X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, moj pies tez jest niereformowalny, a do tego ma przecieta rogowke i dzisiaj juz zaliczylismy weta, masakra, a nie slucha sie mnie w ogole, total w doopie.

Bylam dzis na miescie bo chcialam kupic sobie jakies spodnie i bluzki, same jakies beznadziejne, wiec dalej chodze w swoich wsiowych ciazowych rozciagnietych ciuchach. Super.

Feeva, jak tam?

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S ja nie mam nawet kiedy zrobić takie zakupy. Wchodzę w jedne spodnie, do tego infantylne w groszki i wyglądam w nich jak gruby debil ale co zrobisz, nic nie zrobisz. Udaję, że to nie ja ;)

malwka08 lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS ja też tylko w ciazowych...
    Wyjęłam letnie ciuchy myślałam, że problemem będzie tylko to że nie mam takich w których łatwo stołowke wyjąć, ale nie ja nawet nie moge upchnąć tej stołówki ani żadnej innej części w tych ciuchach :(

• J.S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli nie tylko ja wygladam tak pieknie. Ja wygladam jak z patoli, bo wszystkie spodnie po ciazy sa na mnie za wielkie i wisza, a te ktire nosilam przed sa w rozmiarze xs, takze na nos moge sobie zalozyc.
    Zamowie cos.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, zaczynam doceniać gabaryty sprzed ciąży :-D właśnie siedzę w nieciążowej sukience letniej. Jedyny minus ze krótka przed ciążą stała się skandalicznie krótką teraz, a nogi chudsze nie są. No ale co zrobić? Też udaję, że to nie ja ;-) problem z doborem odpowiedniej długości mam od zawsze. Ale na szerokość wbijam ;-)

Czekam na ktg... Feeva, jak u Ciebie?

age.png
  • kelegena Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczynki :)
    Dawno nie pisałam, ale dużo czasu zajmuje mi opieka nad Zuzka :)
    Powodzenia dla tych nierozpakowanych, bardzo wam współczuję, że jeszcze się męczycie :)
    Ja już od kilku dni nie czuję się jakbym w ogole była w ciązy. Tylko miłości we mnie przybyło - co ta oksytocyna robi z człowiekiem :) Jak w ciąży jakoś wrażliwa nie byłam, tak teraz płaczę z byle powodu :D A raczej ze szczęścia :)
    Pochwalę się w końcu tym moim małym, ślicznym szczęściem :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80cd0ffca6fe.jpg

Zolza_, kattalinna, malwka08, J.S, Mycha666, Hoope, kamciaelcia, Asix, Sela, Mała Matylda, MajowaMamusia, amygdala, Ela84, Mama32, Katy, Nynka, Patk, Cola87, D_basiula, Feeva, XKamaCX, pumka1990, pawojoszka, Wowka, Kira91 lubią tę wiadomość

Zuzanka już z nami <3
    qdkkdf9hhm361lr2.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolagena, piękna Zuzia :-) naprawdę piękne dzieci na Bródnie się rodzą :-D

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie na bródnie tylko na majówkach bb :P

Kelegena prześliczna córcia! A grzeczna tak jak śliczna? :D

J.S, kattalinna lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczna sliczna Zuzannka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Asix Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my do niedzieli napewno zostajemy w szpitalu. Pokarmu mam sporo. Czekam na dostawę laktatora do szpitala.

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2018, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodziutka Zuzia :)

My dzisiaj zaczynamy ostatni tydzień ciąży (mam nadzieję), mąż mówi, że córka czeka na 21.05. żeby mu zrobic prezent na 30-tkę, a ja mam wielka nadzieję, że urodzę lada dzień. Dzisiaj czuję się źle, jakbym zaraz miała eksplodować, pół nocy nie spałam, latałam co chwila do wc, wszystko mnie wkurza.
    Powodzenia Mamusiom :) i rodzącym.

Fermina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix wrote:
    A my do niedzieli napewno zostajemy w szpitalu. Pokarmu mam sporo. Czekam na dostawę laktatora do szpitala.

a skad pewnosc ze do niedzieli? dziwne podejscie...a jak echo?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę uczyc ostatnia młodziez :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Nie na bródnie tylko na majówkach bb :P

Kelegena prześliczna córcia! A grzeczna tak jak śliczna? :D
    Na majówkach wiadomo, że wręcz z urzędu, ale te z Bródna to w ogóle cudne ;-)

Asix, szybko zleci, powodzenia!

Majowa, oby szybciej niż później...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 16:29

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu tylko moje dziecko tak nie myśli? Ehha mam już dość, marzę żeby już urodzić.

• Fermina Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa Mamusia, widzę że celujemy w ten sam dzień. ;) Mój Mąż ma 21.05 31 lat. Co prawda, ja się już męczę i trochę mi wszystko jedno, ale takie było początkowe założenie.

Kamcia, będziemy wszystkie trzymać kciuki najmocniej zaciśnięte. Będzie dobrze. A kot może potrzebuje do trzech razy spróbować, żeby zrozumieć.

J.S. współczuję problemów z psem jeszcze dodatkowo. Też się zastanawiam w czym będę chodzić po ciąży, chyba długo długo w ciążowych, bo ciuchy wcześniejsze też mam XSki. ;)

Kelegena, śliczna dziewczynka! <3

kamciaelcia lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina, ja sie mieszcze w spodenki ale niestety mam cellulit po ciazy no i nie wypada mi paradowac, zle bym sie z tym czula XD A te ciuchy w sklepie, to dramat, ja chyba zdziczalam i nie potrafie juz szukac.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczna Zuzia ;)

Ja sie na szczescie mieszcze w ciuchy sprzed ciazy, ale w niektorych wygladam grubo wiec jeszcze ich nie bede nosic xd
    Problem mam wlasnie z tym zeby bylo latwo wyciagnac mleczarnie :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 11 maja 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kelegena, Zuzia jest cudowna :D

Feeva, co u Ciebie? Czyżby jednak naprawdę się zaczęło? Na wszelki wypadek ściskam kciuki :)

Dobre pytanie z tym co nosić po ciąży… właśnie doszłam do wniosku, że nie mam zupełnie nic. Obecnie noszę letnie sukienki w rozmiarze 34 (jakimś cudem kilka pasuje), ale nie nadają się do karmienia. Do karmienia mam trzy bluzki, ale spodni/spódnic brak, bo tyłek mi urósł, a długie jeansy/leginsy ciążowe nie nadają się na obecną pogodę O.o
    Celulit powiadacie – moje pośladki przypominają dwa kalafiory: równie białe i gładkość powierzchni ta sama XD

Mycha666 lubi tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda, rozbawilas mnie tymi kalafiorami. Za celulitem sie nie rozgladalam, ale martwia mnie rozstepy, których dlugo nie mialam :(

No ciekawe co tam u Feevy, czy nie odzywa sie, bo gdzies sie szlaja, czy moze cos sie zaczelo ;)

Ja bylam dzis na mojej cotygodniowej wizycie o poloznej. Termin za dwa tygodnie. Mama kazda ciaze przenosila. Wypytalam jak to wyglada w Norwegii. Tydzien po terminie kontrola w szpitalu i wtedy decyduja co dalej ;)

Mała Matylda lubi tę wiadomość

‹‹ 1114 1115 1116 1117 1118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ