Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, moj pies tez jest niereformowalny, a do tego ma przecieta rogowke i dzisiaj juz zaliczylismy weta, masakra, a nie slucha sie mnie w ogole, total w doopie.
Bylam dzis na miescie bo chcialam kupic sobie jakies spodnie i bluzki, same jakies beznadziejne, wiec dalej chodze w swoich wsiowych ciazowych rozciagnietych ciuchach. Super.
Feeva, jak tam? -
J.S ja nie mam nawet kiedy zrobić takie zakupy. Wchodzę w jedne spodnie, do tego infantylne w groszki i wyglądam w nich jak gruby debil ale co zrobisz, nic nie zrobisz. Udaję, że to nie ja
malwka08 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Hahaha, zaczynam doceniać gabaryty sprzed ciąży
właśnie siedzę w nieciążowej sukience letniej. Jedyny minus ze krótka przed ciążą stała się skandalicznie krótką teraz, a nogi chudsze nie są. No ale co zrobić? Też udaję, że to nie ja
problem z doborem odpowiedniej długości mam od zawsze. Ale na szerokość wbijam
Czekam na ktg... Feeva, jak u Ciebie? -
Hejka dziewczynki
Dawno nie pisałam, ale dużo czasu zajmuje mi opieka nad Zuzka
Powodzenia dla tych nierozpakowanych, bardzo wam współczuję, że jeszcze się męczycie
Ja już od kilku dni nie czuję się jakbym w ogole była w ciązy. Tylko miłości we mnie przybyło - co ta oksytocyna robi z człowiekiemJak w ciąży jakoś wrażliwa nie byłam, tak teraz płaczę z byle powodu
A raczej ze szczęścia
Pochwalę się w końcu tym moim małym, ślicznym szczęściem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80cd0ffca6fe.jpgZolza_, kattalinna, malwka08, J.S, Mycha666, Hoope, kamciaelcia, Asix, Sela, Mała Matylda, MajowaMamusia, amygdala, Ela84, Mama32, Katy, Nynka, Patk, Cola87, D_basiula, Feeva, XKamaCX, pumka1990, pawojoszka, Wowka, Kira91 lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
nick nieaktualnySłodziutka Zuzia
My dzisiaj zaczynamy ostatni tydzień ciąży (mam nadzieję), mąż mówi, że córka czeka na 21.05. żeby mu zrobic prezent na 30-tkę, a ja mam wielka nadzieję, że urodzę lada dzień. Dzisiaj czuję się źle, jakbym zaraz miała eksplodować, pół nocy nie spałam, latałam co chwila do wc, wszystko mnie wkurza.
Powodzenia Mamusiomi rodzącym.
Fermina lubi tę wiadomość
-
Hoope wrote:Nie na bródnie tylko na majówkach bb
Kelegena prześliczna córcia! A grzeczna tak jak śliczna?
Asix, szybko zleci, powodzenia!
Majowa, oby szybciej niż później...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 16:29
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa Mamusia, widzę że celujemy w ten sam dzień.
Mój Mąż ma 21.05 31 lat. Co prawda, ja się już męczę i trochę mi wszystko jedno, ale takie było początkowe założenie.
Kamcia, będziemy wszystkie trzymać kciuki najmocniej zaciśnięte. Będzie dobrze. A kot może potrzebuje do trzech razy spróbować, żeby zrozumieć.
J.S. współczuję problemów z psem jeszcze dodatkowo. Też się zastanawiam w czym będę chodzić po ciąży, chyba długo długo w ciążowych, bo ciuchy wcześniejsze też mam XSki.
Kelegena, śliczna dziewczynka!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kelegena, Zuzia jest cudowna
Feeva, co u Ciebie? Czyżby jednak naprawdę się zaczęło? Na wszelki wypadek ściskam kciuki
Dobre pytanie z tym co nosić po ciąży… właśnie doszłam do wniosku, że nie mam zupełnie nic. Obecnie noszę letnie sukienki w rozmiarze 34 (jakimś cudem kilka pasuje), ale nie nadają się do karmienia. Do karmienia mam trzy bluzki, ale spodni/spódnic brak, bo tyłek mi urósł, a długie jeansy/leginsy ciążowe nie nadają się na obecną pogodę
Celulit powiadacie – moje pośladki przypominają dwa kalafiory: równie białe i gładkość powierzchni ta sama
Mycha666 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Matylda, rozbawilas mnie tymi kalafiorami. Za celulitem sie nie rozgladalam, ale martwia mnie rozstepy, których dlugo nie mialam
No ciekawe co tam u Feevy, czy nie odzywa sie, bo gdzies sie szlaja, czy moze cos sie zaczelo
Ja bylam dzis na mojej cotygodniowej wizycie o poloznej. Termin za dwa tygodnie. Mama kazda ciaze przenosila. Wypytalam jak to wyglada w Norwegii. Tydzien po terminie kontrola w szpitalu i wtedy decyduja co dalejMała Matylda lubi tę wiadomość