Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTanda ale Ci się trafił egzemplarz współlokatorki.
Ja Wam powiem, że chyba nie umiem jeszcze odczytywać znaków syna co mu tam dokucza, na prawde.
Mam nadzieję, że to jeszcze przyjdzie
W ogóle chciałam Was zapytać, dostałam alergii na żel do usg, tak mi sie wydawało, ale już tydzień nie mam konfaktu z nim a zmiany nadal mam. Mam takie spuchniete rozstępy, takie bable wręcz, czerwone, i swedzace. Czym to smarować? Alantan nie pomaga, albo tylko na chwile -
Nynka wrote:Tanda ale Ci się trafił egzemplarz współlokatorki.
Ja Wam powiem, że chyba nie umiem jeszcze odczytywać znaków syna co mu tam dokucza, na prawde.
Mam nadzieję, że to jeszcze przyjdzie
W ogóle chciałam Was zapytać, dostałam alergii na żel do usg, tak mi sie wydawało, ale już tydzień nie mam konfaktu z nim a zmiany nadal mam. Mam takie spuchniete rozstępy, takie bable wręcz, czerwone, i swedzace. Czym to smarować? Alantan nie pomaga, albo tylko na chwile
Może przemywaj wacikiem nasączonym naparem z rumianku? -
Tanda ściągasz na siebie wszystkie nieszczęścia
Oby do domu.
Nynka ja też jeszcze wszystkiego nie rozumiem, spokojnie, oboje się dopiero poznajemy, Wy też.
Asix czyżby to już ten czas?
Odważyłam się wejść na wagę. 10 kg na minusie. Ale jeszcze spory zapas został, niestety. 6 kg sprzed ciąży i 4 kg do wagi idealnej. A rano budzę się tak głodna jak w ciąży, burczenie brzucha pewnie słyszą sąsiedzi.
Kamcia generalnie facetów nie warto chwalić
Co masz do 500+, już złożyłam wniosekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 13:29
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Weszłam zobaczyć czy coś się dzieje, nikt nie urodził to idę na spacer i lody
Tanda współczuję lokatorki. Tak jak mówią dziewczyny, 500+ działa
Hoope Tobie waga spada, mi wzrasta przez tą wodę okrutną. Już na wagę się boję wejść, ostatnio było 70...z 1,5tyg temu a dziś znowu japa spuchnieta i nogi.
Powbijaj trochę mocniej te szpileczki w lalkę, może w końcu coś ruszybo póki co to Mała tylko się rozpycha, wierci, niewygodnie jej ale wyleźć nie chce
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94da3959761b.jpg
Kamil czaruje hahakamciaelcia, XKamaCX, Fatalita, pawojoszka, Hoope, Nynka, Mała Matylda, D_basiula, Mycha666, Feeva, Cola87, malwka08, kattalinna, amygdala, Sela, pumka1990, Fermina lubią tę wiadomość