do telefonu cieszy

Słodziak z tego Kamilka :*
Tanda, ale se goście wybrali czas
Trzymam kciuki za szybką akcje
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy, wolę wersję ze złą matką niż nadętą jak dmuchana żaba

Fajne te Wasze wszystkie chłopaki
a gdzie są panienki?
Miałam pytać w co ubieracie Wasze maleństwa w upały, widzę, że pajace królują, trzeba zatem będzie spakować
Katy, Hoope lubią tę wiadomość